Схизматики УГКЦ

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Даніелла, 25 Лютий 2009.

1. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Відповідь: Схизматики УГКЦ

Поперше гілку я не створювала.( просто декого мій допис зачипив за живе. Був допис в іншій темі, з іншим змістом)
    Подруге не бечу причини, щому я повинна себе виправдовувати і перед ким.
    Потретє не переходьте на особистості.

2. Відповідь: Моя Церква, твоя Церква - не краща й не гірша

А де написано,що причащатися треба стоячи?Або що причастя з дзвіночками ---- неправильно.Або що людина не має права мати свою думку,бо комусь вона не подобається?Навішувати ярлики на людей також гріх. :girl_flirt::girl_flirt::girl_flirt:

3. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Цей допис стосується однієї форумянки. Ми моємо навіть велике понняття в традиціях.!!!!!!!! Досить робити свої "мудрі" відмітки! Не знаю чому, вас ця тема так зачепила.

4. Лянка

Лянка Well-Known Member

Великим поняттям тут і не пахне:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та не маєте взагалі ніякого, про що й свідчать ваші дописи безперестанку. Ні знання, ні поняття, ні розуміння... Баба так вчила, баба так робила - залізний аргумент, ніц не скажеш. Традицію бабИ заснували, чи як?
    Що вам розжували й вклали в голови, те ви й знаєте. А книжку читали невідомо нащо, бо в голові ніц не лишилося.
    Важка розмова із вами, бо аргументів нуль, тільки звинувачення та істерики. Це я про ваші вічні знаки оклику - доволі цікавий спосіб спілкування та аргументаціі... То нормально?
    Певно й дописи інших майже не читаєте або дуже поверхнево, бо страшно?

Останнє редагування: 28 Червень 2009
  6. Liliyah Romanova

Відповідь: Моя Церква, твоя Церква - не краща й не гірша

Ваші знання направду гідні подиву. А що ви таке читали, де би могло бути написано? Молитвеник уважно читали? Там пише, наприклад, "премудрість, прості". Знають наші знавці церковно-слов'янськоі, що таке оте загадкове "прості"?? А як бути зі "станьмо гідно..."??? Саме станьмо, а не коліна преклонім! А те, що голви преклонім, а не коліна, читали?
    А про читання Бібліі навіть не питаю, бо деякі вважають, що таким лише " сектанти" займаються.

Подаю цитату з надзвичайно цікавоі статті о. Ігоря Царя.
    Обов'язково прочитайте, не бійтеся. Дуже цікаво й гарно написано.
    Ука вже, мабуть, знає цю статтю, але вона все одно варта навіть повторного прочитання, бо дуже будує й про багато важливих речей нагадує.
    http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1719

Останнє редагування: 28 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  7. Відповідь: Схизматики УГКЦ

Я так розумію,у Вас аргументи також скінчилися,бо вже відчуваються істеричні нотки у Ваших дописах,незважаючи на натяки про знання мов і велику освіту.Відностеся до людей трошки толерантніше,бо деколи краще мати" Высшее соображение, чем высшее образование". :girl_flirt::girl_flirt::girl_flirt:

• Подобається Подобається x 1
  8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

тобто цитату Ви так і не прочитали - бо там якраз і була аргументація. Хотіла б я почути до неї контраргументи, відмінні від "так бабця вчила"...

• Подобається Подобається x 5
  9. Liliyah Romanova

Дорога моя, ви просто бачите, що хочете бачити, з-під полуди, а визирнути назовні вам страшно, тому на мій наступний допис ви взагалі не відповіли, а відповіли на допис аргументований не вам. Чи ви тут всі одна особа під різними ніками?
    Добре, що вам ваше хамство робить честь, а тільки іншим ні. :girl_in_dreams:
    Істеричних ноток у моїх дописах не було, писала я доволі спокійно, хіба розчаровано, що дискусія не дискусія, а якесь одностороннє говорення, бо з другої сторони ні аргументів, ні знання, одні знаки оклику, ну і звинувачення тепер, які ви почали сипати, намагаючись звести дискусію в інше русло, плитке доволі, бо вам там плавати не страшно.
    Давайте все-таки повернемося до дискусії глибшої й ви мені відповісте на повідомлення #226 про клякання. До речі, прошу прочитати ЦІЛУ статтю, лінк на яку поданий у тому ж повідомленні. Без її повного прочитання подальша дискусія на рівні ББС неможлива, бо нецікава.
    У випадку, якби ви випадково не помітили повідомлення, подаю обидва посилання:
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=466241&postcount=226
    http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1719

Чекаю відповіді.

10. Відповідь: Схизматики УГКЦ

Ліля! Ваше відношення до людей якесь агресивне. Як ВИ можете так НЕкоректно відноситися до людей? Дуже мене дивує Ваше грубувате ставлення до " бабів". Ваша бабця не була для вас авторитетом? Не була для Вас зразком Жінки ,Мами і Бабці? Думаю,що для кожного з нас бабці і дідусі зробили дуже багато.І ця Ваша зверхність,особливо як для їмості,честі не робить.Придивімося добре по всіх церквах ,і чи знайдемо хоч половину тої віри і побожності,яку мали наші батьки,і яка є на невеликій кількості парафій,так безпідставно висміяних і погорджених.

11. Liliyah Romanova

Отже, замість того, аби відповідати, ви роздули мої відповіді до чогось, чим вони й не були?
    Нащо приміряти на себе кожне слово? Спробуйте просто читати відповіді й намагатися дискутувати, а не роздувати сварку з нічого та вигадувати те, чого нема. Не читайте між рядками, а самі рядки.

"БабИ" - то є найгірша хвороба кожної церкви. На щастя, моя бабуся (та й багато інших) ніколи до них не належала. Я навіть вашу бабусю не мала на увазі, пишучи про бабІВ. Не знаю, чи знаєте ви, про що я кажу, але вони є прикладом того, якими християнами ми не повинні бути.

Щодо віри, то раніше було інакше, бо часи були такі. Були би зараз переслідування, то було би подібно. Якщо часи спокійніші, то й люди вже інакше до віри ставляться й ходження до церкви також. А знали би ви, що робить із вірою добробут, а особливо його надмір...

І не треба сипати в мій бік безпідставні звинувачення в тому, що вам привиділося в моїх дописах, замість того, аби далі вести дискусію. Вкотре завважу, що ви не відповіли на дописи, а просто знайшли зачіпку, аби відхилитися від дискусії. Як щодо того, аби перестати кидати безпідставні звинувачення в бік інших і почати дискутувати на тему?

• Подобається Подобається x 5
  12. Відповідь: Схизматики УГКЦ

Ліля! По- перше,я нічого не роздувала(на відміну від Вас),а просто виразила свою думку(думаю,що маю на це повне право!). Справжнього християнина Ніякий надмір добробуту зіпсувати не може.Зачіпок я не шукаю,дуже помірковано і тверезо відношуся до ситуації і доброзичливо відношуся до людей, Навіть дарую Вам ваш юнацький максималізм. Тепер світ перевернувся,бо зло вважають за добре,а добре----за зло.В такий страшний спосіб Сьогодні обчернюють,обливають брудом і зневажають тих,хто тримається традиції Католицької Церкви і її Науки,підтвердженої і скропленої кров.ю тисяч мучеників і ісповідників.

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Валентино, знову Ви ігноруєте просте питання: якої традиції? де саме починається традиція? І чим є те, що було "до традиції"?
    Ви читали статтю, посилання на яке дала Ліля?

14. Romko

Romko Black Member

Переглянув гілку...
    згадалося...
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30044
    А..в результаті впевнився...що...і тут Мамона....

15. Liliyah Romanova

Щось я цей ваш допис не зрозуміла? Ви про що?

16. Romko

Romko Black Member

Гроші...просто заздрість святоюрських,що така багата парафія не під їхнім ставлеником...

17. Liliyah Romanova

Думаєте, із підгорецькими те саме? ;)

18. Romko

Romko Black Member

там не знаю...
    А тут,в Рясне...просто гроші...
    Тут...є православна церква...десь з третина людей з Рясної ходить туди.То здавна...
    Є костел.
    А недавно відкрили..хм..ще одну греко-католицьку церкву,куди ходить штири людей...
    курам на сміх...

19. Liliyah Romanova

Ромку, а якщо наука розбігається, то як із тим бути? Так, Бог один, але якщо хтось свою науку робить такою, що перечить Об*явленню, то як із тим бути?

А підгорецькі - секта сектою...

20. Christi

Christi Well-Known Member

Повністю Вас підтримую 100%