Відповідь: Святкування річниці Вип‘ємо чогось хитрого! Так мені сподобалось Трактуй собі як хочеш. Я он уже 3 день валяюсь з страшним отруєнням і думаю чого б то такого хитрого випити, щоб мене відпустило. У нас було 4 річниці, але першу нічого не перевершить, бо в першу ми грали весілля і брали шлюб Масовіша навряд що колись буде, хіба раптом стану якою першою леді А наступні три ми святкували .... не пам‘ятаю як, або кудись ходили, або щось замовляли додому. І те і інше ми робимо частенько, тому і не зап‘яталось.Подарунками теж не обмінюємось (буває і на дн один одному нічого не даруємо - у нас своя філософія тут ). А от настрій в річницю завжди хороший, що напевно і є найважливішим чи з чимось хитрим, чи десь в особливому місці, чи дома на дивані. Пс я фразу про хитре безсоромно краду собі!
Відповідь: Святкування річниці Першу річницю нашого одруження я просиділа за компом з різними робочими звітами від ранку аж до ночі, бо це був понеділок. Навіть на каву не було коли сходити, хоча планували кудись піти - відсвяткувати. Через це цілий день була без настрою і злюча на все і всіх. А день нашого одруження - це найкращі і найсвітліші спогади, особливо, коли дивлюсь на наші обручки - такі вони для мене милі і дорогі, саме обручки є для нас таким найтеплішим спогадом про шлюб. От як вдасться кудись вибратись (в ресторан, чи на відпочинок), то ми собі уявимо, що святкуємо річницю одруження. Тільки коли цей день настане?
Відповідь: Святкування річниці Першу не святкували, бо малому був місяць і в той вечір були сильні коліки ... як сьогодні пам"ятаю. Наступні дві - ходили десь повечеряти. А дві останні - їздили на 3 дні у подорож без дитини. Дуже нам сподобалося, сподіваюся продовжимо традицію))
Відповідь: Святкування річниці А ми з коханим пам'ятаємо і день знайомства, і коли почали зустрічатися) Кожного місяця згадуємо ці дати і дивуємось, наскільки швидко летить час! А якщо забудемо, то піджартовуємо: так-так, я пам'ятала, просто чекала, щоб ти згадав))) Я люблю щось творити своїми руками, то на першу річницю зустрічання вишила подушку "Моя любов до тебе..." (українською!) А на другу - десь за місяць-два до того авансом привітала, бо знала, що буду дуже зайнята на роботі і нічого не встигну зробити. Від коханого отримую щирі-щирі слова про любов і на другу річницю він освідчився)))) З тих дат нічого помпезного не робимо, але наскільки приємно усвідомлювати, що стільки часу разом і терпимо одне одного)))
Відповідь: Святкування річниці Першу святкували в дома, бо нашому хлопчику було лише 2 місяці, муж готував вечерю зі свічками Другу - муж замовив столик в винному погребі вінтаж-бутік готель де були тільки ми і вино))) Третю - пішли поїсти в кафе, і все було для нас, повар і персонал реалізовував кожну нашу забаганку! організовує святкування завжди муж і завжди це несподіванка!
Відповідь: Святкування річниці Ми кожної річниці намагаємось дарувати щось один одному, зроблене своїми руками
Відповідь: Святкування річниці У нас все якось не складалося відсвяткувати річницю весілля, то в роз’їздах, то в пологовому будинку, то доця маленька, а от цю, тобто 6, хочу відсвяткувати і поїхати кудись вдвох на вихідні. А куди, от не знаю! Порадьте щось файненьке, романтичне, бо так вже хочеться відпочити від домашньої суєти і побути вдвох
Відповідь: Святкування річниці в нас місяць як після весілля, та ми й навіть не з гадали, зате подзвонили призери які в нас купили пляшку на весіллі, і вже просяться в гості, хоч мають на річницю
Відповідь: Святкування річниці А я вже котрий рік мучу чоловіка про гучну річницю. Не просто так зібрались в хаті, чи пішли кудись, а відчуваю потребу зробити ще одне велике і гучне весілля. Мо то розвестись аби була нагода зробити вісілє знову?
Відповідь: Святкування річниці я думаю, достатньо собі спланувати, щось, що подобається обом, наприклад, спільний похід в сауну, чи поїздку кудись, те що вам до душі, тоді свято буде дійсно для вас )))
Відповідь: Святкування річниці а ми на першу річницю поїхали в Карпити на два дні! Погода була чудова! Пішли до річки, піднялись на кріслі на гору,поїли шашличка, попили вина, помилувались краєвидами і відпочили від усіх Мені сподобалось. Ну не хочеться мені останнім часом шумних забав... мо перейде
Відповідь: Святкування річниці Ну я собі і спланувала. Сауни не визнаю, а поїхати кудась разом, так буде нагода знову в шлюбну подорож поїхати.
Відповідь: Святкування річниці Перші +-10 річниць святкували - робили вдома вечерю. Оскільки жили з батьками, сестра з сім'єю щовечора приходяща - виходило, що "святкувала" на кухні. А ще часи такі були скромні, що особливо нічого собі не дозволиш. Пізніше почали робити гарний вечір собі, але вдвох не завше виходило, бо регулярно діти поряд)). Часом вибиралися до театру. Цього місяця уже 25 річниця... Навіть не віриться. Найбільше хотіла б подорож кудись на екзотику, та, як і переважно, фінанси не надаються. То дала зрозуміти чоловіку прямим текстом, що хочу спа-вихідні у Трускавці в околі тієї дати (припадає на тижні), а в сам той день записалася на проект "Перевтілення" і може таки якась вечеря НЕ ВДОМА. Якщо ж все ж не вдасться, то матиму пам'ятку: фото з проекту.
Відповідь: Святкування річниці І хоча в нас буде лише річниця "зустрічань" проте плануємо зробити її особливою, підемо у СПА, а потім буде "романтік" Ну і + ніхто просто свого подаруночка не отримає, продумую якийсь цікавий квест
Відповідь: Святкування річниці В нас була 10. Я так хотіла чогось особливо, навіть напланували трохи, але діти все перекреслили. Ну нічого, все встигнемо. А так - попили шампана в реставрані - і то добре.
Відповідь: Святкування річниці в нас 1 рочок недавно був, сходили в нашу улюблену піцерію, колись всі побачення проходили там і прогулялись вечірнім містом, так,що я на другий день пішла родити)