Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. altari

altari New Member

Відповідь: Зустріч 2011 року

Головне,щоб новорічну ялинку не переплюнути зі своїми прикрасами:girl_crazy::lol::lol::lol::lol:

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

сто про
    найкласичніша з усіх, про які чула

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А багатство й маєтки подивляться, що на вас вже місця нема для них і ви золотом блищите, та й підуть до когось іншого. :mocking:

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми по попередньому плану їдем до куми в Брюхи, в неї новосілля якраз, заодно поправим недоліки, може хто шо не так в тій хаті зробив, нє?))))))))
    а потім додому десь в другій, тре ж вдома спати, я не висипаюсь на чужих ліжках (курорти то окремо))), ну і Со вдома має все своє, а так..
    Словом або бум домів утрьох, або споч з друзями, а потім всеодно утрьох)

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас вже якась традиція зформувалась, як в тому фільмі "Ирония судьбы или с легким паром": "каждый год 31 декабря мы с друзьями ходим в баню!" От і ми вже який раз перед новим роком ходимо в баню, а цього разу ще й зустрінемо його там!(замовили на 4 год)Банька там прікольна, з великим теплим басейном! Після того всього йдемо на застолє до кумів, думали над костюмованою вечірко, але що з того вийде - не знаю!

6. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Чого приколюєтеся...Не так і багато вже золота у мене, думаю не розлякаю ні ялинки, ні "багатство-маєтки":girl_crazy:

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Так, класно би махнути в гори на Н.Р.!!! Багато розповідей наслухалася - всі кажуть незабутньо (ну, хто як собі влаштує;))!
    Шкода, мені хіба то сниться:sad:

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а ми будемо вдома. я навіть готувати нічого не буду. дочекаємося 12.00, подивимося півгодини телевізор. і спатки.

якось так у нас вже повелося, як в ресторані, то до ранку, а як вдома - то вже в першій спимо.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

)

9. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

11. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

12. jonni

jonni New Member

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

а ми з коханим і нашими друзями хочемо на НР піти в ресторан Статус, він завтра має замовити нам місця, бо дома зістрічати вже надоїло, а там смачно і можна машину на стоянці лишити:girl_yes:

13. fiesta

fiesta Well-Known Member

Минулого року зустрічали НР з друзями в ресторані Гетьман - так класнол було!!! Цього року знову хочу до ресторану, але от халепа: одні друзі вагітні дуже :)), а іншим грошей бракує... А в когось вдома святкувати я зовсім не люблю, бо українське застілля - це об"їстися, розвалитись перед телеком - от і все свято... А я хочу, щоб з музикою, на шпильках, весело-феєрично-танцювально аж до ранку...
    Але вже 8 грудня, а я і досі не знаю, як буду святкувати......

14. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Я дуже люблю зустрічати НР вдома.
    Дуже люблю новорічні мюзікли. Картопелька у мундірі ммм... смакота)))
    Дуже люблю зустрічати НР з друзями - у ресторані, кав'ярні- танці до ранку, святкова програма. Але 2 варіант менш фінансово реальний.
    Люблю Львів зранку ...)!

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ніби визначились попередньо що святкуємо в одному із розважальних закладів Львова - уряя, одні знайомі вже замовили для нашої компанії. Попередньо, бо якщо інші найомі знайдуть щось в Карпатах - то плакала моя вечірня (ще не вибрана) сукенка.

16. podsolnyshek

podsolnyshek New Member

Я вважаю, що святкування в Карпатах - то не то. Насамперед, якщо приїхати в зарезервований будиночок 31.12.2010 (п"ятниця) зі Львова, то це, приблизно, година 10-11 ранку. Поки розміститися, причепуритися, наготуватися хавушки на всю араву, скоро і Новий Рік наступить.:ed4d70def841dc74b57 Явно помилуватися класними краєвидами невдасться. В суботу 01.01.2011 атхадняк від приїзду, п"янки, гулянки і т.п., і знову по-новому - їдзення та випивон (хто ж в Карпатах на сухо сидить). На підйомники черги сумашедші (минулого року на різдвіні свята, щоб спуститися тре було в Славську простояти в черзі на підйомник мінімум 45хв, - і це, щоб спуститися за 10хв:girl_impossible:). А в неділю назад додому, бо в понеділок знову та робота ; всю красоту, що можна було побачити - це тільки з вікна транспорту. Тому покататися на лижах чи сноуборді мало кому вдасться, а, щоб відпочити в Карпатах за ціну в 4-5 разів дорожчу, ніж зазвичай, то краще щось придумати пооригінальніше, маю на увазі сам Львів (бо попереду ще святкування та й святкування)

17. evyska

evyska New Member

а ми будемо вдома.приготуемо щось смачненьке,зустрінемо новий рік і під одіялко дивитися телевізор!

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я до останнього моменту сподівалася, що поїдемо в Карпати святкувати, вже навіть знайшли будиночок, але коли коханий зламав руку - накрилися наші Карпати і лижі разом з ними...
    Думала спочатку, що відсвяткуємо вдома, з батьками...але потім щось так захотілося зустріти новий рік у ресторані...Усі бажання повинні здійснюватися, тому я замовила столик для нас з коханим і для наших друзів!:girl_tender:

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми таки не будемо вдома... йдемо в ресторан. Зато тепер я хочу бути вдома, хочу просто спати і все. Ні їсти, ні телевізор дивитись, просто заснути в звичний для себе час і усьо... от така я

20. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Ми майже оприділилися... Будемо в ресторані до 3-4 раку, а потім в готель відсипатися! До кінця тижня вже точно будем знати чи у Львові, чи в Івано-Франково. Тепер починається пошук вечірнього одягу і взуття!