Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Новий 2010 Рік - Рік Тигра!

тож краще напитися як Свиня:):girl_crazy:

той прогноз мабуть складала сама леді Ю:girl_crazy:

2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

Перечитала темку, і бачу, що не все так страшно.. Я ніколи не святкувала Новий рік з друзями, в компанії, ба навіть просто найбанальніший і найдикіший варіант "бухати на якійсь хаті" - колись був далекою мрією. Цей Новий рік - не вийняток. Боляче до сліз розуміти, що й того року, вже з чоловіком (бо минулого не пасувало святкувати без батьків, все-таки перший був НР разом) ніяк не вийде десь вирватися... банально нема компанії. Навмисне не заходила в цю тему, щоб не псувати собі нерви і не заганятися в ще більшу депресію, але не витримала... Найбільше дістає те, що з різним настроєм можна готувати на стіл вдома, і з зовсім іншим настроєм - в компанії... А 4 числа перший іспит.. дурка((((

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

La esposa, не переймайтеся, і з родинного домашнього Нового року можна зробити свято!
    Ми от будемо зустрічати втрьох: я, чоловік і синочок. Хоча і були компанії, та цей Новий рік - перший для нас в окремому житлі. Тому будемо робити собі супер-пупер романтичне святкування:girl_in_love: Ще маю тільки підшукати кілька страв, так сказати, афродизіаків:shy: Хоча чоловік зажадав картоплі в мундирі і оселедця)) Ну але кілька ідей маю

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ми також святкуємо в сімейному колі. Нема куди йти особливо, та й доця ще досить маленька, щоб спокійно лишити її на ніч без мами і татка.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

не переживайте - в кожного своє) в мене теж 4,5,11 і далі заліки... на Новий рік маю хорошу компанію, суперську насичену програму, але... не догода старій(молодій!) бабі ні на пєцу, ні на лаві... раніше навпаки хотілось компанії по святах, а виходило, що ми з коханим в основному вдвох... потім сформувалася компанія, але видно не тільки мені щось недогода... то одні наші друзі не хотіли справляти НР з іншими нашими друзями(то минулого року)... цього року основні противники спільного святкування відпали, ми перестали спілкуватись, то вже вроді гуртом... але кожен хоче щось своє і получається Лебідь, Щука і Рак... я вже стільки нервів витратила на то приготування, що вже хотіла аби ми справляли вдвох...напевно причина тому, що я така стомлена і хочеться просто-напросто виспатися)

я скоро відходжу від негативу, тому настроїлася, що все має бути окей, весело і цікаво)

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ми також святкуємо в сімейному колі.
    піти я куди і з ким...
    але маленьку ми не хочемо залишати, це її перший НР:girl_smile:

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Іринка, я тебе прекрасно розумію:)
    планували з мужом їхати до Ужгорода 31, зняти номер з великою ванною, накупити шампана і фруктів - а тепер дзуськи:girl_devil:
    відітєлі, не вистачатиме декому "домашнього затишку"..
    та мене вже верне від того затишку, тим паче, що живу-то я на зйомній квартирі і робити файні ремонти ми не маємо змоги

а тут ше наша пісня файна нова: твої суші в сто раз луччі за магазинні, твої стейки виправдовують життя того рожевого поросяти, твоя смажена картопля виправдовує подорож колумба до америки..

а романтика? а ванна?:girl_devil:

8. Laskava

Laskava New Member

Треба пам'ятати, що Тигр – це не пухнаста домашня кішка, це грізна та войовнича тварина, яку слід не просто поважати, а ще й знати його повадки.

Так, рік Тигра йде за роком Бика, а ці тварини є у міфологїї східних народів заклятими ворогами, більше того – Бик має над Тигром перевагу в вазі та наполегливості, завдяки чому виграє битву. В звязку з чим підготування до року Тигра слід почати з ліквідації всих «бичих» символів, зменшити кількість предметів жовтого кольору, бо рік, який добігає кінця, був роком Жовтого Земляного Бика. І ні в якому разі не слід жалкувати про те, що рік Бика добігає кінця, інакше Тигр проявить одну з неприємних своїх рис – буде мститися.

2010-й обіцяє стати для всіх знаків Зодіаку достатньо вдалим, хоч і непростим. Як стверджують астрологи, краще всього буде Козам, Лошадям, Собакам, Тиграм, Бикам і Драконам, складніше – Кроликам, Петухам і Мавпам. Зміям, Свиням, Крисам переживати нічого, для них рік буде нейтральним.

Тигриний рік повинен стати роком сильних людей, причому це означає як появу нових харизматичних осіб на суспільному горизонті, так і посилення необхідних рис характеру у всіх нас. І якщо тільки найдуться сили випрбувати свою міцність і рішитися на підкорення нових горизонтів,Тигр допоможе перемогти в вирішальній схватці й піднятися на недосяжну раніше висоту. Рішимість, яку вдихне Тигр в людські серця, цілком зрозуміло вплине на те, що економічна криза нарешті піде на спад.

Особливі приємності рік обіцяє внести в сімейне життя, оскільки сам Тигр – добрий сім'янин і допомагає тигриці піклуватися про тигренят, годує їх. Правда, китайці не рекомендують грати весілля в тигриний рік, надто вже ця тварина імпульсивна, справитися з його напором можуть лише ті хто народився під знаком самого Тигра або ж Дракона. Всім іншим в рік Тигра не рекомендується планувати великих заходів або ж підійти до їх організації максимально продуманно.

Павло Глоба:
    «Я уже давно говорил о том, что начался век великих женщин, и 2010 год – это начало нового этапа Фортуны у многих дам. Год сулит представительницам прекрасного пола новые возможности как в карьере, так и в семейных делах. Не могу сказать, что их победы будут легкими, но они почувствуют благоприятное расположение звезд. Женщинам будет удаваться то, о чем они мечтали, но долго не решались воплотить. Дерзайте, милые дамы! Это время ярких решений, борьбы и преодоления. Женское обаяние и шарм станут лучшим козырем. Именно сейчас, в эпоху кризиса, понимание семейных ценностей возрастет».

Колір новорічного Тигра - срібний, але величавому звіру подобається будь-який натяк на його окрас і, в пику Бику– червоний !

Що стосується новорічного столу,то астрологи радять надати перевагу улюбленому блюду хижаків – м'ясу. Це можуть бути всілякі нарізки й карпаччо, шашлик, салати з м'ясом,, хоча овочам також слід віддати належне місце. Сервіз і серветки краще всього обрати чистого білого кольору,але прикрашені золотими полосками, сам стіл добре прикрасити яскравими салатниками, пляшками "тигриних кольорів".

Веселих всім свят!!! :):):)

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А ми планували бути в дома на НР(так як минулого року,коли я всю ніч провела на ДП і ЛФ)))))))))),але моя кумася "вбалтала" нас йти до них святкувати,тож ми спокусилися шашличком на свіжому повітрі,та:я-мартіні,а муж-доброю горілочкою і посиденьками (чи,як добре піде-полиженьками) з кумом під ялиночкою:girl_haha:.Тому будемо мати таку "компашку":кум,кума,муж і я.....

Останнє редагування: 30 Грудень 2009
  10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

11. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Цитата з інтернету в тему:

- що на НР робитимемо?..
    - а давай посидимо в... тому...
    - в інтернеті!

Я вчора чоловіку розказала, попала в яблучко (в нас два ноутбуки в хаті, обидва мають інет, і плануємо НР вдома, по сімейних обставинах... Хоча дуже хочеться до друзів, я так люблю наших друзів!!!!!!!!!!)

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

пишуть і Жовтого Металевого тигра і білого, срібного:confused:
    Святкуйте його гідно!
    З наступаючим!!!

13. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Зустріч 2011 року

Пропоную всім бажаючим обговорити питання зустрічі Нового Року. В кого які плани, ідеї, побажання. Хто знає якісь гарні місця, чи розважальні програми для цього чудового свята.

14. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Зустріч 2011 року

15. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Новорічна пропозиція від готельних комплексів (від 650грн з людини за шоу програму і стіл + готель за подвійною ціною). На двох осіб в середньому виходить 2000-2500 грн. Хто був на таких шоу?

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Єдиний раз зустрічав НР не дома, поперли до родичів у Засранск Саранск. То в дорозі назад мали таке снігове шоу, що зарікся десь вештатися.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я б хотіла десь відсвяткувати десь у Львові чи за Львовом, бо виїхати подалі не виходить та й бажання особливого вже нема.. перешукала інтернет на подібні пропозиції - видає святкування і програми для туристів...
    недавн обачила рекламку журналу Фокус. Красивая страна «Зимний Львов. 300 причин встретить Новый год и Рождество в Городе Льва»
    але в продажу ще не бачила, хоч пише що з 18.11. і в неті скачати вроді ще не можна(

18. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

ну то більше для іногородніх. там про музеї готелі і замки. А для львів"ян- то хіба за містом чи в готельно-розважальних комплексах щось шукати (правда за подвійну ціну).

і то деколи треба! Ексклюзів :girl_crazy:

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Плануємо з друзями зустрічати Новий рік в Карпатах (Славське), шукаємо зараз будиночки на 6-7 осіб. І майже всюди нам відмовляють, бо ми хочемо тільки на 3 доби...Вирішили їхати на цих вихідних безпосередньо до господарів, і вже домовлятися таким чином. ДУже хочеться зустріти Новий 2011 рік у засніжених Карпатах!:girl_tender:

20. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

А ми на святкуванні Нового року, певно, зекономим-будемо в той час в пологовому будинку. :girl_crazy: Вже пригляділи костюм Діда Мороза для татка.