Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

О...Новий Рік...то для мене не простий день і не проста ніч...
    В цю ніч ми познайомилися...в цю ніч я зрозуміла, що на цьому світі я не одна...в цю ніч я почула признання і пропозицію...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Ми кожного року придумуємо різні варіанти святкування цього свята, настільки неординарно, що ні разу не були в горах...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:то ж цього разу - Карпати рулять!!!
    Вчора замовили будиночок....точно не скажу, де саме в Карпатах - було вже складнувато з місцями...Багірко, покваптися....

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

коли ми не встигаєм нормально спланувати Новий рік, то даємо клич - і завжди назбирується достатньо таких самих пізнюхів, які готові прийти до нас в гості.
    цього року, наприклад, святкували в нас (заодно новосілля), на третій день святкування (2 числа) вирішили все-таки махнути на лижі - місць вже було достатньо, покаталися і досвяткували ще два дні.
    отаке незаплановане і надзвичайно вдале свято вийшло

3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

О-о! - Вам пасує вислів: "як Новий рік зустрінете, так його і проведете" ! ;)

4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я сидітиму вдома і певні, як завжди, дивитимуся телевізор поки не засну.
    друзів у мене майже нема, запросити когось мама не дозволить... Отже шо кажете по тєліку в Новорічну ніч йтиме?

(загалом я не дуже люблю свята всякі різні)

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

багато всього цікавого, між іншим.
    і щось в тому так само є.
    коли в нас дитина була зовсім маленька, а ще рік перед тим, коли я була вагітна, сиділи вдома, тихо-мирно, по телевізору купа всього, хоча то був такий період, що просто хотілося виспатися, у "вагітний" новий рік заснула 20 по 12-й,
    наступного року - мало що пізніше.
    і що?
    мене от дивує, якщо чесно, що люди цього року все-таки планують кудись їхати на масові святкування - боюся епідемії. я панікерша.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

А хто знає про новорічні вечірки в ресторанах, нічних клубах? Треба думати куди йти, а інформації ніякої нема!

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

А ми ніколи не встигаєм спланувати НР.:girl_cray:
    Завжди все спонтанно виходить, чи гості чи ми кудись лізем, а в центр не любим в новорічну ніч ходити. Цікаво, як цього року буде?

8. Галченя

Галченя Well-Known Member

А я переконана, що основне в вдалому святкуванні - це відмінний настрій і приємна компанія.
    А місце (і час:xaxa:) значення не мають.
    Згадала про час бо ж бувають ще корпоративні нові роки:girl_wink:

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

А ми вдома плануємо святкувати в родинному колі: спочатку в одних батьків, потім в других... А першого числа в чоловіка ДН, та ще й 30 років, тому ми більше готуємося до цього свята.

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якби не знала, то вирішила би, що ми гуляли в одній компанії! :)
    У той час, коли я вчилася, ще було чого йти до центру, а зараз - хіба якщо бракує екстріму у вигляді петарди під ногами або розбитих пляшок.
    У мене найкращим був новий рік у десятому класі, батьки однокласниці придумали різні конкурси, були і дід Мороз, і Снігуронька, і катання на санках, ще були веселі студентські нові роки, а зараз переважно завжди одна й та сама компанія: чоловікові знайомі, мої мама з татом і однокурсниця.
    Ще згадала, як екстремально зустрічала одного разу старий Новий рік: у нас жила родичка-першокурсниця, яка дуже любила кавалєрку, до неї приїхала двоюрідна сестра і обидві зібрались святкувати у хлопця в політехнічному гуртожитку. Мама родички заявила, що без мене свою дитину з хати не випустить (я була старша на п"ять років і дуже правильна :) ). Хочеш-не хочеш, довелося сунути з ними. Мама рідна, що це був за гуртожиток! Стіни облуплені, туалети такі, як за совка на вокзалі, та ще й затоплені, і різні п"яні малолітні придурки чіпляються... На столі самогонка і те, що моя бабуся спакувала нам з собою... (Где мої вєщі і как я сюда попала?) Тільки вирішила хапати дівок в оберемок і тікати додому, як міліція вирішила провести облаву. Наші "жинтельмени" закрили нас в кімнаті, а самі десь змилися... Биту годину два міліціонери товкли у двері та погрожували їх вибити, родички вчепилися у мене по одній з кожного боку і молилися (правда! ), а я тільки думала, яка ж то стидуха буде, коли мене виловлять і напишуть доповідну декану (на той час я вчилася у магістратурі і працювала на кафедрі). Коли нас над ранок випустили, я думала, що своїми руками придушу і родичку, і її маму. :D

11. cleonata

cleonata Well-Known Member

я б точно придушила б! треба будо шоб ті міліційонери таки виламали б двері ви б до ранку не сиділи б там!!!

12. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

О! Я Вам теж про свій екстримальноий НР розкажу!
    Поїхала я зі своїми друзями у село Турківського р-ну зустрічати у хаті чиєїсь бабусі НР. Присунули ми туди 30 грудня: сніги по пояс, хата промерзла, дрів нема, про туалет мовчу, ВОДИ нема!!! довго і нудно шукали колодязь, словом - КАЗКА! А тут ще пекантна особливість - нас 5-ро, я і дві пари, а ще один хлопець, з яким у нас щось накльовувалося, мав приїхати 31-го. Ну і я, як порєдна дівчина, 31-го зранку вирішила його зустріти на вокзалі у Турці. А до вокзалу сім верст пішки: спочатку десь годину замерзлою річкою до автобусної станції, а далі вже автобусом. Добре, що пішла я не сама, а ще з хлопцем. До Турки ми дісталися без пригод, хлопця не зустріли, бо він не поїхав, а мобільних ще не було, тож ми вирушили у зворотню дорогу. І тут почалося! Назад автобусу не було, пішов сніг, а ми посунули пішки. З Турки ми вийшли о 15.00, а до бабусиної хати ми дійшли о 23.30. Ми встигли!!! Щоправда цим наші пригоди не обмежилися, але то вже не мої історії!!!
    То був по-своєму незабутній НР, проте не знаю, чи я б хотіла його повторити!
    А взагалі, я завжди любила святкувати у Карпатах. Раз бачила у новорічну ніч оленя біля нашої бази, раз - ми збирали підсніжники, бо було тепло, а ще раз - каталися на каріматах і ліпили сніговиків. Тепер мені цього страшенно бракує! Минулого року ми віддали дітей бабам і ходили в гості!!! Теж було файно, але то вже "не по-студентськи".

13. Нюта

Нюта Well-Known Member

2009 рік я не дуже вдало зустріла, скучновато. Цього року захотілося активного і цікавого , дещо незвичного Нового року. "Бухта вікінгів зайнята", нажаль. Може підскажете , ще схожі бази відпочинку???? Їздила вчора дивитися сауну. Досить нічого так там, але ціна 400 доларів з 22-00 до 08-00. За інформацію про бази відпочинку поблизу Львова , буду дуже вдячна.:girl_claping: Допоможіть дівчині зустіти Новий рік:girl_in_dreams:

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Я теж НР 2009 скучновато зустріла.... ось намовляю чоловіка щоб ми тільки двоє поїхали в Карпати зустрічати НР

15. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

а я шось не люблю це свято.. от не люблю і всьо...
    Може того що майже жодного року не зустрічала його так як би того хотілося, може того що бажання новорічні не здійснювалися, незнаю, не хочу я навіть його

16. Marianka

Marianka Well-Known Member

Чесно кажучи я теж не дуже люблю це свято, мабуть тому що не люблю шумних гулянок, пітард під ногами.. Для мене найбільшим святом є Різдво. Цей Новий рік плануємо провести вдома, з друзями, запечиним кріликом, шашликами та фондю :)..

17. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

а шо таке фондю??

18. Julietta

Julietta Member

100% і я так думала, поки не зустріла 2009 Новий рік :girl_crazy:. В мене все було майже як в одної форумлянки:
    Тільки ми поїхали до одного знайомого в хату в село дууууууже далеко-5 чи 6 годин електричкою, а потім 1.5 години по сніжним пагорбам перти (іншого слова не знайду) зі всіма спальниками, їжею і шампанським. Ми коли нарешті дійшли до тієї хати ми просто були в шоці від умов :eek:. Нам просто обіцяли там ледь не готель європейського класу з джакузі :girl_haha:, а там :girl_mad:. Ну все як у Бородінки :girl_crazy:. Найгірше навіть було не те, що такі погані умови, а те що не було загального СВЯТКОВОГО НАСТРОЮ. Всі якісь були без насторою :girl_devil:, тільки нас десь 4-5 постійно бісились- напились глінтвейну і почали танцювати :girl_crazy:, але чомусь іншу частину людей це скорше дратувало:girl_haha: Цього року не хочу святкувати вдома, але і не знаю де буду святкувати, бо коханого може не бути на Новий рік (так як і минулого року:girl_sad:) -гастролі:girl_cray:. Але обов*язково буду шукати ВЕСЕЛУ компанію і ЛЮДСЬКІ умови для святкування :girl_crazy:.
    Ще хочу придумати таку штуку - хай кожен заздалегідь придумає 5 бажань, які він хоче, щоб здійснились наступного року і під час курантів прочитає їх собі, а потім покладе у скриньку, а потім на наступний Новий рік глянути що збулось, а що ні. Це є і стимул для того щоб задуматись що тебе чекає у наступному році і що потрібно зробити для цього. Це як певна мета, яку потрібно досягти. :girl_curtsey:

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Минулий НР я проспала :sad:. А цей як буду зустрічати ще незнаю. Пропозицій від друзів МОРЕ. не знаю, що вибрати. Кохайний каже, визначимось 25 грудня...

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Згадалось: коли вже зустрічалась з майбутнім чоловіком, поїхали на Новий рік я і 4-ро хлопців в якесь село Буського району.(так сталось, що не то вони не мали дівчат,не то посварились..) а мама того, до кого ми їхали- гінеколог.От уявіть картину, заходить вона в хату і тут я одна і 4 хлопці.я все зрозуміла по її очах, мабуть вже мене заочно записала до себе на прийом!