Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. enigma

enigma Well-Known Member

Нещодавно згадали з друзями, що Новий рік не за горами, і треба починати готуватись.
    Ідей в наших дірявих головах зявилось дуже мало. Карпати (дорого?а місця ще є?), дискотека/ресторан (банально?), в когось вдома (хто буде мити посуд? :girl_smile: жарт звичайно, але вдома теж набридло троха).
    Тому я вирішила спитатись, де святкують Новий рік форумлянки? Де і яке святкування вам сподобалось найбільше?

• Подобається Подобається x 11
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

Ми кожного року десь або на дачі,або в когось вдома великими компаніями!.цього року хотілось би щось більш інтимне.або вдвох, або тільки з найближчими друзями.взагалі, ще про це не думали!

• Подобається Подобається x 5
  3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А ми минулого року вирішили не святкувти у Львові, вибрали обласний центр на Зх. Україні (Франківськ, я до того там ще не була, Тернопіль не хотіла, Чернівці-далеко, як варіант-Мукачево), замовили шикарний номер в шикарному готелі і махнули на 2 дні. Приїхали в год десятій вечора 31 грудня, повернулися 2 січня.

Ніякого менінгіту і брудного посуду :)

• Подобається Подобається x 15
  4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ми цього року їдемо в Карпати на 4 дні!!!!!!!!!!!!!!!!!!! їдемо в район Верховини, двома машинами, 4 пари (2 сім'ї + 2 майже сім'ї) - Софія в захопленні, вона Карпати вже несвідомо дууууууууже любить:girl_crazy:

такі задоволені, знайшли цілий котедж з дуже гарними умовами і прийнятними цінами!!!!!!!!!!!!!!

колись мені дуже сподобався новий рік (2007) в Культі але нас було майже 50 чоловік так чи інак між собою знайомих (4 столи по 10-15 чоловік). Ми мали свого тамаду, купу феєрверків, частина з нас до йолкі в центрі ходили - бо поруч було... діджея мали бомбового, тобто то було кльово тому, що ми мали можливість зняти всьо завідєніє і організувати собі програму так, як наша душа того бажала;)

до речі я була в оргкомітеті, мушу сказати чи то зіграло "нє імєй 100 рублєй, а друзєй" чи як.... словом, як виявилось, знайти 50 чоловік щоб гарна забава і компанія вийшла було доволі просто:)

Останнє редагування: 19 Жовтень 2009
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ми кілька років тому зібралися великою компанією - 5 сімей у Яремче. Приїхали о 21.00 31 грудня, повернулися до Львова- 3 січня. За той час ще з їздили у Ворохту та на Верховину. Задоволення-купа!!!

• Подобається Подобається x 4
  6. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми плануєм цей Новий Рік в Празі:girl_in_love::girl_claping:. Мого чоловіка хороший товариш з Ізраілю буде там відмічати з дружиною,і запросив нас, я довольна як слон:girl_crazy:. Єдине що турфірми ще не продають цих трьохденнмх турне,тому"ждемс".

7. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

а у нас новий рік планується сімейний - 3 сім"ї з дітками від 4 місяців до двох рочків.з такою компанією, думаю, не заскучаємо:8::clapping::xaxa:

8. Юська

Юська Well-Known Member

Так дома точно набридло:girl_sad:, в центер тоже невийдеш,бо вічно бутилки літають над головами,без бійок:suicide: це ж в нас не новий рік!!!
    От я поїхала в карпати:girl_cray: на Новий рік!!!
    Краса сніг все біле,супер!:girl_in_love:!! а як невийде з карпатами,то будемо з друзями і дітками,:rus:!!!

• Подобається Подобається x 6
  9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми минулого року були в Карпатах з друзями, винайняли цілий будиночок, тому мала могла спати, ми - гуляти. Цього року теж хочу в Карпати, якщо вдасться, бо зі Львовом це не до порівняння.

А за кордон на Новий рік з маленькими дітьми хтось їздив? В таких турах реально орагнізувати дитині тишу і нормальний сон в готелях чи дуже шумно?

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

дуууууууууууууууууже складно
    Минулого року знайомі були з річною дівчинкою, то тільки замучились
    Карпати в тому плані легше

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А ми певно замовимо або збацаємо суші і будемо дивитись ТВ або вдома або з друзями. Просто два роки підяряд була в горах, тепер хочу бути вдома в піжамі

• Подобається Подобається x 6
  12. Knopka

Knopka Well-Known Member

А мені вдома піжама не світить, в мене сусіди такі, що самі спати цілу ніч не будуть і нам не дадуть, причому святкують вони дууууууууже серйозно. Так що гори, море, політичний притулок в батьків чи друзів мені більше підходить, бо хочу не слухати чужу забаву, а щоб то було і мені свято

13. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ми Новий рік у різних місцях святкували: і в Карпатах,і дома,і на дачі.
    Найбільше сподобалось на дачі,а найяскравіший спогад - минулого року смажили шашлички під будинком на снігу(смачнющий вийшов).
    Того року ще ніц не планували,але головне,щоб весело і комфортно було!:girl_claping:

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Цей рік як і минулий, напевно будемо святкувати дома :sad: Набридло....Так хочеться десь гарно відсвяткувати, щоб було відчутно, що був Новий рік, а не просто свято.

• Подобається Подобається x 1
  15. Oriana

Oriana Well-Known Member

А ми з чоловічком мабуть файно поїмо в якомусь ресторанчику, а потім втікнемо в готель! Хочеться від всіх і від всього відпочити. Короче в нас буде не Новий рік, а Валентина:girl_in_love::girl_haha:

16. Масік

Масік Well-Known Member

Минулий новий рік ми святкували вдома , чесно кажучи ледь всиділа до 12 , 5 хвилин і я вже бачила солодкі сни . А цього року хочу чогось незабутнього... поки на думку спадають засніжені карпати :) а чоловік хоче кудись закордон, але цього року нам це мабцть не світить , бо зимою кудись з малечою їхати не дуже б хотілося б .

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

душа бажає свята... якогось екстраординарного... так як останні роки святкувались вдома, хочу в мінімум в Карпати...:) але поки зберуться всі організовувати, то в тих Карпатах не буде де стати - жодної вільної пропозиії(((

• Подобається Подобається x 2
  18. kati

kati Well-Known Member

а я сама незнаю що хочу.....чи вдома сім"єю чи в компаніі чи десь в горах......та зрештою в нас як завжди все вирішиться 30 числа:)

19. Масік

Масік Well-Known Member

перечитуючи усі дописи , мимоволі складається думка що 80% форумлянок на новий рік будуть в карпатах, так що виходит новорічна форумівка ?

• Подобається Подобається x 3
  20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І ми напевно в гори, але швидше всього не Українські.
    Я відмічала Новий рік багато де і ліпше Карпат нема нічого!
    в таплих країнах - трохи якось дивно - гірлянди на пальмах, та й 14 січня немогли знайти шампанського пояснювали арабам, що нам треба на Старий новий рік, а вони нам календар показували - що вже 14 січня, що допились ми до того, що забули коли Новий рік :girl_smile:
    У студентські часи - під ялинкою в центрі - пригощали шампанським міліціонерів, які ялинку сторожили - вони пішли пити шампанське у браму, щоб начальство не побачило, а ми в той час замість них ялинку сторожили:girl_smile:
    Одного разу як їхали в Карпати - нам на капот впав якись пяний, йому нічого а нам побив лобове скло, ми незнали що з ним робити і привезли його з собою на базу, він трохи поспав, а потім далі святкував з нами. На другий день ми його ще додому повезли, а нам його тато дуже дякував:girl_smile:
    Найскучніший Новий рік - це була модняча тусовка і дуже моднячому ресторані, де всі такі мажорні у вечірніх сукнях з кренделями на голові робили вигляд, що тусувались - скукота була рідкісна:girl_smile:
    Минулий Новий рік - майже експромт - ми нічого не планували - сиділи і чекали до кого із знайомих причепимся паразитами - запросили знайомі які зі Східної україни їхали в Карпати, і заздалегідь винайняли там котедж. Потім до нас приєднались мої універівські знайомі а до чоловіка - його співробітники. Назбиралась така різношерстна тусовка, але ми так класно провели Новий рік - якось дуже всі потоваришували.
    Так що головне не де, а з ким. Ну і щоб був гарний настрій, і бажано лижі :girl_smile: