Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

йолки-палки..а я останні 10 років, певно, вдома і вдома....хотіла б десь вилізти, але куди??? в рсторан вдвох неприкол, в гост ніхто не кличе, до себе в гості не хочу:girl_crazy:..а взагалі мрію колись по таке-Карпати, гарна компанія на 3-4 сім"ї, діти не дрібні, баня, шашлик, камін, файне вино і не п"яні мужики:girl_in_love:

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Ми теж НР будемо святкувати вдома з дітьми. Раніше завжди всі приходили до нас, так як в чоловіка 31 грудня день народження. Вже хочеться до когось піти в гості.
    Ідеальний варіант, звичайно

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І ми в дома. Не люблю нікуди ходити на Новий рік. Якось для мене то сімейне свято. В ресторані собі не уявляю святкування, до ялинки в центр ніколи ходити не хотіла. От подобається мені сімейна компанія за великим святковим столом біля нашої спільно вбраної ялинки, дивимось телевізор смакуєм смаколики, зідзвонюємось, вітаємо один одного, а далі романтичне продовження:girl_in_love:. Ну а 1 січня можна і в гості кудись :)

4. kati

kati Well-Known Member

ну в тому то й справа..куди?? В ресторан? шось я немаю нічкого бажання до ранку просидіти на стільчику, з невідомо якою програмою( то ж не вгадай наперед) з невідомо якою закускою..В клуб-шось вже теж не тягне, в гості до когось- а ніхто і не кличе))) та і я до себе немаю бажання...В карпати-варіант, але в нас шось цей варіант не йде, бо замовляти/бронювати варто в жовтні/листпаді, а так неперед ніколи незнаєш що і як буде(головне чи діти будуть здорові!!!)
    А вдома мені люкс- готую обов"язково якусь пташку, в принципі більше нічого,( не люблю обжировиська в новорічну ніч) решта всякої екзотики смачненької купляємо. десь в годині 10 маємо вже таку традицію-чоловік купляє величезний ящик салютів і йдуть запускати, до них приєднюються кум, ще друзі сихівські...нерідко потім ще до нас на огоньок заглядають.Після 12 ,коли все відбамкає вкладаю дітей..ще троха посидимо з чоловіком ...і коли хочеш спокійно собі лягаєш.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

можливо,через те,що мужа рідше бачиш..в нас такі посиденьки постійно в сімейному колі..ледве не щонеділі..надоїло....одним словом маю настрій до когось в гості:girl_curtsey:

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене теж саме на протязі більше 10-ти років.....Хочу в Карпати!!!!!!!!!!Але -

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Не повірите, але і в Карпати можна за пару днів до НР, бо часто бронь знімають і є вільні котеджі недорого - ми так пару років назад майже експромтом 31 грудня їхали, головне щоб хороша компанія і бажання.
    А я коли були в Крапатах хотіла в рестурані, останні два роки були в клубі, то тепер знову хочу Карпати щоб сніг і лижі, але бажано не в наші, щоб ціни і сервіс були кращечкі, і покататись спокійно, бо на наших спусках після НР жесть.

9. oksumoron

oksumoron Active Member

десь приблизно ми так і справляли 2 роки тому! вирішили в останній момент приєднатись до друзів, було ніби і весело, але і то все, що замовили так і не з"їлось, і мені хотілось додому пошвидше потрапити!
    минулого ж року були на площі Сан Марко у Венеції, ну дуже вже це все було не "романтично", багато людей, більшість туристи, багато неадеквату, благо з погодою повезло, і було навіть тепло!

10. Polalex

Polalex Member

Минулого року зустрічали НР у батьків, але цього року хочу відсвяткувати вдома з чоловіком і синочком. Це буде перший НР для малюка! :girl_in_love: І в мене такий азарт прорвався... Вже планую що приготувати, який костюм маленькому зробити, які іграшки пошити на ялинку і як прикрасити квартиру:girl_dance: Думаю, як раз 2 місяці піде на підготовку... Більше би вільного часу...

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

нуну:)
    і куда намилились?)

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так буває, але то ризикувати- буде не буде... А ще треба на той ризик зорганізувати сім ї друзів- щоб і вони були в той час" мобільні". У нас колись так в Яремче вийшло- за кілька днів до НР виявивився вільний котеджик у знайомої господині, в якої відпочивали влітку. І якраз туди помістилося наших 4 міні-сімейок друзів. І ( о, чудо) усі змогли за кілька годин вирішити свої справи і зібратися.І було саме таке:
    Але то було кілька років тому. І з того часу господиня стабільно дзвонить вже у вересні: залишати місця чи ні, бо вже у жовтні- "глухо" ( якось ми відмовилися , спохватилися в кінці листопада, а нема). Хочу-хочу-хочу...
    Мамина коліжанка має у Микуличині 3 котеджі- уже на новорічні свята усі зайняті. І то що влітку у неї вартувало 120 грн, на НР-450.

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А ми останні декілька років зустрічаємо НР вдома з малою, а гостей вже кличемо 1-го. Раніше всі збиралися у нас, якщо чесно, то досить напрягало: гостей ще на подвиги тягне, а нам би після того прибирання-готування хоч десь притулитися і подрімати.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

море на НР якось ніколи не розглядала як варіант і не хочу
    Карпати напевно гарно, але теж не пробувала
    зазвичай в родинному або дружньому колі святкувала, люблю щоб сніг був, салюти, ялинка і подарунки під нею, ікра, шампанське і ананас:girl_crazy:
    останні 3 сімейні роки щоразу десь ніби вдома але не в своєму святкуємо, минулий нр не хотіли ні гостей ні в гості і даремно бо чоловіки і по скайпу так насвяткувались, що позасинали перед моніторами:D:8:, але і не до святкування було, бо в грудні помер дідусь :sad:
    мені ще нр так далеко видається, але хочу гарного сімейного свята в новій хаті з своїми найріднішими:girl_tender:

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Скільки себе пам"ятаю то мої улюблені атребути свята Новий рік. І люблю я ці атрибути, якось зразу таки ніби дитина роблюся як згадую))).

16. glasses

glasses Member

А ми мабуть вдома, навіть до батьків скоріш за все не поїдемо)))
    Щось мене не дуже пре вагітною їхати 70 км, якщо ще й слизько буде((
    Хоча в мене такі батькі, що легко можуть мені організувати польот додому)))
    Бо НР тре святкувати разом.
    Традиція в нас така, я навіть, коли ще заміжня не була, завжди мусила приходити додому на 12 годину, потусіти до 1 і тоді вільна:girl_crazy:
    То ж хотілось би залишитись у Львові, але чи вийде?

17. Bonita

Bonita Member

Дуже хочу кудась поїхати на НР - можна в гори, можна на море, подорож Європою, коротше куда завгодно, але мабуть цього року не дуже вийде :girl_in_dreams:
    Тому скоріш за все буде вдома, тільки вдвох з шампанським, фруктами, якимись делікатесами, ну і салатом олів'є (для мене НР без цього салату не свято). Купимо маленьку ялинку, прикраси, лампочки на вікна і будемо вперше зустрічати це свято вже своєю сім'єю (до сих пір не можу повірити, що я вже одружена).

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

То запросіть їх до себе! :)
    А ми з малою за декілька днів до нового року підемо і купимо пару-трійку нових іграшок на ялинку.
    Ще як вона була зовсім малесенька, я якось перебирала свої старі іграшки, і так вони аж душу гріли: одні - ще татові, інші - мені дідусь купував , ще одні - бабуся в сусідки в часи дефіциту дістала, а ще за одними я сама на початку 90-х кілька годин у черзі вистояла. Вирішила я тоді і для своєї дитини кожного року хоч якусь дрібничку дарувати, спочатку їй було якось паралельно, а останні два роки вже ходимо разом щось вибирати, мала аж пищить від радості!

19. terezka

terezka котяка-вишивака

а я так розумію, що максимум куди зможемо піти - це до озера біля будинку (і то не впевнена чи варто, там же багато компаній буде не зовсім тверезих). Планувати море-гори не виходить через чоловікову роботу з відрядженнями, ресторани і різні забави то не моє, а собака та кицька вдома потребують присутності господарів (особливо коли феєрверки новорічні)
    і як би ото спланувати, щоб і весело було, і не так, як завжди

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

блін, всьо можна до хати купити і замовити, а от сніг блін не купиш, або буде або не буде і то єдине шо все 50/50)))