Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Зустрічаємо 2012 рік

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

3. Komashka

Komashka Active Member

Останнім часом в мене так і відбувається, всі друзі парами/сімями святкують, ех..насолоджуюсь свободою :)

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Зустрічаємо Новий Рік 2013

Вирішила продовжити минулорічну темку. Отже, НР вже близько ще залишилось якихось 2міс, а я вже з вересня думаю про НР:) Хто що і як планує святкувати? Ми плануємо в Карпатах святкувати. А хто і як святкує з такими малявками як ми?

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Зустрічаємо Новий Рік 2013

О, у нас просто геніальне планується святкування-на роботі..:girl_crazy: сильвестровий бал і концерт, який звичайно граємо ми.. Ну але головне, що будемо разом! За час нашого сімейного життя-два нових роки, цей буде перший разом.

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А ми традиційно будемо святкувати вдома в тісному сімейному колі:) Не уявляю Нового року не вдома:)

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ми запросили 3-рідного чоловікового брата з жінкою і доцьою приїхати до нас. Живуть в Києві, то запросили заздалегідь. Плануємо зустріти НР вдома, в нас сусіди завжди салюти запускають..особливо гудіти не будем, бо дитина ще відносно мала..але хочу свяяяяята!!!! з ялинкою, снігом, сніговиком!!! і подарунками!! хочу цього року купити якісь прикраси-ліхтарики на вікна..я в передчутті:girl_in_love:

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Чесно кажучи про це ще мови навіть не було і не думала також, що там і як буде, але думаю, що будемо вдома святкувати.

9. AilataN

AilataN жива

Ой, ви написали 2013, а мене аж током вдарило, бо я , затуркана, жиюча у 2012, навіть уявити собі не могла що то вже буде інший Новий Рік!!!)))От думала про НР, але як про той самий, що є в наявності)).
    Ми також почали підготовку до НР. Поки що - словесно.
    Традиційно з випадінням першого снігу починаємо готувати діток до свята, але більше до Миколая і Різдва.
    Новий рік наш старший буде в Карпатах, а ми з малявкою скоріше всього вдома. Хоча і не відмовлюся від пропозицій зустріти у когось. Далеко їхати десь не хочу, десь далеко то би на Різдво. Дуже мене друзі одні запрошують, але вони далеченько, ми в роздумах. Дууже чекаю того свята, люблю його, завжди чекаю і гарно готуюсь. НР для мене це шампанське і ікра ( традиційно- попсово), і 12 година, дуже люблю)))

10. zaderyshka

zaderyshka Member

А ми будем вдома, напевне. В друзів діти маленькі та і в нас ще не дуже святковий рік видався. Певно обійдемся без ліхтариків на вікнах і маленькою ялинкою. Хочу прикрасити її тільдусями, накупила минулого року трошки в Києві на виставці і пряниками імбирними. Головуючим на ялинці чи під нею буде Жужик Просуваю ідею зустрічати з сушиками, але народ поки мляво ведеться. Ну, думаю, частину меню з сушками я таки відвоюю. Подарунки хочу, бенгальські вогники. О, грог будем варити і "топтати" під нього імбирні пряники з ялинки. Вже починаю музичний ряд продумувати. Оскільки символом буде Змія, може таки наважусь подолати свій комплекс перед "зверскімі" прінтами і вдягну шось "лускате".

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я на Новий Рік буду дома. Сама з дітками. І ялиночку, вперше за 6 років буду збирати сама. От сиджу тепер і реву, бо згадую, як кльово було минулого року. І нашо я дивилась цю тему... :cry:

13. Музик

Музик Мартуська

ооо, і я так хочу...
    теж планували вдома святкувати... а може нарешті наших Богданів познайомити?

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

В нас минулого року були суші, то цього певно муж вже не захоче піддатися:girl_spruce_up:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ми теж оригінальні)
    будемо вдома напевно)
    хоча... авось наважимось ще раз на якусь Верховину як 3 роки тому:girl_in_love:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я хочу в ресторан, бажано, без шоу програми... так щоб до годинки 2-3 вернутись додому. Вже навіть дивилась на Галицьку Корону. Сподобалось.

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми зазвичай Новиі рік святкуємо у кумів(якось ак завелось), так як 29 грудня у Максимка день народження і ми завжди святкуємо вдома, а 30 усі приходять на поправини. Тому на наступний день готувати знову святковий стіл не маю бажання. Але цього року дивлячись на вагітність все таки певно будемо вдома у батьків з родиною. Ялинку починаємо ставити 28 грудня, для Максимка це найбільша радість,(цього року попросив велику ялинку), обвішуємо квартиру гірляндами. Ой,вже захотілося цього святкового настрою, я доречі також дуже люблю Новий Рік і передноворічний настрій. Вже хочуууууу!

18. blakytnooka

blakytnooka Member

як побачила нині цю темку, аж зраділа!!! Подумати тільки ще 2 місяці і Новий рік!!!!
    Для нас з чоловіком він має бути особливим, бо ми чекаємо на поповнення :haha:
    Відповідно святкувати плануємо вдома, в тісноооому сімейному колі. І хочеться придумати щось таке особливе-особливе, святкове-пресвяткове. Може ви маєте якісь ідеї щодо організації?
    Наприклад, шось поділитись смачними цікавими (бажано нескладними) ідеями до столу чи ідеями, як можна цікаво провести таку ніч? чи якогось сюрпризу в якосьі новорічного подарунка найріднішому?

19. kati

kati Well-Known Member

На новий рік однозначно будем вдома,з дітьма. Сашка в мене вже теж зажди чекає свята, ранку щоб роздивлятись подарунки під ялиночкою...навіть незнаю, якби то їх лишити і піти кудись..тому вдома! А от потім 1,2,3 я б непроти загуляти:rus:..можна і в ресторани і в карапти,якщо погода буде зимовою..і по гостям походити,

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member