Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Зустрічаємо 2012 рік

А ми вирішили бути вдома. Не хочеться гучних забав, купи людей...

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ми, зрештою й знали, що будемо вдома. Але мені також уже не хочеться гучних забав, а тим більше купи людей.
    Уже 3 роки поспіль ми з друзями зустрічали НР у нас. Було дуже класно та мега-весело. А цього року мені таки не хочеться шуму, у нас й так маленький колядник достатньо шумить. :girl_haha:
    Найприкріше за друзів. Без нас вони не можуть нічого придумати і якось зібратись й зрештою з сумом констатують, що кожен буде у своєму вузькому сімейному колі. Найближча спільна забава, яка нам та їм світить це христини нашого Мартинка.

3. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми, сподіваюся, таки поїдемо до Львова, а там вже святкуватимемо де вдасться і як вдасться. Головне, щоб мені чоловік своєю роботою "не відмінив" поїздку, бо в Києві зовсім на свята не хочу залишатися.

4. puha

puha New Member

Славськ, але з батьками. Зато можна їм залишити дфіток і полещатарювати!

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Ми думали між бути вдома у друзів і йти в кафе з тими ж та іншими друзями. Обрали йти в кафе. Вагались, бо минулого року також в ресторані були (Галицькі витребеньки) - гарно, смачно, але стандартно.
    Але, зрештою, вирішили, що вдома зможемо зібратись і 1 і в інші числа, тому йдемо в кафе, де буде Дід Мороз, музика, конкурси і шумно.:girl_dance::drinks:

6. Polalex

Polalex Member

А ми навпаки зі Львова до Києва поїдемо, будемо зустрічати Новий рік із моїми батьками :) Спочатку хотіли вдвох (з половиною:d25:), а потім вирішили, що зібратися всією родиню за святковим столом набагато краще :)

7. LGalT

LGalT Member

І ми туди збираємось з чоловіком разом з моїми батьками.
    Хочемо ще на лижах покатись.

8. Drongo

Drongo Well-Known Member

І ми також вдома :girl_smile:

9. ivanyska

ivanyska New Member

Не вірю в забобони, але на собі переконалася- як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш. Цьго року тільки вдома з чоловіком, в спокої, тиші і романтиці, щоб наступний рік пройшов під знаком- СІМЇ.

10. roziava

roziava New Member

І ми вдома...або в себе і самі самісінькі, або в батьків з сестричкою і її хлопцем. Хочеться сімейного затишку і спокою...не підлаштовуватись під когось і від когось залежати.
    З наступаючим вас!!!!:girl_in_love:

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я дуже хочу зустріти НР на березі Тихого океану. Але не знаю, чи вийде цього року. Тому навіть, якщо будемо вдома - всеодно буду рада. Це наш перший подружній НР.

12. Fechka

Fechka Member

І я мріяла,та не вийшло.
    Зустрічатимемо вдома. Останнім часом навіть настрою до забави нема. Все одно.:girl_crazy: Новий рік, старий..

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А мені дуже хотілось поїхати в якесь незнайоме місто, з майже незнайомими людьми )))! Хочеться чогось нового, нових вражень! Але погода якось не сприяє новорічному настрою. Тому поїздку відкладаємо до зимової погоди)))

14. Farfalla

Farfalla Member

в нас буде чудова романтична вечеря... улюблена італійська кухня, романтична музика, новорічні вогні і... сімейний затишок! ми - вдома і це прекрасно!!! з наступаючим!!! салютттттт!!! :yahoo:

15. lawyer

lawyer Member

і ми нарешті за два дні до свята визначились:). варіантів було багато - в Карпатах, з друзями, вдвох з коханим. але таки вирішили, що зустрічатимемо НР в родинному колі. будемо в батьківському особняку за містом, сподіваюся сніжок і морозець порадують нас і подарують справжній новорічний настрій!!!

16. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Люблю спонтанні ідеї:girl_dance: тільки що вирішили з коханим що НР будем зустрічати в сауні:yahoo:.
    Вітаю всіх з наступаючим Новим 2012 Роком!!!:girl_in_love:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

ми теж до останнього не знали куди податись, бо запізно почали планувати. аж тут друзі запросили до себе в компанію!
    ми там, правда, не всіх знаємо, але, думаю, то не страшно- познайомимся :girl_smile:
    планується японська кухня, а це теж плюс :nyam2:
    так що, ще раз всіх вітаю і бажаю гарно провести цю казкову ніч! :girl_in_love:

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

А ми будемо ближче до гір)) Замовили будиночок і там будемо з друзями зустрічати Новий Рік аж до понеділка:girl_crazy:
    Головне, що там є сніжок:girl_in_love:

19. Carrie

Carrie Member

я вже в Карпатах!!!!тут є сніг!!!!ми приїхали вчора пізно ввечері, Яремче так гарно світиться вогниками, майже на кожному подвір,ї стоїти прикрашена ялинка. Це той новий рік, якого я так давно чекала!!!! бажаю усім таких самих позитивних емоцій у Новому році, гарно відсвяткувати!!!!!

20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Дівчата, не знала, де можна це розмістити, але подивіться ось це відео. http://www.yaplakal.com/forum28/topic388475.html
    Перед святкуванням НР та Різдва - не забудьте про своїх батьків, дідусів і бабусь

Останнє редагування: 31 Грудень 2011