Святкуємо Новий рік!

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем viltis, 18 Листопад 2008.

1. talja

talja Member

Відповідь: Зустріч 2011 року

Ми плануємо із друзями у Карпатах святкувати, якщо з синулею все добре буде! Я вже туди хочу... краса там а ще незалежні від нікого бо ідемо до знайомих в будиночок... вогнище, шашлики і гарна компанія, більше нічого не потрібно!

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Нас запросили в гості, але дуже цікавий дрес-код - піжами... Якщо чесно, щось мені не дуже - оригінально, але не хочеться мені бути напівроздягнутою, зовсім інше собі планувала. Якби це просто вечірка була, а це зустріч Нового Року ! :girl_blush2:
    Як вам дівчатка такий варіант святкування ?

3. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

як на мене, має бути весело! а то завжди сукені, зачіски, манікюри! а то можеа кілька бігудів лишити на голові- прикольно! Замість каблуків м"які теплі капці :girl_cool:(зайчики, лисички і т.д.)

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Я буду тілки рада, наприклад до сусідів моїх,-може з боргами розрахуются і перестанут до мене з банків дзвонити аби я передала сусідам що в них борги, ніби вони самі не знают:girl_in_dreams:
    Я теж на НР вдома буду мабут. Нас запросили на Наукову знайомі, вони минулого року під будинком шашлик смажили їм сподобалос,- хочут повторити. Та я малечу не знаю на кого лишити бо там спати не буде де :d25:

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Це так щоб після святкування зразу в люлю, не всі матимут силу з вечірніх костюмів І платтячок переодягатис:girl_haha:

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Щодо зустрічі НР в карпатах,- прогноз погоди віщує дощик...:sad:

5. CAMPUS GROUP

CAMPUS GROUP Well-Known Member

не знаю чи комусь підійде такий варіант, але посилання кинула.
    чула про цю вечірку від друзів. там і ціни не кусаються і готель в тому ж приміщенні.

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Відповідь: Святкування Нового Року

Хто знае які завтра для дітей святкування?Куди краще піти?

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а ми певно сидітимемо в хаті((( бо квартиру знайти нереально. а в готелику,де ми планували святкувати ,власник -барига,який хоче здерти по-максимуму.і взагалі,зовсім непрофесійно поводиться

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А хіба нема у Львові квартир подобово на Новий рік?

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: Святкуємо Новий рік!

Не знаю, чи пасує це до цієї темки, але стосується безпосередньо НГ (не бийте, якщо для цього є відповідна тема):
    Новогодний интерьер-2011

10. Korona

Korona New Member

І навіть шампанського не випєш.... :shy:

11. Road

Road New Member

Новий Рі планую святкувати з друзями))) Хочемо відлучитися від всього-всього на кілька днів... Минулого року також разом святкували і це було суперово, бо ми просто провели багато часу разом))))

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Можливо комусь буде актуальним відпочинок і зустріч Нового Року в Карпатах біля Славська, то можу порадити:),прошу звертатись в пп.:)

13. Knopka

Knopka Well-Known Member

їх почали "замовляти" ще з літа... тепер практично нереально щось знайти. В нас знайомі приїжджають на Новий рік до Львова - однокімнатну "халупку" (квартирою це важко назвати) знайшли за 100 у. о. за добу.

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

І ми маємо йти на костюмовану вечірку новорічну.Костюми вже готові, а настрій ні:girl_nea: Чогось така апатія на мене напала...ех.

15. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Цей Новий рік ми святкували, банально, в нас вдома. Але... як сє бавіть то сє бавіть. То ж, щоб життя медом не здавалось, вирішили влаштувати маскарад чи такий собі утрєнік та попереодягатись у певні костюми.

Товаришка-режисер влаштувала нам мега-забави. Після однієї з них ми отримали завдання організувати із усіх присутніх (13 дорослих, ги ;) таки дорослих та 2 діток) "конструкцію", використавши мінімум ніг та здійснивши хоча б 2 кроки. Вклались у 6 ніг.

Останнє редагування: 3 Січень 2011
  16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Відсвяткували НР в ресторані Магнат на Мазепи. Було весело, жива музика, троха конкурсів, дуже смачно наготовано, чого бракувало можна було принести з собою, або дозамовити (правда за літру новорічного узвару довелося викласти 25 грн. :connie_pull-pigtail). Офіціанти молодці, за всім слідкували, все прибирали, приносили. Загалом задоволені! а на 1-ше число замовили сауну, де продовжили святкування!

17. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

А я на НР їздила до коханого аж в Санкт-Петербург!!! :girl_claping:
    Вражень купа, море задоволення, як від самого міста, так і від людей, дуже сподобалося!!! Тепер хочу ще й влітку поїхати на Петергоф подивитися і білі ночі побачити :girl_in_dreams:

18. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Зустрічаємо 2012 рік

Продовжила тему Dzvinkalviv Зустріч 2011р.

Можливо обговоримо хто,куди і як? Все таки до НР лишилося не так вже й багато часу.

Особисто я несильна "зустрічальниця" НР. Ближче до півночі вже спати хочеться. Але цікаво, як народ збирається святкувати :)

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Зустрічаємо 2012 рік

А я завжди зустрічаю і потім стандартна програма по телевізору до 4 ночі :). Банально але в тому певно і є весь кайф для мене. Люблю зустрічати НР в дома, для мене то "сімейне свято". Люблю коли є миска олів"є і мандарини і в першій ночі вдягнути піжаму і вимкнути світло, щоб було видно лише вогні ялинки. Якась я певно не модня:girl_haha:.

20. moderndress

moderndress New Member

Відповідь: Зустрічаємо 2012 рік

Я така ж... До речі, дякую за тему. До НР справді мало що залишилось, а народ починає "чухатись " в основному в кінці листопада:girl_crazy: Особисто мені хочеться в Європу, але мій чоловік "важкий на підйом", тому шукатиму альтернативу