Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

А хіба має значення , яка тусовка? Я не про то говорила. Дитині менше двох тижнів. Я собі то не уявляю чесно...

ну так, такій як Лобода точно, її швидко забудуть, бо нема за що пам'ятати(маю на увазі пісні). Але вона зараз себе показує не з кращої сторони. Ну вже хоча б місяць могла б посидіти біля дитини, а тоді вже виходити в світ. Хоч було б видно, що вона мамою стала...

2. kristas

kristas Well-Known Member

Пісні , як на мене, не кращі і не гірші ніж у інших поп виконавців. Але судити не берусь, бо ї того не досягнула :)
    І так всі знають шо вона мама:) І взагалі, таких як вона більшість...тому нічого "особливого" в її поведінці не бачу...тепер навпаки модно, зразу з роддому на вечірку, показатись людям :) І Ані Лорак я думаю зробить так само:)

3. Vittoriya

мені шкода тих жінок, які слідують тій дурній моді...чесно...

То ви хочете мене підколоти? я її не суджу, просто на мою думку вона бездарна, ніяка і стала популярна лиш завдяки свому тілу, ну може ще губам :) От і все. Але то лиш висловлення думки.

4. kristas

kristas Well-Known Member

Нєєєєєєєєєє! ні в якому разі!!! просто якось незручно її критикувати її, бо навіть того не маю :girl_crazy:

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

напевно так, але то їх спосіб життя, і з іншим важко змиритись...

5. Левицька

Левицька New Member

не люблю я нашу попсню)) але тут за Лободу мушу вступитися) мені вона подобається, не скажу, що її слухаю в машині чи де-інде, але вона вирізняється серед інших, вона є глибша людина, ніж мусить здаватися... Так, декому вульгарна, так епатажна, але у мене негативу зовсім не викликає. Грудастих і губастих у нас вагони, а Лобода одна) (ну всьо))) можете сваритися)

6. true

true New Member

А я з вами погоджусь. Мені вона теж імпонує, як артистка. У мене вона негативу теж не викликає. Куди більше мене дратують "Алібі", Могилевська, Валевська. Лобода дещо з губами переборщила, але загалом дуже ефектна кубіта. ІМХО.

7. Lidusha

Lidusha New Member

Думаю, їм вас ще більш шкода...

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А то чому?:)

9. true

true New Member

Победитель «Евровидения» еще полгода назад заявил, что отношения с моделью Еленой Кулецкой - не болем чем пиар-роман. Недавно Виктор Батурин рассказал, во сколько ему обошлась красивая глянцевая сказка.

«Наша совместная жизнь с Леной — пиар. Вот сколько живем — столько и пиаримся. Да, это сенсационное заявление. Мы занимаемся пиаром, все из-за одинаковых взглядов на профессию», - рассказал Билан. Напомним, после победы Билана на «Евровидении» в Белграде Дима на все СНГ заявил, что если он победит, то поведет Лену под венец. Свадьба так и осталась пустыми обещаниями.
    В конце концов, Дима Билан развенчал историю о романе с красавицей моделью Еленой Кулецкой, в которую он честно играл почти 4 года. А недавно в скандальной телепрограмме «Пусть говорят!» Виктор Батурин, который пришел на дуэль с бывшей супругой Яной Рудковской (напомним, она до сих пор является продюсером сладкоголосого Дмитрия), заговорил о Диме Билане и сделал заявление о том, что лично заплатил 30 тысяч евро эскорт-агентству за «роман» Кулецкой с Биланом.
    Лена Кулецкая никак не прокомментировала ни заявление бывшего возлюбленного, ни откровения бывшего "спонсора".

Питається, навіщо то все Білану? Він що, собі сам кубіти не здатний знайти? То вже взагалі...

10. Vittoriya

11. natorella

natorella Well-Known Member

так вона зараз всюди каже - маратік кушать запрєщаєт многа, патаму чта у нас запланіровани канцерти і мнє нада вєрнуцца в форму бистра

то є публічні люди - шо від них хотіти? шоб вони сиділи в хаті і на тусовки не ходили? НІКОЛИ! то є єїхнє життя, засяде одна і друга з виключних ГВ на півроку і всьо - да свіданья, мой любімий город(с)

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А чо всьо? А тому, що ні одна, ні друга не є якимись надзвичайними чи геніальними співачками. Про яких будеш пам"ятати усе життя, навіть почувши одну пісню. Не заперечую, Лорак і Лобода співати співають, голоси ніби непогані, прихильників мають багато.
    Але все одно то ще не той рівень, коли можна піти зі сцени на рік - і тебе всі пам"ятатимуть, ніби ти пішов учора. Шоу-біз дуже жорстокий.

13. true

true New Member

Нелли сняла траур и появляется на вечеринках с друзьями Александра Барыкина.

Очень многие близкие друзья музыканта Александра Барыкина винят в его смерти юную супругу артиста Нелли. Заявляют, что она ему изменяла, и именно это и довело певца до инфаркта. Поговаривают, что Барыкин не сумел простить предательства и даже пытался развестись, но не успел. Сейчас же красавица-вдова дала новый повод для таких разговоров.

Всего через 2 месяца после кончины артиста Нелли сняла траур и стала появляться на тусовках. Так, на днях она позировала перед фотографами, блистая улыбкой, на праздничном открытии ювелирного центра «Golden-plaza» в торговом комплексе «Монарх».

Также агентство Интерновости пишет, что Нелли часто сопровождает по вечеринкам небезызвестный артист Павел Кашин. Не так давно вдову Барыкина заметили вместе с ним на презентации проекта Веры Сотниковой «Женский клуб». Работники данного заведения говорят, что Нелли и Павел приходили сюда вместе еще при жизни Александра Барыкина.

14. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Зіркові наречені

"Две звезды знаменитой вампирской саги так полюбились зрителям в качестве пары, что и сами не заметили, как их чисто профессиональные отношения перешли в близкие. Сначала Роберт и Кристен долгое время отрицали свой роман, однако, после того, как Кристен стала совершеннолетней, звезды раскрыли свою тайну о любви и преданности. Восторгу поклонников трилогии о вампирах не было предела, а Роберт подлил еще больше масла в огонь, сделав своей коллеге и партнерше предложение. Стюарт настояла на том, чтобы церемония прошла в традициях вуду, поэтому обвенчает их самая настоящая жрица. Ожидаем эту свадьбу в 2011 году с огромным нетерпением!"

15. allja

allja Well-Known Member

Після королівського весілля шукають нові теми для обговорення. Щойно побачила:
    От не розумію я цього:
    :dntknw:Ну не завагітніє за 9 місяців і що? Кінець світу? А може вона завагітніє за 11 місяців чи за 2 роки...невже це так радикально міняє справу? Чи королівські діти зачаті впродовж 9 місяців після весілля особливі?:nea:

16. zaderyshka

zaderyshka Member

та капец, а Камілла звідки то може знати? Місяця не минуло а вже гудуть чи вагітна чи не вагітна. якось дійсно дивно.

17. Vittoriya

та то все жовта преса. Всьо цікаве минуло- зустрічання, розлучення, примирення, заручини, приготування до весілля, саме весілля, медовий місяць. Ось тепер взялися виливати бруд на новоспену пару... Бо ж тема ще гаряча....

18. Kordanna

Kordanna New Member

А мені вже ту Кейт просто шкода, під мікроскопом добрались уже до всього до чого могли. Вони ще місяця не прожили,а вже статті типу Кейт безпладна!!!

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Коли вона одружувалась, то напевно знала, що тепер все її життя буде, як під мікроскопом.

20. Raven

Raven Мама малятка

100 %
    Кейт знала, що так буде. А її майбутня свекрух була вже доклалася до того, що вони розійшлися, я не здивуюся, що ще шось випливе, типу коханця.

Статус теми:
Закрита.