Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorgona

Gorgona Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Смішно звучить! Це ж як потрібно було виразно і чітко "шепотіти", щоб слова прочитали по губах. Вона могла в той час вказати все що завгодно.
    Але потрібна свіжа сенсація! Швидше за все, буде як із Могилевською :girl_smile:. Поговорять, пошумлять, роздують новину, а потім виявиться, що журналісти все вигадали, переплутали чи щось в тому стилі.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Нещодавно переглянула фото-фейк королівської родини з журналу People. Це взагалі жесть, фото в ванній, або малий на королеву зригнув, Кейт витирає хустинкою їй плече... Виявилося, що це все імпровізація, фотограф Елісон Джексон шукає схожих на зірок людей, і робить такі фотосесії. Я спочатку не догнала, що це підставні актори, очі були такі :eek:
    Ось одна з фото (їх багато є в неті):

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в російських новинах якраз подавали інформацію, що Букінгем заперечив факт другої вагітності.

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Зацініть ще таке відео, які всі схожі:connie_pull-pigtail
    http://www.youtube.com/watch?v=aGtL2JmxDQ8

5. KUSJ

KUSJ мрійлива

Не можу зрозуміти Могилевська вагітна чи ні? Вона сьогодні виступала на Х-факторі то живота не має, якась вона худа і талію видно!!!:girl_mad:

6. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

кажуть,що дуже поправилась,на цьому "грали у вагітність",щоби привернути до неї увагу...але зараз взяла себе в руки та почала приводити себе до порядку.

7. OlesjaDi

OlesjaDi New Member

Могилевська вчора виступала на "Х Факторі", можу точно сказати, що вона не вагітна!!!!

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

http://video.t30p.ru/post/Nataliya-...ainskaya-versiya-britanskogo-proekta-The.aspx

можна переглянути відео.

8. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ага. я теж звернула увагу, що не вагітна

а ще звернула увагу, що квіти їй подарував Ектор, прямо на сцену виніс. То ж він був? можливо у них там дійсно щось є. вона ще йому подякувала, щось типу спасибо, дорогой :)

9. olitsisa

olitsisa New Member

10. Kvakywa

Kvakywa Member

Якщо чесно,то не дуже люблю Могилевську...але дуже поважаю її за трудолюбство і бешенну працездатність.
    І теж до речі
    бо дітки то велика радість і щастя!!!!

11. zetta

zetta Well-Known Member

Одна из самых известных и преуспевающих российских топ-моделей Наталья Водянова снова ждет ребенка.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мій тато з нею трохи працював свого часу. Казав, що мадам з характером, дуже любить дисципліну, роботяга ого-го. Думаю, обзивають її заздрісники і ті, що банально за нею не встигають. Це як обси.....кхи-кхи...обговорювати Лексус, сидячи в трамваї:girl_haha:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А може Могилевська все таки вагітна. Ну, поскільки вона така кубіта габаритна, грубої кості, то може просто не так сильно видно, як на інших?
    Тим більше в "неймовірній правді про зірок" говорили, що таки вагітна.

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вчора мама дивилась якусь передачу по ТРК "Україна" і там Могилевська особисто заявила що вона не вагітна .

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вона була на Х-факторі - не було видно, що вагітна

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та я тоже той виступ бачила.)))
    Ще сама так приглядалась, але з її габаритами, то я якось так нічого толком і не зрозуміла...

17. mitla

mitla All You Need Is Love

А чому причина повноти - вагітність!? Я ще можу зрозуміти якби вона завжди була "тростиночкою", але ж Могилевська схильна до повноти (худне/поправляється). Тим паче, що вона сама заявляла, що кинула палити. І основне, не так давно померла її мама - сильний стрес також міг спровокувати збій в організмі.

http://nashamama.com/zirkovibatky/2166mogilevska-vtratila-mamu-u-svii-den-narodzhennya-foto.html

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Яка молодчинка! Як їй вдається?! Така успішна, троє діток і сама виглядає як дівчинка!

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тому що на власні вуха чула по стб, типу вагітну на 6-му місяці Могилевську забрала швидка в лікарню через важкий концертний графік. В мене навіть сумнівів не було що це може бути не правдою.

20. mitla

mitla All You Need Is Love

чого тільки не говорять, щоб підняти рейтинг каналу...

Статус теми:
Закрита.