Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

монро позиціонує себе як травесті-діва
    а от борюсік модна течія андрогінів, угу

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Навіть тяжко припустити.....але він їй певно пояснює все такими словами :" Мама ето всьо шоубізнес".....

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Може я не права, але думаю вона його любить і приймає таким яким він є. Бо мами люблять своїх дітей не зважаючи на обставини, їх вподобання чи зовнішність.

4. mitla

mitla All You Need Is Love

Думаю, що Боря не отримав достатньої уваги і любові від рідних людей в дитинстві та підлітковому віці. Як наслідок - людина, яка будь-яким способом хоче привернути увагу.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Любити то любить, але от сприймати - сумніваюсь. Колись чисто випадково бачила сюжет з Борею - ще як він з Могилевською співпрацював (? не впевнена, бо не досліджую його творчість), то десь "ушлі" журналісти роздобули координати батьків - то батьки навіть спілкуватись не захотіли, бо їм соромно...Там якесь ніби містечко невелике було. Бррр..Не дай Боже...Отак ростиш-ростиш хлопчика, а виростає отаке недорозуміння з довгими косами , бо модно...Як там Наторелла писала -андроген, чи що?...Мені що андроген, що просто гей, чи під гея - однаково придко на таке дивитись..

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Актриса та телеведуча Сніжана Єгорова повідомила про можливе розлучення із Антіном Мухарським, батьком її трьох молодших дітей. " Снежана егорова- мать одиночка пятерых детей! Именно такой статус вот уже в течении года фактически, а теперь еще и официально собирается присвоить мне Антон ( он же Орест Лютый)- украинский национал-фашист, в котором кроме желания выделиться на фоне общей биомассы уже не прослеживаются никакие смысловые нагрузки. В то время, как я ращу наших детей, ни дня не прекращая работать, он занят самопиаром. Я глубоко убеждена, что человек, имеющий такое количество маленьких детей не имеет права не учитывать их в своей деятельности, я уже умалчиваю о моей многолетней репутации, которая вообще не рассматривается",-так написала сама Єгорова на своїй сторінці у соцмережах. Антон Мухарський, на звернення журналістів за коментарями, попросив нікого не втручатися в їх сімейне життя.

8. natorella

а вона думала, шо она такая вся звєзда, і виправить мухарського? ггг

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ще десь влітку було інтерв'ю Мухарського, розповідав, що Сніжана хоче переїхати в США, а він ні, тому часто мають непорозуміння на тому ґрунті.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зараз Сніжана у соцмережах пише, що її бажання вивезти дітей закордон зумовлені страхом через нерозсудливу політичну поведінку Мухарського і його радикальні націонал-фашистські погляди, які він відкрито пропагує через один із телеканалів з метою власного піару ( вона переживає за долю дітей та за те, що такі погляди чоловіка можуть зашкодити її кар єрі)

11. Gybka Bob

Gybka Bob Member

бєєє...аж противно дивитись! Як до такого доходить людина..?

12. Soleil

Soleil New Member

А мій чоловік ще недавно згадував, що того вар'ята Баріса не видно і не чути.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А то просто по ТВ таке не показують.

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Цікаво, чи піде на користь її кар'єрі переїзд у США :girl_crazy:. Сумніваюсь, що взагалі та кар'єра там буде продовжуватись...

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а в Єгорової кар"єра на СТБ? в тих різних шоу?
    Мені вона там виглядає дещо фальшиво, трохи "переігрує".

15. natorella

стопудів
    вона як колись вєщала про те шо тут не хоче жити, буде виїжджати
    хотілось спитати - і шо? на панель? чи мити підлоги???

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

не на стб, на інших
    але хоч якось але показують

16. Gorgona

Gorgona Member

Сьогодні вагітна, завтра не вагітна - Могилевська вирішила, що головне привернути до себе увагу :girl_smile:.
    На сайті Fakty.ictv.ua пишуть:
    Тут можна "підглянути", як Могилевська бігає зранку.

17. Alexx

Alexx New Member

може також собі вже "замовила" дитинку.... як тепер популярно серед зірок...

18. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Герцогиня Кембриджская Кейт Миддлтон вновь ждет ребенка, сообщает американское издание Globe.

В конце июля Кейт родила своему мужу принцу Уильяму наследника престола - принца Джорджа. Крестины маленького Джорджа стали одним из самых ожидаемых событий в Великобритании. Они прошли успешно, яркие фотографии с церемонии заполонили собой страницы ведущих мировых газет и журналов.

На крестинах корреспонденты Globe пристально наблюдали за Кейт. И им удалось прочитать по губам, как она с улыбкой сказала королеве Елизавете II, что беременна.

В случае, если Кейт действительно ждет ребенка, малышу на даный момент может быть от силы 2 месяца или даже месяц.

Представители Букингемского дворца пока никак не комментируют информацию о второй беременности супруги принца Уильяма.

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ой, які ж вони спостережливі)) щось я сумніваюсь що герцогиня повідомляла таку звістку королеві привселюдно і пошепки.

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та ну, то брехня.
    І я також думаю, що Кейт би

Статус теми:
Закрита.