Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Я тако думаюю...так, то все дивно, неприроднє...але якщо Галкін гей, то від молодої жінки, природним способом дітей він навряд матиме. А так всім вигідно...і епатажать публіку, і собі мають якісь тапевно взаємовигідні умови. А щодо діток...шкода, звичайно, що можливо родина нестандартна, але діти я думаю будуть забезпечені і доглянуті.

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Якби то все щастя полягало в забезпеченості та доглянотості...

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А мама, а тато? Пугачовій 65. В 72 вона їх в школу поведе. А закінчать ту школу, коли тій мамі буде 83. А в 100 заміж видаватиме? Хто б про діток думав.

4. kristas

kristas Well-Known Member

Я нікого не захищаю і не виправдовую...і вважаю, що зірки вже з "жиру бісяться".....але
    якби то все щастя полягало в тому, шо мамі 20-40, а тато на "правильну" кількість років старший.

Всі то розуміють, і скільки їй ще залишилось ніхто не знає. Так буде тато одинак...Що і за молодих батьків діти сиротами не залишаються? На все воля Божа.

5. Маріка

Маріка Well-Known Member

А ще знаєте, що пишуть? Пугачовій вже 64 роки, глубокий клімакс. Яйцеклітину, при непрацюючих яйниках взяти не просто, можна сказати неможливо.
    То чи дійсно то її діти? Може то Крістіна скинулась на братика-синочка і сестричку-донечку. При нинішньому рівні моральності, коли будь який збоченець з грошима може купити собі дитину, як річ у магазині, повірити можна в будь що.
    До речі, памятаєте, років 2 тому, розказували про найстарішу матір України, яка 12 років економила на всьому, щоб у 65 втілити свою мрію і народити дитину через ЕКО.
    Ну народила і що?! Тепер зявилися фото, як вона з тою дівчинкою у візочку ходить по трасі і просить у водіїв гроші на життя. То чому та дитина має страждати, що якійсь старій дурі стрілило в голову, що їй треба дитини. І якій ні природою ні Богом вже не призначено мати дітей, але вона хоче і має.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От не треба тільки Бога сюди приплітати. В них що, так сі стало, що діти з"явились?

7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я теж, до речі, про неї згадала після повідомлення про Пугачову. І яка між ними різниця - банально в кількості бабла. І ще одна думка мене не покидає - то ж теоретично Пугачова могла б мати вже правнуків такого ж віку, як ці дітки, в неї внук вже дорослий парубок, в неї внучка наймолодша старшою за цих діток є, якій Пугачова, рідна бабуся, до речі, хресна мама. Как всьо заплутано... Навіть не знаю як до того всього ставитись, мені порвало шаблон:girl_impossible:

8. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

чисто теоретично,вона могла заморозити яйцеклітину ще за часів із Філею...так що вірогідність,що дітки її - 99%
    впевнена,що якби вони всновили дитину,то всі(ну більшість) б просто пищали від героїчного вчинку...а от "зробили" своїх,то
    це виключно моя думка))))

9. terezka

terezka котяка-вишивака

буває і у звичайних сім'ях, коли бабуся раптом народжує дитинку, молодшу за онуків (і таке буває в житті), всі тоді тішаться за "другу молодість".
    Я, для прикладу, теж рада за Пугачиху, най тішиться діткам. Два нових життя прийшло, і, чомусь так мені здається, тим дітям буде краще, ніж дітям звізди Камалії.

10. Olka Sherolka

коли це "раптом" сталося природнім чином - так, а коли "раптом" народила сурогатна матір - може то я така заздрісна і недобра, але така "раптовість" не викликає в мене сліз "умілєнія"

11. terezka

terezka котяка-вишивака

12. marycherry

marycherry Member

Коментар Орбакайте:
    :khomyak::khomyak::khomyak:

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

14. lizarda

lizarda New Member

я в шоці.ну як в такому віці (64 роки) свідомо модна народжувати дітей. я думаю, що це явно продумано для піару. ну подумайте самі, яка свідома людина схоче народжувати( навіть якщо від сурогатної мами) дитину в такому віці. ну рік-два-пять, а далі що?

15. zaderyshka

zaderyshka Member

А ви дійсно думаєте, якби Пугачова сама народина, то діти б виховувались без няньки і сильно отримували батьківську любов? Ну, от Ані Лорак дуже вже переймалась дитиною? Хоч постійно заявляла, що хоче присвятити себе материнству. Підтягнула пузік і махнула на сцену. Це шоу-бізнес, там нема часу на декрет, лікарняні, "не хочу на роботу" чи принципу "онажемать". Діти мали б батьків із представницькими функціями в будь-якому випадку, чи то вони народжені самими батьками, сурогатною матір'ючи всиновлені.

16. Olka Sherolka

о, точно! то ж Пугачова теперка ніби на пенсії, не гастролює, рідко виступає, може дійсно дітьми займеться? Буде така собі зразкова бабця-мама , нарешті зможе присвятити себе дітям, а то в молодості не до того було, а зараз внуки або виросли, або в далеких краях. А тут оппа - і знову молода мамуся ;)

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А далі, Галкім ще молодий - виростить діток.
    І в продовження теми Галкіна/Пугачової:

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

тут пишуть, що заморозила, але з Філею нє получілось.

http://ru.tsn.ua/glamur/pugacheva-z...sche-buduchi-v-brake-s-kirkorovym-327503.html

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в принципі, я мало вірю у те, що Пугачова та Галкін узагалі мають віддалене біологічне відношення до цього батьківства ( ну ще може Галкін). Ще коли Пугачова була заміжня за Кіркоровим писали про неодноразові спроби її стати матір ю через ЕКО, але усі невдалі. А тут якось отак через роки, заморожені яйцеклітини. навіть із сурогатною матір ю, дали чудовий результат по розвитку вагітності ? Причому різностаттевою двійнею ( прям як по замовленню). Буде як у Кіркорова- всі знають, що є хлопчик і дівчинка, але ніхто їх реально не бачив і жоден папарацці за майже 2 роки окрім спини дітей та закритого візочка ніц не зміг сфотографувати?
    то як Біличка зараз давала інтерв ю про те, що її Кіркоров запрсив у Греції відпочити і як вони з ним по ресторанах "зажигали". Потім розповіла пресі про те, що Філя- чудовий тато, діти- викапаний тато, а у Греції він зняв дві окремі вілли- одну для себе, а іншу- для нянь з дітьми. Етакий "приходящий тато"

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я в шоці. Бідні діти. Мами не бачили, молочка маминого не їли, тато "приходящий", дітей виховують няні і немолода вже тьотя Марі... Завів собі живих іграшок. І Пугачова з Галкіним туди ж. Сумно то все.

Статус теми:
Закрита.