Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

чого чого , а народного духу там не бачу. Вона ж взагалі не українка то. Так, гарна дівчина, так, має гарний голос, хоча от слухаю пісню... 100% формат Євробачення, не переможна пісня точно. Зрештою, Євробаченні то не конкурс пісні, виконавця, чи голосових даних ( а мені щось в тій пісні її ніц не подобається, та надоїдливі Кукушка і то була краща).

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

принаймі в її репертуарі є фолк композиції, не до порівняння з Лободою-Сердючкою-Барселонаю...Кращого варіанту в нас, на жаль, немає..Так що вболіваємо:girl_curtsey:

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

4. Vittoriya

нема. фолк-то є жанр окремий в музиці і Оггневич не співає в тому жанрі..

5. Tanyunya

Послухала пісеньку. Мені вона чітко асоціюється з мультфільмами) От як в неї на виступі був мультяшний відеоряд, отак воно дуже гарно пасує. Ті всі мульти діснеївські і т.п, там завжди такі парадово-радісні пісеньки (по черзі з пронизливо-сумними), ото воно мені конкретно з тієї серії виглядає.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

ок. не повністю жанр, а з елементами. На мою скромну думку, вона - наразі найкращий варіант:girl_curtsey:

Блондинка і брюнет - дует Барселона. Засвітлись і згасли.

7. Tanyunya

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

орієнтовно 2006-2007 рік:girl_crazy:

9. Tanyunya

Та нуууу... Що то в мене, геть провали в пам"яті?
    Пригадую, вони на "Новій хвилі були", це точно. А на Євробаченні.... Хто би їх туди пустив?
    О, знайшла

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Перепутала:girl_blush2:

11. marika28

marika28 Well-Known Member

А мені Злата сподобалась . У мене мурашки від пісні( чи від її голосу) по тілу бігали. Хоч я не є великим прихильником будь -якої музики ( я майже взагалі неслухаю музику.Так час від часу одну дві композиції під настрій і то більше класична музика )

12. Vittoriya

А блондинка вже давно вийшла заміж за іноземця, живе в Бельгії і має двох діток ;), але то перша блондинка, котра з львівської конси.

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та Руслана, для мене, зовсім інша, справжня. Далі вона якось розтратилась...На превеликий жаль...

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

16. Vittoriya

ну і взагалі казати, що
    як на мене дивно, бо навіть тим, скільки років на сцені, Русалана таки заслуговує поваги і вона є співачкою. То вона в останні роки вдарилася в танці. Дечим мені вона подобається (так як я зараз захоплююся залом, то її тіло для мене просто вау). І таки напишу, без образ( просто люблю називати речі своїми іменами і тому дивлюся на то правдиво), але в Огнєвич нема ні краплі фольку! Те, що вона кукала в пісні, то ще не значить, що то є елемент фольку. Та й не може росіянка, яка виросла в Криму вміти співати укр. фольк. На то він і фольк, що народний і притаманний людям, які народилися в тій країні і виховані в тих традиціях. А те, що нам хочуть подати яко фольк, зовсім не значить, що то воно є.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мені довелось чути і бачити Руслану не лише по ТБ, де все гарно прикрашається - повірте, вона далеко не дотягує до звання співачки. На початку кар'єри вона брала своєю ніжністю і невимушеністю, а потім це все поміняла на свою "родзинку" - танці. Про музичну освіту і її рівень - взагалі інша розмова. Так, Руслана вибилась далі, ніж інші. Але при тому далеко не своїм вокалом. Життя є життя. Хтось з середніми даними потрапляє в столицю, а хтось зачаровує голосом перехожих на вулицях. І звання співачки - скоріше друге. Руслана - артистка. Це теж велика праця і досягнення.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нічого дивного не бачу, то цілком особисте сприйняття. Ми ж постійно в цій темі стикаємось з дискусіями, що хтось не сприймає якусь особу як співака-актора-ведучого. Хоч особа може бути неодноразовим лауреатом премій, з купою прихильників та великим досвідом. Якщо мені не подобається хтось, я не буду слухати-дивитись тільки з поваги, я буду просто ігнорити, бо це мені не цікаво, хоч би там був мішок оскарів-левів-греммі і армія навіжених фанатів.

19. Vittoriya

та ладно, а я на її Різдвяних легендах грала тому теж можу багато що сказати. Не розумію, чим вона вам аж так не вгодила?

це ви про що? вона закінчила Львівську муз.академію, яку і я скінчила. Хочете про рівень конси поговорити? ;) Нехай вона закінчила яко диригент, але при чім тут взагалі освіта до співання? Більшість наших "співачок" естрадних теперішніх може й нотної грамоти не знають.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Та я зовсім не про те. Я не захоплююся ані Русланою, ані тою Огнєвіч, але обидвоє вони є співачками, як не крути. А в Руслани колись були досить непогані пісні, на своєму рівні звичайно, але були, то є факт і означає , що вона є таки співачкою :)

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

:girl_haha:
    Про рівень концерваторії можна говорити як і про будь-який інший НЗ - просто хто як вчиться. Там викладав мій тато і, відповідно, маємо там купу знайомих. Сам НЗ випускає дуже хороших спеціалістів, яких з руками-ногами розбирають іноземні оркестри. Але це не значить, що всі випускники такі:girl_wink:
    Вибачайте, але на 750-річчі Львова вона себе і як "супер диригент-аранджувальник" показала.
    Проти неї особисто ніц не маю, просто сприймаю виключно як артистку, а не співачку.

Статус теми:
Закрита.