Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Zlju4ka, 7 Жовтень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pavonia

Pavonia New Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

Кіркоров -гей однозначно. Також Сергій Лазарев гей, Басков гей.А ще Єфім Шифрин і Максим Галкін. За цих знаю точно.
    Ну і зверев також- але то і так видно.
    Колись я працювала в Москві в ресторані , який обслуговував кілька нічних клубів. Всіх вищевказаних я бачила мінімум в обнімку з чоловіками.
    Російський голубий екран таки є в більшості голубим.

2. arkka

arkka Well-Known Member

підписуюсь під кожним словом

3. Piama

Piama New Member

Ого, Ви так конкретно написали, що я аж рот відкрила, коли читала. Впринципі проти геїв нічого немаю, а конкретно Кіркоров видається мені рідкісним бидлом, і хотілось би, щоб тим діткам він не передав свою мораль і цінності, а у їх вихованні приймали участь і інші добрі, душевні люди, а не тільки гроші.

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Стільки мужиків геїв, аж страшно ! :girl_crazy:
    А ви точно-точно в цьому впевнені, обійми з чоловіками - це вирок ?

5. Talya

Talya Well-Known Member

Экс-майор Мельниченко женился на телеведущей Наталье Розинской
    [​IMG][​IMG]

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

фуууххх...за нього я переживала найбільше. Як бачила його з пугачовою і (о, ужас!) уявляла їхні інтимні сцени, мене нудило:bad:! (ну не вірю, що в здорового мужика може "встати" на таке... навіть за гроші).
    Скажу свою думку, на рахунок гей-негей, думаю, що всі вони, як мінімум, бі-сексуали і збоченці!

7. Pavonia

Pavonia New Member

Я ж написала - що "мінімум обійми". Бо не хотілось розписувати про поцілунки та іншу гидоту.
    Геїв справді дуже багато на екрані, просто в деяких імідж мачо, тому вони не розголошуюсть свої збочення.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

http://tsn.ua/video/video-novini/u-moskvi-poproschalisya-iz-galinoyu-vishnevskoyu.html

Нехай спочиває в мирі... Велика була людина, не так давно я якраз читала її книжку про життя зі своїм чоловіком, не менш великим віолончелістом, також знаним на весь світ Мстиславом Ростроповичем. Вона мене захоплювала своєю силою.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Цікаво чи правда?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

І ця туди ж:

Известный политик, народный депутат четырех созывов, экс-глава Фонда госимущества Украины Валентина Семенюк-Самсоненко (55 лет) разводится с мужем-миллионером Виталием, который ведет страховой бизнес (Самсон).

Журналисты программы ТАБУ заметили, что Валентина Семенюк-Самсоненко сняла обручальное кольцо, но на вопрос о расторжении брака женщина не отвечает прямо.Эту весть подтвердил сам Виталий Самсоненко: "К сожалению, мы попали в 80%, которые, по статистике, разводятся ...". Говорят, что после четырех лет супружеской жизни пара уже готовит документы на развод в Печерский ЗАГС и думает, как им развенчаться.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

думаю , що правда і ще, думаю, що то вже досить давно.

12. kristas

kristas Well-Known Member

Вчора бачела її інтерв"ю, так мені її шкода стало...говорила це все зі слізьми в очах. Але молодчинка, що не розкисала, вигляду не подавала...особисто я, навіть нічого такого не чула в прессі.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я теж бачила це інтерв"ю, і була шокована, бо Тіна Кароль мені дуже імпонує, я вперше почула про хворобу її чоловіка.
    Хай у них все буде добре.

14. lizarda

lizarda New Member

За кермом «Лексуса», який збив жінку, був Костянтин Меладзе http://zik.ua/ua/news/2012/12/28/386410

шкода його. він ніби непоганий дядько, нівяких скандалах не був замішаний. життя складна штука.

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

За цей рік було дуже помітно, що вона стала інша. У її поведінці, та розмові, було відчутно, що вона почала цінувати у житті, щось більше, духовне, а не лише, те матеріальне і т.д. Ну це мені так здається.

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Крістен Стюарт вагітна.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сподіваюсь, мамою вона буде кращою ніж актрисою:girl_crazy:

18. Heureuse

Heureuse вірю...

брєд брєд і ше раз брєд :girl_crazy: жовтуха вже просто не має шо з них висмоктувати...

19. magic

magic Well-Known Member

"Переможцем національного відбору на Євробачення-2013 від України стала Злата Огневич, яка поїде на конкурс у Мальме (Швеція) з піснею Gravity."
    нарешті, з третьої спроби, Огневич прорвалася на Євробачення:girl_smile:

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вперше за багато років Україну представлятиме красуня з сильним голосом, народним духом, а не трансвестити, вульгарні дівки чи невідомі дуети - всі з сильним проросійським напрямком своєї "творчості"...

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

П.с. Руслану співачкою не вважаю, бо вона більше танцівниця...

Статус теми:
Закрита.