Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. Kayla

Kayla Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти й міфи...

в нього частковий домашній арешт був. але так дивно, що такі мільярдери в 11-30 дня!!! бігають (катаються) самі біля Харкова в селі вздовж траси :)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

домашній арешт не означає, що з хати не виходити. Обмежуються "межі пересування". Якщо то десь була територія біля його маєтків, то межі могли бути "широкі".
    До речі, то пишуть, що він був з охронцем, то що сам ...

3. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, я б Кернеса в Рагулях швидше пообговорювала, але раз він інстаграмиться з котиками і змушує лайкати ці фотки своїх працівників, то, може, справді тут треба.

4. flame

flame невгамовний експериментатор

Маша Ефросинина уже не скрывает свою беременность

Известная телеведущая готовится во второй раз стать мамой

В своем блоге в Инстаграм Мария подтвердила, что она действительно ждет ребенка, который должен появиться на свет к середине лета.

Маша выложила в блоге снимок, на котором она позирует вместе с 10-летней дочерью Наной, фото подписано так: "Мы с Нанайцем – пара зайцев". На этом снимке отчетливо виден уже довольно большой живот ведущей, так что скрывать беременность уже нет никакого смысла.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Ну і ще. (як же ж час швидко біжить, ніби це от зовсім недавно було)
    Тина Кароль сегодня поминает своего супруга (видео)

Ровно год назад умер муж и продюсер певицы Евгений Огир

Сегодня, 28 апреля, исполняется ровно год со дня смерти супруга и продюсера знаменитой украинской певицы Тины Кароль Евгения Огира. Евгений с Тиной более полутора лет боролись со страшным недугом - раком желудка, но в итоге не смогли побороть болезнь. Сегодняшняя годовщина смерти Евгения Огира совпала с поминальным днем, который будет отмечаться на Берковецком кладбище, где похоронен продюсер. Помянет певица и свекра Валерия Ивановича, который умер на сороковой день после ухода сына. Могилы старшего и младшего Огиров находятся рядом. Как сообщают СМИ, духовник певицы отец Варлаам отслужит сегодня на кладбище панихиду, также поминальная служба состоится в Успенском соборе Киево-Печерской лавры, в котором Кароль и Огир венчались. Там же, в Лавре, организуют и поминальный обед.

Все социальные сети певицы буквально «взорваны» словами поддержки преданных поклонников Кароль. Как и год назад, они пишут слова поддержки и благодарности за то, что певица не оставила сцену. Сегодня же фан-клуб певицы «ФанТина» опубликовал видеоролик «Памяти Евгения Огира», песню, посвященную трагическим событиям прошлогоднего апреля. «Рано он ушел, очень рано, больше не жена, но мама, и ради сына — она должна верить в чудеса», - поют в песни преданные поклонники певицы. В социальных сетях пользователи также выкладывают свои фото с плакатами и открытками в руках с надписью «Тина, мы с тобой!».
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bnw0l79XuF4#t=0

5. flame

flame невгамовний експериментатор

Україна вийшла в фінал Євробачення.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

А тут шок:suicide:

6. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

є інфа, що це неправда

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дуже люблю їхню пару. Такі гарнюні!

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

11. mitla

mitla All You Need Is Love

Ще й полюбляв лупцювати колишніх дружин (зізнання Мадонни та Робін Райт):girl_feminist: При цьому сама Шарліз росла в сім'ї, де було насильство. Зрозумій тих жінок:girl_in_dreams:

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Шона я також мала на увазі. Він один з моїх улюблених акторів. Разом вони виглядають дуже гарно і гармонійно.
    Я розумію чим він її приваблює. Він неймовірний мужчина, харизматичний і талановитий. Вони надцять років дружили, а потім почали романтичні відносини. Думаю, вона його добре знає. Тай він вже не хлопчисько, напевне змінився в кращу сторону з роками.

Останнє редагування: 11 Травень 2014
  13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я теж пригадую читала таке про нього.

люди не змінюються. То дуже наївно так думати...

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я надіюсь, що між ними є якісь особливі відносини ( про які ми не знаємо :)) , але які вона цінує. Вона мені дуже подобається. Мені якось важко зрозуміти, що така жінка останнім часом мала тільки невдачі в особистому житті. З Таунсентом нічого не вийшло.. стільки років разом.. Дітей (чи дитину) всиновлювала сама... Бажаю їй жіночого щаcтя і сподіваюся, що вона знає, кого вибрала :)

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

От власне західне преса пише, що Шон дуже гарно ладнає з її сином. Мені також дуже дивно, що така красива жінка і щастя знайти не могла довго.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора з чоловіком на площі ринок бачили гурт the hardkiss. Важко такого бородача не помітити :) солістка була в окулярах "базіліо", вичитала, що вони цього року одружилися. І з ними ще було багато друзів - всі з бородами :)
    [​IMG] [​IMG]

17. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

18. magic

magic Well-Known Member

рада за них - гарна пара:)

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я чогось її ледь впізнала. Вираз обличчя такий якийсь, винуватий, чи що.

20. magic

magic Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]