Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Дочки Обами стали предметом медіа-шторму
    Представниця Республіканської партії звинуватила дочок президента США Барака Обами в неповазі і відсутності манер після їхньої появи поруч із батьком на офіційній церемонії. Саша і Малія зазнали критики за те, як вони були одягнені і як поводилися під час традиційної церемонії в День подяки.
    Коментар на сторінці в Facebook Елізабет Лаутен, керівника відділу комунікацій конгресмена-республіканця Стівена Фінчера, викликав скандал.
    Після різкої критики повідомлення було видалено, а сама Лаутен вибачилася за свої "образливі слова".

Саша і Малія Обами

Зокрема, їй не сподобалися короткі спідниці дівчаток на щорічній церемонії під час ритуалу помилування в Білому домі двох індичок - традиційної частини Дня подяки.
    Лаутен також сказала, що у 16-річної Малії і 13-річної Саші, які під час церемонії стояли поруч з батьком, був знудьгований вигляд.
    На її думку, дівчата повинні були "спробувати показати гарне виховання. Принаймні з повагою поставитися до тієї ролі, яку їм доводиться грати".
    За словами Лаутен, у тому одязі, який вибрали дівчата, можна з'явитися тільки в барі.
    Її коментарі викликали обурення в соціальних мережах. Жінку звинуватили в тому, що вона намагається присоромити дівчаток-підлітків.
    У видаленому дописі Лаутен було сказано: "Дорогі Саша і Малія, я розумію, що ви обидві перебуваєте в цьому жахливому підлітковому віці, але ви входите до Першої родини, тож спробуйте показати бодай трохи класу. Принаймні, поважайте відведену вам роль".
    Після чого функціонер Республіканської партії додала: "З іншого боку, ваші батько з матір'ю не надто переймаються своїм положенням, ані країною. Тому підозрюю, що вам бракує позитивних прикладів для наслідування".

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

А я в шоці від цього:
    У "Ніч пам'яті" Лорак, Брежнєва та "ВІА Гра" в Москві отримали "Золоті грамофони"
    Увечері 29 листопада в російській столиці Ані Лорак, Віра Брежнєва та дівчата з "ВІА Гри" отримали музичну премію "Золотий грамофон".
    Як повідомляє ТаблоID, 19-та церемонія російського аналогу "Греммі" відбулася в Кремлівському палаці.
    Навіть після протестів напередодні концертів у Києві співачка Ані Лорак поїхала до Москви та виступила на церемонії.
    Більше того, Кароліна отримала чергову статуетку за дует з Григорієм Лепсом.
    Своїм 5-м грамофоном похизувалася також Віра Брежнєва.
    Не залишилися без статуетки і підопічні Костянтина Меладзе з гурту "ВІА Гра".

А потім Лорак знову буде виправдовуватися?!

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

він навіть не приховує свою пластику, сам постив купу фоток як відходив від операцій.
    І для наглядності , фото в молодості та фото більш зрілому віці але без пластики....Ну і коротка замітка від самого Рурка, про те, як він оцінював себе до пластики ))))))))

На ФБ про її позицію дуже влучно написали, і навели дуже доступне пояснення її позиції.
    Якщо творити вона може і в Росії прославляючи тим Україну поки у нас війна, і то є норма.
    То чому тоді не дозволити українським вченим творити і продавати бомби в Росію , бо то є наука ?? Але ж то неприпустимо!!
    Хай там і залишається біля пу і його команди.

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ще Потап і Настя там тусувались на Грамофоні.

Я не знаю чому, але ніхто так мене не зачіпає, як та Лорак. Чого так - не знаю. Може, тому, що з Чернівців вона. Чи тому, що вона видавалась не такою поверхневою, як інші.
    От Брежнєва не зачіпає: що з неї візьмеш. Але Лорак - то вже просто ноу коментс. Таке враження, що вона вже просто назло всім, хто її критикує, це все робить. Як звар'ювала баба...

4. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

http://tengrinews.kz/show/janna-friske-ya-potihonku-vyikarabkivayus-266097/

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Але на ній практично не помітні косметологічні процедури, хоч і руки видають.
    А ось фото Волочкової і Рурка я б запропонувала для яскравої антиреклами ботоксу. :girl_wink:

6. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

мене аж передьоргує від неї аж тошнить. Треба повидаляти всю її ляпоту зі свого компа, і щоб більше не чула її. Не розумію тільки одного, чому вона ще сидить тут, а не втікла до москалів жити... так до них рветься, так нехай там і лишається...

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

там ще Йолка постійно світиться. Вже би громадянство москальське взяли, чи шо....

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

У країні війна, а "Дочка депутата-спільника луганських терористів розкошує в Києві". http://tabloid.pravda.com.ua/photos/5476f36b9dbd2/Розгулює собі по столиці, грошики тратить, хоч би що.
    [​IMG][​IMG]
    Каріну, здається, взагалі не хвилює той факт, що у її рідних місцях гинуть люди
    Каріна з молодшою, не менш "яскравою" сестрою Камілою[​IMG][​IMG]
    Тут ще фотки гламурного життя його дочок, видно ні в чому собі не відмовляють http://tabloid.pravda.com.ua/photos/52ea71421b5e3/
    Так що є бабло, нічого більше їм не треба, ще й рожі у них якісь "не альо")

А ось які жіночки тепер у нас в парламенті, і у чому вони прийшли в Раду http://tabloid.pravda.com.ua/photos/5477393c26993/

9. radyslava

radyslava New Member

Мене Лорак теж бісить, але однозначно не дивує і іншого від неї і не очікувала: в інтерв"ю ще десятирічної давності вона заявляла, що вважає себе космополітом - не важливо для неї в якій країні жити, якою мовою розмовляти...

10. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Виявляється, не лише Олег Ляшко набрав собі в партію молодих дівчат на кшталт Злати Огнєвіч та Олени Кошелєвої.

Від партії прем’єра Арсенія Яценюка до Ради може прийти дівчина, яка викликає багато запитань, головне з яких – навіщо?

23-річна Дарина Ледовських у списку Народного фронту стоїть під номером 73. До речі, за даними "Фокуса", дівчина є племінницею іншої соратниці Яценюка – депутатка Олени Ледовських під номером 27.

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Якось вона "старувато" виглядає на свої аж 23!

12. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Це точно! Мінімум 30 на вигляд...

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

З тими політиками просто жах..невже все так і лишиться???

14. Vероніка

Vероніка Never give up

В Америці пройшов конкурс "Міс 50-річна". Навіть не віриться, що цим жінкам вже 50 і більше ...

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

сюдячи по тому, що у всіх "тюнинговані" силіконом груди, я вірю :). БО при тюнингованих грудях кошти на регулярні ін єкції молодості завжди знайдуться. Ну і жінки, які слідкують так за своєю зовнішністю, фігурки то вже точно блюсти в спортзалах будуть. Так що- вірю ( п.с. деяких видає шкіра на колінах)

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А чого? Здорове харчування, здоровий спосіб життя, спорт, тюнінг якщо потрібно (коштів вистачає), от і результат)) І ще видно що майже у всіх силіконові цицьки))

Останнє редагування: 3 Грудень 2014
  17. Virginia

Virginia Well-Known Member

:khomyak: і ще шкіра на згинах пальців)))

Капєц! Ті три перші з другої фотографії виглядають як 20річні дівахи і на лиці і на колінах.
    В мене купа комплексів появилось:)

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Впізнаєте?
    Чи то я так довго її не бачила, чи що... але я вдивлялась кілька хвилин, поки зрозуміла хто це.

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сєдакова? перше фото бомба:girl_cool:

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Імєнно!
    Якби не друге фото, то би точно не впізнала. Багатою буде )