Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Помер "динамівець" Валентин Белькевич((

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_brief/2014/08/140801_or_belkevych_dead.shtml

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

фото не цьогорічне, йому вже кілька років. Це просто збіг такий.
    Наскільки я чула, то Пугачова виступала проти "травлі" Макаревича. В нього ж, здається, забрали якісь там звання. От вона і казала що не можна позбавляти людину звань, які він заробляв все життя лише за висловлення його особистої думки
    я взагалі Джамалу не сприймаю, не розумію тої істерії навколо неї...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я вже надибала якраз пару днів тому, що то з 2011 року.
    Я тому й не вірю зовсім у те, що Аллочка раптом в політику полізла.
    А те, що засуджувала поведінку щодо Макаревича та інших я читала. Тільки це знову ж таки не підтримка України, а просто нормально, коли різні люди мають різні думки й погляди.

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ось, прошу дуже - про ту, що кров показово здавала:

Olena Mozgova (з фб)
    1 серпня о 13:34 · Kyiv · Відредаговане ·
    Хочу подякувати всім артистам, адмінам, технарям, водіям всім з ким проїхала понад 2000 кілометрів у турі "Підтримай своїх". Все було дуже щиро, дуже злагоджено, була атмосфера справжньої команди. Мене звичайно просили не писати про цю "зірку", але я не можу. Знаєте чому? Тому що, я не переношу нахабних, невихованих, нещирих людей... Таких собі вовків в овечих шкурах, і люди повинні знати "героїв" в обличчя. Так ось все було в нас добре, але у Маріполь приїхала вона... "звєзда плєнітельного счастья" і почалась муйня, бо вона захотіла виступати тільки після Приходько, ну не може така звєзда, як вона співати до, потім були якісь крокодилячі сльози, текст до людей зі сцени "если вы сейчас не будете со мной петь то, грош вам цена" і багато інших перлів... і як наслідок повне ігнорування майже всім колективом. Колись, після того, як наша героїня зробила історичну промову на зустрічі з Азаровим а саме таке: "Для мене було б честю, і я б хотіла підтримувати Партію регіонів на виборах і в загальному, морально", я їй написала, не з того Марічка ти почала, не з того... На що вона зауважила, що вона не Марічка, вона Марія. Ось така історія.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Марічка- "звєзда упавшая", яка так і не встигла піднятися. Її кар єрі співачки вже повний гаплик. В Україні її зневажають навіть у колі артистів, а в Росії вона нікому не потрібна ( бо тут вона навіть не починала особливо світитися. Зрештою, тут в ній і не зацікавлені, раз ще після минулорічних "нових хвиль" з нею ніхто так і не запропонував співпрацювати. То зараз- тим паче. ). Марічка ж не Лорак , яка вже собі запасний аеродром давно вибудувала. буде хіба в караоке клубах Дубцової у Москві співати.

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Вчора був мітинг в Одесі проти концерту Лорак. Її представники від протестуючих намагались відкупитись пообіцявши "пожертвувати на армію" ...

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Нє, ну як так можна?!!!
    (щось мені на фб попадаються всілякі, м"яко кажучи, "інтєрєсності" про "звьозд", якими не можу не поділитись і тут):

Karl Volokh
    4 год ·
    "Я давно уже не считаю возможным требовать от людей быть героями. Более того, с немалым пониманием отношусь к малодушию человека, когда оно в молчании и бездействии. Способен скрепя сердце даже понять безнравственный поступок, когда человек в безвыходном положении и вынужден делать выбор между своей судьбой и чужой. Но вот принять холуйское стремление выслужиться низостью даже тогда, когда никакой опасности жизни или даже благополучию нет, у меня никак не получается. То есть получается только поставить на человеке несмываемое клеймо мрази. Здравствуйте, Лолита Милявская."

Лолита Милявская, певица: "И Анечка, и Лера, и Кобзон, и Олег Газманов — достойнейшие люди, и мне очень хочется, чтобы они не обращали на это внимание, потому что людей, которые их любят, гораздо больше. На той же самой Украине. Есть скопище бандитов: их мало, но они ведут себя наглее, чем добрые люди. Но когда-нибудь добрые люди поднимутся всем миром, и будет хана и фашистам, и Обаме. В Америке тоже люди, такие же несчастные, как и на Украине. Дебил руководит — весь коллектив страдает, а деться некуда: не все в состоянии переезжать куда-нибудь на Землю Франца Иосифа."

До речі, а про дебіла, який руководіт - а вона права, ггг. Хто як хоче, так і розуміє, а ви так як я зрозуміли :girl_wink: ?.

8. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ані Лорак після пікетування її концерту в Одесі та бійки між мітингувальниками і міліцією заявила, що вона налякана і їй страшно.

В інтерв’ю російському виданню Super.ru вона заявила – ніколи не думала, що в Україні може статися подібне.

"Я стала заручницею в цій ситуації, оскільки те, що сталося, – проплачена провокація. Я, мабуть, підійшла цим провокаторам по своєї позиції: бути завжди за мир. Музика, любов і добро – цим людям захотілося зруйнувати все це. У мене ж на концерті був справжній аншлаг. Вони скористалися цим, щоби привернути увагу до себе. Саме за цими категоріями я підійшла в їхні плани зі дестабілізації порядку в місті", – заявила співачка.

Водночас вона наголосила, що не могла не виступити, оскільки зібрався повний зал її шанувальників.

"Я вийшла до них, попросила вибачення. Звичайно, мені довелося скоротити програму до десяти пісень, оскільки я турбувалася про безпеку глядачів. Там же були і діти, і молодь. Спасибі моїй публіці, що залишилася вірна мені. Одеса любить і любила мене. Ті, хто влаштували безлади, – це не жителі міста. Я не знаю, хто за цим стоїть. Одне можу сказати – це точно було сплановано. Це гра, а ми в ній пішаки. Я сама не бачила заворушення, мені повідомили про це. За словами моєї команди, це були напідпитку люди, деякі перебували під якимись препаратами. Вони першими провокували міліцію. Мені дуже боляче про це говорити", – наголосила Лорак.

9. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Дурепа, м'яко кажучи, ця Лорак!

10. NataliaFed

Файнютки(щоб миробили без папараці)

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

краще б уже мовчала, а то таку дурню несе.

13. NataliaFed

((
    Жанна Фриске проходит реабилитацию в Латвии

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

15. NataliaFed

Бо то є така робота в папараці

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Borislav Bereza
    18 год ·
    Когда Сергій Притула приехал, то бойцы его обступили и начали заваливать его вопросами. Обычными и не очень. О том, что делается на гражданке. О женщинах. О шоу-бизнесе. Но во всем этом главной нотой было то, что им крайне приятно, что медийное лицо и известный человек приехал к ним. Не для PR-акции, а потому что это правильный поступок. Хотелось бы увидеть и другие известные лица, которые не просто поехали в зону АТО, но и привезли бы туда гуманитарную помощь или выступили бы там с концертом. И поклон в пояс Юрий Степаныч который очередной раз предоставил свой автопарк и сам выступил в роли водителя.
    Пока украинцы будут вместе - до тех пор мы непобедимы!
    PS Бойцы заказали достаточно много амуниции. Это и коллиматоры, и дальномеры, и многое другое. Судя по всему, комплектование этой амуниции ляжет на плечи волонтеров, а значит реквизиты для сбора финансовой помощи все еще актуальны.
    PРS Ани Лорак там не ждут. Да и не верят, что она приедет. Если бы приехала, то не прогнали бы. Но не приедет. Вот и не ждут.
    [​IMG][​IMG]

17. kristas

kristas Well-Known Member

:sad:
    Шокуюча смерть Робіна Вільямса: світ згадує найкращі ролі актора

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми теж лише вчора дивилася фільм "RV". Кажуть, що в нього була дуже важка депресія й це було самогубство. Всюди пишуть про те, що задушився, пробував повішатися. Так сумно...

20. Aelita

Aelita Well-Known Member

Письменник мого дитинства, а тепер і дитинства моїх діток, зачитувалась його творами, ще сьогодні на нічку читала малим " Тореадори з Васюківки"...

Умер писатель Всеволод Нестайко
    Писателю было 84 года.

Стало известно, что 16 августа умер известный украинский детский писатель Всеволод Нестайко.

Об этом сообщает сайт dyvys.info и фейсбук проекта Калча.

Нестайко - автор трилогии "Тореадори з Васюківки", "В країні сонячних зайчиків" и многих других популярных детских книг.
    ( Лівий Берег)