Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Культурний ШОК

мда....понти всюди :sad:

2. magic

magic Well-Known Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Виступ Івана Дорна дуже порадував на Новій хвилі!:girl_yes2:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

чим? Будь-ласка, поясніть мені хто-небудь ЧИМ так всіх потішив виступ того Дорна? стрічка фб від ранку розривається поширеннями, який він Вау! Подвиг прямо зробив. У чому??? Бо вийшов на сцену і заспівав українською мовою? "Український" співак до речі.. Ну так, мав тризуб на грудях і що ? Вже би якусь українську пісню заспівав, а то таке шо нібудь ще й реміксоване... Чим він так всіх нині захопив? Я розумію, що у зв'язку з ситуацією і так далі, але для мене взагалі дивно, що вони всі поїхали на той москальський конкурс, хоч він і в Латвії, та він дууже москальський...

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

на фоні 2 конкурсантів, він дивує. Хоч це спекуляція теперішньої ситуацією і далеко не його заслуга такого "ажіотажу", а просто гарний піар хід. На жаль, чи на щастя ми пізнаємо світ за допомогою порівняння, от і маємо "захоплення".
    Погодьтесь, почути українську пісню і побачити український тризуб на
    конкурсі приємно, особливо коли конкурсантка під впливом продюсерів відмовилась виконувати пісню "Мальви".
    Мене також дуже дивує прогинання наших конкурсантів на конкурсі, але що зробиш що більшість людей безликі і не мають ніякої власної думки і лише гроші керують всім:sad:

5. veronka

veronka зла друзя

до ре, вибір пісні мені не зрозумілий

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та не приємно, а сумно, що кілька українських слів в пісні (бо реально пісня ні про що) вже так радують і захоплюють нас... Так не має бути, ми маємо знати собі ціну і більше поважати нашу мову. Тим більше, що на Юрмалі українська мова не є взагалі то рідкістю, раніше ж конкурсанти співали українські пісні. А це ж навіть не конкурсант, це приїхав артист з України, для мене взагалі би мало то бути природнім і нормальним, що такий артист має співати мовою своєї країни.. А захоплюватися тут просто нема чим...

7. Kayla

Kayla Well-Known Member

пісня мені абсолютно не подобається, Кузьма її, певно, на обкурі писав. а ремікс - то взагалі. та дорнівська українська - то якийсь жах, як кривляння. оті напівголі хлопи в перуках - ноу комментс. футболка з тризубом і те, що пісня українською, абсолютно не означає, що виступ був успішний.

8. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А мене пре Скрябінівський "Танець пінгвіна":girl_dance: і подобається дорнівський кліп, а от ремікс-неа:nea:
    А от конкурси типу "нової хвилі" я взагалі вважаю пережитками минулого. Нічого толкового від них не вартує очікувати, краще взагалі тих Петриків-светриків проігнорувати і не паритися з того. Такого плану конкурси-то якраз їхній рівень: першокласна російська попса:girl_yes2:Нашо туди взагалі їхати?

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я повністю з Вами погоджуюсь, але на жаль це була єдина українська пісня на "Новій хвилі".

має, але на жаль патріотизму в наших співаків щось не так уже і багато. То таким ажіотажем треба заохочувати співаків до української пісні, бо більшість шукають вигоду, а не якісь моральні аспекти. І часом гидко дивитись як вони пробують танцювати під дві дудки (українські і російську).

10. magic

magic Well-Known Member

повністю погоджуюся! як на мене, то Україні нічого було робити на Новій хвилі - ні в ролі конкурсантів, ні в ролі гостей! мене аж підкинуло, коли прочитала, як наша Петрик спокійно та мило написала, що їй не дозволили співати "Мальви", а дали пісню Бучинської (чи як її там?), щоб була веселішою пісня! ну, а про Рибікова взагалі мовчу(( чмо-чмошне..

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А чому саме так?

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а ви його бачили?
    та взагалі та Нова хвиля...якась відраза до того всього, навіть в більшій мірі до співаків. То вони "всі рівні", то щирі українці, які в груди б'ються і рвуть все російське...фе-фе, і щераз фе.

13. magic

magic Well-Known Member

чисто по-людськи він мені неприємний. ну, але то таке..
    головне, це його відповідь на актуальне питання, щодо надяганням форми з рос. триколором. цитую:

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А я люблю Івана Дорна і тепер буду любити ще більше. Він зараз є дуже популярним у Раші і його виступ на конкурсі вияв його позиції. Він вийшов на сцену мовчки, виступив, викрикнув в кінці "будьмо гей" і мовчки пішов зі сцени- це патріотично. Щей потролив "дєвствєнну Расєю" бородатими чоловіками в довгих перуках. Пісня справді дурнувата, але в Кузьми практично всі пісні дурнуваті. Ремікс Дорна класний і сам Іван - крутий!

Останнє редагування: 23 Липень 2014
  15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Культурний ШОК

я щось нічого не розумію. відколи то Юрмала стала Росією? Це ж наче Євросоюз вже, до чого тут російський триколор, тим більше на міжнародному конкурсі? Якась совєтщина, чесне слово. Ще б піонерські галстуки всім одягли. На Олімпіаді он кожна країна з власною символікою.

16. magic

magic Well-Known Member

Раша швидко відреагувала на виступ Івана Дорна:

17. Ziben

Ziben :)

"Повалій і Бужинська раптом згадали про Україну та присвятили їй пісні" :girl_devil::naci:http://tabloid.pravda.com.ua/focus/53ce176e80da3/

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг;) а я тішусь ;) то маленька наша перемога. Заборонили - значить заїло, але як відомо, що заборонено, того більше хочеться;) Так що кліп стане ще більш популярним у Раші ;)

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А слова хтось слухав:
    "Мене нервують ті люди, які думають мало" Це акцент на Росію був.....

20. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ще як тільки той кліп вийшов (то десь місяці три тому було, напевно) я чула по Львівській Хвилі, що його заборонили показувати на рос.телебаченні. Напевно не сподобався їм той "гуцул" що в футболці із тризубом танцював)))