Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

дуже вже його люблю!
    сукня дивна, але таки тематична!
    а то вже якась 3-4 жінка в нього? Треба загуглити! може то я помиляюсь!

2. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

http://jetsetter.ua/ru/Stati/Novosti/Djennifer-Lopes-vstrechaetsya-s-Maksimom-Chmerkovskim.html

3. flame

flame невгамовний експериментатор

:eek:Де "Холостяк", де "Куб" і де J.LO. Я "злегка" в шоці. Що робиться навколо:khomyak:

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

На попередніх сторінках уже йшлося про цю "новину":

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ми їй так і повірили:girl_crazy:

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не повіриш - я їй вірю :girl_blum:

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Здивували) В них не суворий розподівіл родоводу на касти, так шо доступ до "священного тіла Джей Ло" вікритий всім :girl_wink:

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Лопес має слабкість до танцюристів і Чмерковський красунчик, вони б непогано разом виглядали. Але я всетаки думаю, що їх роман це вигадки.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я б навіть сказала "пристарілого священного тіла". вона б мала тішитись, що молоді і красиві хочуть її тіло
    (фу, згадала Галкіна)

10. mitla

mitla All You Need Is Love

Ну, Пугачова справді вже бабулька...Особливо на фоні Галкіна...

Це в Лопес? Думаю, що багато і молодших панянок рівняються на неї (її фігуру, стиль).

Ще одне "пристаріле тіло":girl_crazy:

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Снежана Егорова и Семен Горов стали бабушкой и дедушкой!
    Хейден Пенеттьери похвасталась округлившимся животиком.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

:) Лопес стара? 45 років для жінки - це ще не старість :)

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

та ясно шо не стара, а "ягодка", але чоловіки люблять "свіже м"ясо", вибачайте, що так висловлююсь...

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ой, зараз купа таких яким подобаються значно старші.

15. magic

magic Well-Known Member

Зіркові поповнення:)

Співак Данко вдруге став батьком. Громадянська дружина співака Данко Наталія Устименко народила йому другу дитину - дочку. Маленьку назвали Агатою. Зріст новонародженої - 51 см, вага - 2985 кг. Мама з малятком почуваються добре.

«Пологи пройшли нормально, - повідомляє співак після народження дочки, - Донька народилася 19 червня, але виписка була вчора, 27 червня. Були деякі ускладнення. Соня щаслива, що у неї з'явилася сестричка ».
    Нагадаємо також, що у Данко і Наталії вже росте 10-річна дочка.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Не тільки Ліза, але й Маша Єфросиніна теж скоро стане мамою вдруге

17. Popi

Popi Well-Known Member

Маша вже народила. На 1+1 ї вітали.

18. Milady

Milady Well-Known Member

То Ви мабуть таки з Лізою сплутали, бо Маша має народжувати десь на початку осені.

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

У Альбины Джанабаевой и Валерия Меладзе родился второй сын.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Чоловік і продюсер російської співачки Валерії Йосиф Пригожин розповів, чому Олег Скрипка відмовився взяти участь у концерті Валерії в Лондоні.

За словами Пригожина, Скрипці погрожувало СБУ, причому - тюремним ув’язненням.

Про це продюсер розповів сайту "Super.ru".

У прийдешньому жовтні кілька російських музикантів на чолі з Валерією виступатимуть в "Royal Albert Hall" у Лондоні. Також на цьому концерті мав заспівати і гурт "ВВ".

Утім, нещодавно стало відомо, що українці відмовилися від участі у концерті росіян. Після заяви Скрипки про відмову, Пригожин вирішив "пролити світло" на ситуацію.

"Я дуже засмучений цим фактом, бо до Олега ставлюся з розумінням і повагою. У мене була з ним розмова, і він мені розповів, що служба безпеки України викликала його на допит і погрожувала тюремним ув'язненням, якщо він виступить на концерті російської співачки. Не знаю, де тут правда. Щиро сподіваюся, що я не зашкодив йому, повідавши цю історію", - сказав продюсер.

Пригожин заявив, що Скрипці погрожувало СБУ
    "З іншого боку, по-перше, цей концерт - культурна програма на нейтральній території, де ми, діячі культури, не маємо ніякого відношення до політики. Ми повинні мирити народи, повинні робити все, щоб цієї війни не було і люди не гинули. По-друге, мені трохи незрозумілі судження Олега, війна - справа політиків і бізнесменів. Ми, артисти, не можемо розпалювати конфлікти", - заявив Пригожин, який розхвалює політику Путіна.

"На концерті Валерії ми планували виконати одну з прекрасних балад Олега Скрипки українською мовою на знак підтримки українського народу. Але навіть без нього ми все одно її виконаємо. Я взагалі єврей за національністю, народився на Кавказі, живу в Москві, Йосип Давидович Кобзон народився на Україні. Яка різниця, яка у нас національність? Є провокатори, які нас стравлюють, намагаються зіштовхнути лобами, але навіть у членів однієї сім'ї можуть бути різні політичні погляди, однак вони все одно залишаються разом", - зазначив чоловік Валерії.

Пригожин з Валерією з самого початку співають дифірамби Путіну
    Також російське видання наводить слова самого Скрипки, який підкреслив, що захід у Лондоні планувався ще півтора року тому, і він тоді погодився.

"Але зараз політична ситуація сильно змінилася, і я не можу виступити на концерті, поки між Росією і Україною йде війна. Ми дійшли до критичної точки, в моїй країні гинуть люди", - сказав лідер "ВВ".

Нагадаємо, днями у пресі з'явилася інформація про те, що "ВВ" виступить на концерті Валерії у Лондоні. Однак гурт і його лідер Олег Скрипка спросутвали це.