Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

тепер зрозуміло хто для неї еталон)) тільки щось Юра Єнакіївський до Бреда Пітта недотягує, може б теж щось собі тюнінгнув?))

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

У Джолі ж також спершу Біллі Боб Торнтон був і актор з серіалу Елементарно. Може і Андрес свого Бреда Пітта чекає)))

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

Тай Аня до Анжеліни не дотягує. Мені Джолі дуже подобається. Є багато красивіших жінок, але в неї є щось таке, що виділяє її з поміж натовпу. Мене вражає скільки вона робить добрих справ, виховує дітей, ще й поміж тим встигає у фільмах зніматися.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

вже більше не буде. Пішла на пенсію.
    я щось якщо чесно так жодного фільму з Джолі і не дивилась. стидно?

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

а по молодості вживала наркоту та була бісексуалкою. Може так через років 10-15 дотягне до Джолі))

7. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Які мішки у 20 років????

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Читала про якогось китайського чи японського міліардера(сам молодий і красивий), була у нього ідея фікс..красиві діти, знайшов дівчину неземної краси..зараз розлучаються, бо діти у них реально страшненькі. Виявилось дружина свого часу зробила безліч операцій...і так буває...

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Оказалось, что девушка, обделённая природной красотой, радикально изменила внешность с помощью пластических хирургов. Мужчина ужаснулся, когда увидел фотографию жены до многочисленных операций. Тут и стало очевидно, откуда такие дети. Подал на развод, а затем и в суд за моральный вред. Народные заседатели разделили возмущение истца и обязали обманщицу выплатить ему 120 тысяч долларов.[​IMG]

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

страшно тільки перший раз :. Ті, хто мають не одну пластику, в інтерв ю зізнаються, що на неї підсідаєш, як на наркотик. І кожна нова потенційна морщинка стає вселенською катастрофою, яка знову тягне до клініки. Та і "звикається" до нової зовнішності і знову починається вишукування вже у ній недоліків, які треба виправляти.Зрештою, навіть у неопераціних методів- мезотерпапій, ботоксів і т.п. є побічний ефект: спочатку результат вражаючий, але по мірі "розсмоктування" йде природнє виснаження шкіри і якщо регулярно не повторювати процедури, можна з принцеси в жабу перетворитися дуже швидко. Тобто якщо колаген чи кислоти вводяться у 35+- це є одне ( так само, як для ботоксу рекомендований вік не нижче 40 років). Коли це починається з 20 років, то без постійного регулярного апгрейду до 35 років вигляд буде далеко не на 35.

9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щось у неї очі такф величезні після операції, хіба таке можливе?

10. TinkaMalvinka

У Китаї та Східних країнах дуже зараз модно так собі очі робити...у них ж переважно "навишша" верхня повіка ,яку легко обрізати та розширити ну і звичайно мейк-ап (у мене інколи просто від макіяжу +/- така різниця у розмірі очей без пластики )

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

11. veronka

veronka зла друзя

та шняга давно по нету гуляє. Залізти на Тао і подивитися на модельок - то всі як з картинки))) у них стандарт краси: великі очі, ідеальний овал обличчя, акуратний носик, біла шкіра і т.д.

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Таке враження, що це конвеєр напів-мукл :girl_yes2: Ще трохи і стануть справжніми муклами. А індустрії вигідна мода на таке, це ж колосальні прибутки, на дівчатах, жінках грошики заробляють, і що найгірше, роблять ті "чудеса цицьок і губищ, та ін." часто без показань. Я ще розумію, як у когось реально ніс гігантський чи інші виражені проблеми то варто поправляти, але таке - це просто конвеєр, а попит на таку "красу" є в певних колах :connie_pull-pigtail
    Не знаю тої "богині", але на тих фото до пластики вона мені більше сподобалась, а стала звичайною тюнінгованою цьоцьою ))

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Просто так подивитись, це щось нереальне, щоб з таких малесеньх зробити такі величезні. Я чула, що у них зараз якась мода пішла на європейську зовнішність, як бачимо чудо пластичної хірургії їм допомогає у цьому.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, я думала що тільки в одної так, що мені на очі попала, а виявляється поширено
    їм шортики протипоказані)

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Це неправда, Лопес прокоментувала цю інфу в соц.мережі.

16. Talya

Talya Well-Known Member

ну нарешті гарна новина

17. magic

magic Well-Known Member

І ще одна гарна новина:

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

цікаво,яку траву вони курять...

"Популярные кеды, балетки и каблуки-шпильки могут быть объявлены вне закона в связи с опасностью, которую они несут для здоровья россиян. Депутат нижней палаты парламента Олег Михеев («Справедливая Россия») направил обращение (имеется в распоряжении «Известий») на имя главы Евразийской экономической комиссии Виктора Христенко. "
    " на территории Таможенного союза Кружевные синтетические трусики должны исчезнуть из продажи уже 1 июля 2014 года после введения нового технического регламента Таможенного союза."

19. TinkaMalvinka

А все через те , що у ПУ..комплекс, майже ж всі жінки вищі за нього:girl_haha:

20. Antivirus

Antivirus Well-Known Member