Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

:xaxa::xaxa::xaxa::y::y:Правильно правильно!!

Лейло,так свекрусі і скажіть!!!!!а ще скажіть що ви на неї форумчанок нашлете..:xaxa:ми їй швиденько надамо психологічну допомогу!!!:tanksmile:

• Подобається Подобається x 4
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мені на Левандівку недалеко пертись! То я мігом!!!!!1:clapping::clapping::clapping::tanksmile::tanksmile::tanksmile::tanksmile:

• Подобається Подобається x 5
  3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Лейло, ви як і кожна жінка маєте бути хоч трохи актрисою:свекруха до вас у двері-ви їй дитину на руки ,а самі з мокрим рушником на диван :"ОЙ-ОЙ, у мене тиск, як добре ,мамцю,що ви прийшли,побавте онука.":):clapping::xaxa:
    Зробіть їй чаю з фуросемідом чи картоплі з гуталаксом(пургеном).:xaxa:
    Вона проживає сама-попросіть взяти на квартиру (з високою оплатою) коліжанку з трьома дітьми і чоловіком -алкоголіком.
    У крайньому випадку покажіть їй каталог з похоронної фірми-спитайте ,що би вона вибрала для себе,зараз криза тож слід замовляти заздалегідь.
    Коли вона у вас -запросіть у гості коліжанок чи форумчанок,нехай пошумлять, покричать ,а потім похвалять її за те, що прекрасно до вас ставиться,скажуть ,як вам пощастило з такою свекрухою(це все у її присутності).
    Найкращий варіант-знайти свекрусі кохання,якогось підполковника у відставці, щоб забрав її до себе у Полтавську область.:xaxa::lol:
    Мені здається,що ваша свекруха з розряду енергетичних вампірів-їй необхідно з когось тягнути енергію і звичайними способами захиститись неможливо.
    Якщо мої поради не допоможуть- звертайтесь,придумаю ще щось.:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 20
  4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Лейло, знаєте як би я зробила?? Я би вивчила напамять ту розмову яку вам написали і всьо висказала. Але перед тим записала би на телефон як вона вас обзиває, називає, як говорить про дитину, про сина (то щоб вона не казала потім синові що ви видумуєте і перебільшуєте), записала би ще й ту розмову (щоб вона не сказала чоловікові що ви на неї накинулися, обзивали чуть не били і т.д.). Дала би то йому послухати, і поставила перед фактом НЕ "або я або твоя мама", а "або твоя дитинка, яка ще не народилася або той вампір який хоче її вбити". Може жорстко, але інакше не буде. І тоді вже з чоловіком шукайте компромісів на рахунок домашніх клопотів, думаю він вас зрозуміє.

• Подобається Подобається x 6
  5. bast3t

bast3t Well-Known Member

а мне кажется, что проблема в самой Лейле, она слишком лояльная по отношению к своей свекрухе, побольше своего характера на показ и возможно свекровь на вас посмотрим по другому, Natalka правильно сказала - пусть пару раз "поцелует двери", а если возникнет вопрос "почему не открыла дверь?" ответ совершенно прост: "я никого не ждала без предупреждения" (имхо)

• Подобається Подобається x 7
  6. ірен

ірен Well-Known Member

Ой краще мені в цю гілочку не заходити,бо як починаю тут читати ,то такі нерви беруть:bad::bad::bad:

• Подобається Подобається x 3
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я завжди вважала, що в мене чудова свекруха - і живе далеко (600 км :) ), і претензій ніяких не чула, і завжди мені допомагала вирішити розбіжності з чоловіком, але от вчора...Почалося з того, що мені нав"язливо пропонують залишити малого в них на ціле літо. Причому навіть коли я там в них була і залишала малого самого з ними на годинку-дві, то завжди щось траплялося - то коліна сильно розбивав, то свекор так нагодував на порожній шлунок ягодами, що малий тиждень поносив, то в яму в сусіда впав...Ну не зможу я залишити в них малого....Тепер йде присідання на вуха, щоб я малого відпустила з ними на море. Свекор клянеться, що за ним добре догляне. І це при тому, що він за 2-3 хвилини, як тільки знайде точку опори, засинає, а малий в той час робить все що хоче! Я йому прямо то і сказала, образився. А вчора свекруха мені заявила, що я з дитини каліку роблю, бо дитина вже третій! раз кашляє (від літа) а я замість того щоб його везти на море, "пічкаю" таблетками! Хоча я сама не пам"ятаю, коли йому останній раз таблетки давала, було тільки що високу температуру збивала свічкою. Одним словом, я така зла була вчора, що ще й з чоловіком ледь не посварилася. Ще дотепер нервуюся :cesored:

• Подобається Подобається x 16
  8. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Не можу спокійно про свекруху!!!!!!Ну,всюди хоче свого носа запхати."А чому це в тебе тут стоїть?А в мене там стояло!А краще так,а не сяк!А чому не зробила,як я тобі казала?А не дружи з подружками,бо вони ВСІ погані,колись зрадять!А чому ти таку температуру в батареях наставила?Так зажарко!Зроби меншу.А коли ти вже на роботу знов підеш?Бо шось в хаті вже 2 місяці сидиш!А коли чоловік додому прийшов?А чому він ще вдома,ще на роботу не пішов?А чому так довго спите-сонце вже в зуби світить!!!!!!!!!!!Боже!!!!!!!!!!Коли закінчиться весь цей ЖАХ????????:aggressive:

• Подобається Подобається x 12
  9. kati

kati Well-Known Member

olya_d а чому дитина має їхати зі свекрами? може ж з вами і чоловіком?
    Ну мої батьки наприклад теж кажуть що візьмуть малого на море.... але я щось вагаюсь....не через те що в них сумніваюсь...ні...просто сам факт розлуки на 10 днів мене жахає.... а ще й так як мої батьки відпочивають завжди в туреччині....це особливо не повисиш на телефоні ...то я взагалі б здуріла....

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

kati, нам з чоловіком скоріше всього що не вийде цього літа поїхати на море, тому вони і наполягають, щоб малий їхав з ними. Не пускати його в мене є дві основні причини: не впевнена, що добре доглянуть, бо за ним треба ще встигнути дивитися, не зможу спокійно жити без нього - скучати буду і переживати.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Думаю ще є багато причин і кожна з них варта того щоб не відпускати дитину зі свекрами.
    А хо ча б та що ви не впевнені в тому що за дитиною доглянуть - я б лише через це відмовила свекрам.
    Мої теж вже почали придумувати як я з ними доню на дачу відправлю... як вони з нею там-сям будуть іздити...а реально я не довіряю свекрусі з малою біля дому погуляти, та що там дитину... я свою собаку їй не довірила коли на море з чоловіком іздила.
    І думаю що не скоро зміню свою думку.

• Подобається Подобається x 9
  12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А про тещу сюди можна? Мiй чоловiк не довiряє моїй мамi з дитиною. Хоча моя мама (на вiдмiну вiд його мами) дивиться нам за дитиною раз в тиждень суперово, i завжди рукою подати якщо потрiбно посидiти годину двi. А в мами є можливiсть їздити на море час вiд часу i каже що може брати малу з собою. А мiй муж у штики i нi в яку. Я то своїй мамi довiряю, а вiн нi. Веду виховнi розмови що самiм треба їздити хоча б що два роки, а не дихати хлором в басейнi.

• Подобається Подобається x 13
  13. Megan

Megan Well-Known Member

Я напевно чогось не зрозуміла: вони дбають за дитину реально чи тільки показують? Якщо дбають реально, нехай дадуть вам з чоловіком свої путівки, щоб внучок поїхав на море, а якщо тільки показують, мовляв, ми такі класні візьмемо дитину з собою, бо ти ж його на море не повезеш, а він кашляє, а ти таблетками напихаєш... :8:
    Ух, я б не пустила... Я би не змогла без сина стільки часу:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 7
  14. katrinka

katrinka Well-Known Member

я б теж ніколи не впустила малого зі свекрами на море (свекруха заікалась вже про море) чи взагалі будь-куди (більше ніж один день), коли ми жили разом з ними, вона практично ні в чому не допомагала, вешталась собі до пізна з друзями по роботі, свекор допомагав. коли жили окремо, інколи просили її посидіти кілька годин з малим і то вона завжди зі свекром приїзджала, то він малого бавив, а вона "добавлювала". вона завжди все робила по своєму, навіть коли я залишала інструкцію, коли я дзвонила питати як справи, завжди була відповідь - все добре. тільки по приїзду дізнавалась про пригоди.
    зараз ми з чоловіком розійшлися і вона вже кілька раз мені закидала, щоб малого залишати в них на ніч. але як можна дитину залишити, якщо:
    1. він в них може цілий день нічого не їсти, бо не хоче, привозять додому дитина кидається на їжу як звір. він погано поправляється і не їсти для нього катастрофа. або випиває дві чашки компоту залпом, бо йому цілий день нічого не давали пити, забули.
    2. не спить весь день, хоть з ніг валиться, вони не вміють його приспати ( хоча йому вже скоро 4, але в обідню пору валиться з ніг, якщо не поспить хоча б пів години, ввечері істерики і швидше заснути не може, просто плаче, нервується, перевтома - то мені таке кожного разу як вони його беруть.)
    3. в машині ніколи не розстібають курточку, шапку (живуть в іншому кінці міста і на це я завжди наголошую), після чого не лише майка, светрик мокрий, в такому вигляді на мороз, на вітер. я потім думаю, чому дитина після таких гостин, 4 підряд, хвора, збіг чи що??? виявляється вони не знали, що в теплі курточку знімати або хоча б розстібати треба, а моїх прохань не чули.
    отже після кожного візиту до бабусі, дідуся, тата маю клопіту два дні, щоб дитину до нормального психічного стану привести і два тижні, щоб вичухати з простуди. тому я ці візити скоротила до мінімуму, але дитина скучає за ними, тому зовсім не впускати совість не позволяє, хоча на це маю багацько інших причин не лише по догляду:8: до мене до хати приходить тільки дідусь, бо бабусю ми вигнали, хитрюча, брехлива :cesored:баба,а татусева увага для нас (малого) завелика розкіш.:sad:
    а от зі своєю мамою малого залишаю без проблем, вона його доглядає дуже добре і я завжди знаю про все, що з дитиною відбувалось. минулого літа відправила їх обох в санаторій в алушту на тиждень, далі ще на два я повинна була приїхати, то було весело. він там бронхітом захворів ( акліматизація), а я за два дні до виїзду в лікарню попала з гострим апендицитом, то вони там плакали, а я тут. потім все ж приїхала, шкандибаючи.
    по відношенню до мене, моя мама при зустрічах регулярно мені промиває мізки і вчить жити, каже що я нестерпна особа і взагалі від мене відмовиться:xaxa::xaxa::xaxa: а по телефону дуже приємно спілкуємось :)

Останнє редагування: 31 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я би не змогла залишити донечку ні на свекрів ні на своїх батьків.
    Мій тато каже що коли підросте буде приділяти уваги більше, а свекри говорять що готові бавити, але я би не лишила,
    коли привозимо малу на декілька годин то нею практично займається чоловікова сестра, а вони телевізор дивляться, вважають що дитина повинна або сидіти на руках, причому мовчки, або їсти, причому все, що їй не бажано, типу або манку або солені огірки!!!!, або спати-і все!!!! без варіантів, І то з нашим чудом, яке звикло цілий день ходити, повзати все досліджувати.
    Уууу-х.

• Подобається Подобається x 8
  16. taho

taho Well-Known Member

І я б не змогла. В мене вже ні свекра, ні свекрухи немає, але є чоловікові сестри. :umbrage: МИ рідко бачимось, по великих святах, і спілкування з ними таке, як з далекими знайомими: "Як справи? Добре. А в тебе? нормально? Як малий? Росте, зубки лізуть. і т. д. Може я трохи не в ту гілку пишу, але мені здається, якщо родичі не є РІДНЕЮ, то про якісь теплі стосунки важко говорити.:confused:

• Подобається Подобається x 3
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не можу сказати, чи дійсно піклуються про дитину, чи просто "бо так треба". Бачимося ми з ними 2 рази на рік (пощастило :) ), та й коли приїжджали до нас цього року на Різдво, то посиділи трохи за столом, трохи поговорили, трохи звернули увагу на малого. А коли треба було лягати спати, то свекор так почав з малим веселитися, підкидати його, незважаючи на мої прохання припинити, що малий пів ночі крутився, не міг заспокоїтися. Потім заявили, що сильно скучають за малим і його на літо заберуть до себе, причому мене навіть питати не будуть. Мене кров нагла залила :cesored::cesored::cesored:
    А на море...Свекор хоче сам їхати машиною, причому шофер він поганий, та ще й заснути може. Нервів мені не вистачає. І не хочеться з ними сильно сваритися, бо потім з чоловіком проблеми будуть, але й не можу з ними погодитися на рахунок тих поїздок.

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

А я би відпустила. Не тепер, звичайно, а через кілька років. Чоловіковим батькам довіряю як своїм. А якби вони мені не подобались, то певно сильно задумалась би, чи виходити мені заміж саме за цю людину, бо ж гени...

• Подобається Подобається x 2
  19. katrinka

katrinka Well-Known Member

придумайте дуже вагому причину чому дитина не може з ними їхати:)

• Подобається Подобається x 1
  20. natka75

natka75 Well-Known Member

Моя свекруха можна сказати "золота",я навпаки їй вдячна за догляд за малим(коли він з чоловіком від минулої весни до зими були у неї), а я приїжджала тільки на вихідні... правда на неї саму я б теж не лишила тільки з огляду, що їй буде важко,бо ж ще свекор після операції на інвал.візку від кінця літа.Але і вона б не погодилася теж, як і моя мама теж, бо Ігорчик маленький, вони вже старшого віку і дуже будуть вже за все переживати, як захворіє не дай Боже чи ще щось....Я розумію цілком,але як щось все таки вона по свому хоче зробити - радиться зі мною і коли мені це не дуже подобається, я прямо кажу, або переведу на жарт і вона зрозуміє все:)Отакі у нас відносини:)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.