Свекруха-бабуся

Discussion in 'Ти + Він' started by Іруня, Feb 5, 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 vote(s)
    60.2%
  2. свекрусі

14 vote(s)
    4.5%
  3. обом

70 vote(s)
    22.7%
  4. нікому

39 vote(s)
    12.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

Навіть не знаю що вам порадити. Я би робила так:
    1. шанувала би себе більше (в плані хатньої роботи). Не зроблено, то не зроблено. Значить чоловік прийшов з роботи і зробили разом, а не "мама з дитиною, мама наготує, мама попере, мама попрасує"- мама не на батарейках, тим більше вагітна мама. Маму треба шанувати.
    2. Обходилася би без свекрухиної "допомоги". Треба йти в магазин, а нема з ким залишити дитину, значить або йду з дитиною, або ввечері чоловіка відправляю в магазин.
    3. Поменше зі свекрухою зустрічатися. Краще її взагалі не бачити, ніж плакати після зустрічей з нею.
    Ну приблизно так. Може в вас ще якісь коліжанки є, які б могли чи з дитиню біля магазину постояти, чи купити щось з продуктів коли треба.Може кум, кума і т.д.
    Та я би краще сусідів просила, ніж її. Я просто б їй сказалати, що вона не є незамінимою.

• Подобається Подобається x 8
  2. Leila

Leila Well-Known Member

Саме так і будемо робити, і ще при нагоді треба категорично і твердо поговорита так як казала Оля, бо вона все рівно буде капати чоловікові, (а вода камінь точить) щоб вона вирішила чи дійсно хоче розбивати сім"ю, чи їй то треба, я не здамся і не дам зруйнувати те що в нас є. А в плані допомоги, то справді немає кому допомогти, але нічого прорвемося!

• Подобається Подобається x 6
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Лейло, про розлучення навіть не думати!
    Важко дається її поміч - відмовся. Я добре розумію, важко з дітьми. Але як вже нема зовсім ради, то ліпше дати Станіславчика в садочок ніж терпіти постійні образи. Вагітній жінці потрібен спокій.
    Є інший варіант: нехай чоловік завозить їй малого і сам забирає від неї. Так і тобі буде легше і обмежите час спілкування.

• Подобається Подобається x 9
  4. Megan

Megan Well-Known Member

Leila, мусите прорватися. Головне, щоб чоловік вас підтримав. Якщо у вас з чоловіком все добре, то мусить він зробити для вас все. Бо ви з синочком і майбутньою дитиною і є "його все". І свого щастя їй не віддавайте, не варта вона того, хоч і мама, проте не варта.

• Подобається Подобається x 7
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Ніби я написала! Майже дослівно моя позиція! Притримуюсь уже років а років. Не пожаліла ні разу.
    Меган, вам респект!

6. Leila

Leila Well-Known Member

вона живе на Сихові, чоловік працює на Левандівці, через дорогу від дому, ремонт в неї не закінчений і кінця краю там не видно, малий там був тільки один раз і то спав. Там всі речі в одній кімнаті, а дві інші порожні, а в ту кімнату немає ще дверей, треба замовляти а поки зроблять, поки встановлять, чоловік не хоче цим займатися тому такий варіант точно відпадає.
    Мама то вона мама, але поведінка відносно дітей не така як на мою думку повинна бути у мами, хоча мами бувають різні. таку маму важко любити (навіть її синові) Вона думає що я налаштовую його проти неї, а насправді її поведніка відштовхує його від неї, її слова і образи

• Подобається Подобається x 1
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Олю(Лейла) може ти маєш якихось подруг,що сидять без роботи,то при фінансовій можливості попроси когось приходити до тебе два-три рази в тиждень годинки на три з малим погуляти щоб ти щось зробила(вміру непересилюючи себе)! Читала на іншому форумі,що дівчата шукають роботу няньки по 5 грн. за год готові працювати. Але це якщо є фінансова можливість. Я теж сама цілий день і деперсія наступає через раз..але твою с...у напоріг не пустила б це у власній квартирі!!!!!!

8. Megan

Megan Well-Known Member

А чого вона не доробляє свій ремонт, а сидить у вас? Хай доводить до ладу своє, а тоді пхається з порадами до інших. Та ще й "не так зробила, не туди поставила". Краще її викликати лише в крайніх випадках, коли вже самому не можливо. А так, хай сидить в себе вдома і там керує.

9. Leila

Leila Well-Known Member

Фінансової можливості власне теж немає, чоловік заробляє зовсім не багато, а зараз ще криза. Була б можливість няньки, то було б легше. Але я ще раз кажу, малому був вже рочок, коли я взнала що вагітна то було 2 місяці і зразу загроза, і я була сама з малим і носила і купляла і гуляла, було все добре. Вона псує нерви незалежно від того чи помагає чи ні, просто їй так хочеться. Заткнути її не зможу, не зміню, чоловік каже що треба кудись тікати, бо спокою вона нам не дасть.
    Свекруха дуже біситься що я маю власне житло, це їй дуже не подобається

• Подобається Подобається x 2
  10. Megan

Megan Well-Known Member

Ага, вона би хотіла, щоб ви ще разом жили, і вона би тоді точно вас доконала. А про обмін квартири не думали?

11. Leila

Leila Well-Known Member

Вона не має грошей на ремонт, а хоче щоб син їй його зробив, бо це його обов"язок, вона ж стільки в нього вклала, сил здоров"я грошей поки виростила, а тут я з двома дітьми і він приносить свою ЗП в сім"ю, і є ще одна моя квартира де ми живемо, яку треба оплачувати і по мірі необхідності щось робити в ній для діток. Так ми ж її не кличемо часто, сама приходить, ніби до малого, а потім починає свої "козні", просто так висловлює свою думку, що до одного або іншого, при чому так що повністю заперечую чужу думку. Я безліч разів просила її не говорити зі мною так, краще взагалі не говорити, толку ніякого. Все грозиться поїхати кудись, на заробітки, продати хату свою, або здати, або спалити, або подарувати комусь, і все ні як. А чоловік там тільки прописаний, сіідоцтво права власності тільки на неї, от і ніби шантаж виходить, хоча я їй не раз казала, що мені і сантиметра квадратного в її хаті не треба

• Подобається Подобається x 2
  12. Leila

Leila Well-Known Member

якої саме?

13. Megan

Megan Well-Known Member

Своєї. Може в інший район, де буде легше вам в плані садочку, може знайомих. Та зрештою подалі від неї, обміняти так, щоб їй приїжджати до вас не хотілось.

14. Leila

Leila Well-Known Member

Та ми і так живемо в різних кінцях міста, садочки є але малий ще трохи замалий для садка. А вона і її подружка взагалі хотять щоб ми обміняли на її район

15. Megan

Megan Well-Known Member

То припишіть чоловіка в свою. І хай тоді палить свою хату, чи що вона там хоче, хай на заробітки їде, квартиру хай здає чужим людям так, аби синові й невістці не дісталось. В принципі, говорити можна багато, але вирішувати і діяти лише вам і чоловікові. Чоловік мусить показати, що він голова сім"ї і "гримнути кулаком по столі". Просто йому простіше. бо він зранку пішов, а ввечері прийшов, та ще й вас просить чай зробити, бо він не хоче на кухню йти, бо там його мама. Та він мусить йти туди, і обговорити з нею все. Якщо не вийде по доброму, то хай вимагає до вас не приходити. Нехай зробить так, щоб вам було добре. Йому просто треба вибрати - посваритися з мамою, чи кожен день бачити сльози коханої, та ще й вагітної жінки. Ви, і тільки ви маєте бути на першому місці. Тому користуйтеся цим.

• Подобається Подобається x 8
  16. Megan

Megan Well-Known Member

Так там ще й подружка замішана?:eek::eek:, напевно така сама, як вона.
    Просто треба ставити "вопрос ребром"... чоловіку - або я і діти, або твоя "мама". Подивитесь як він на о зреагує. А тоді визначайте як діяти далі. Я б її таки прибрала (в розумному плані) зі свого повсякдення.

17. Leila

Leila Well-Known Member

я йому говорила що я не проти його прописати, в себе, бо їй субсидлія не виходить, але на розмовах все заглохло, треба ще раз над цим задуматися

18. галіна

галіна Well-Known Member

В мої сестри свекруха така:bad:Сестра вагітна положили в лікарню бо тиск скаче аж під 170.Лікар сказала якщо тиск надалі буде таким високим то напевно будуть робити кесеровий.А свекруха як взнала почала на сестру кричати що лікарі так спіціально вмовляють,бо кесерове дорожче.А як на себе то би всі гроші би відала:no: а невістка там десь.І що головне чоловік також за Мамою йде.
    Жити з тако свекрухою :8: їй тільки головне гроші .Вона як немає грошей то вона з розуму сходить а як має то невідказує собі нівчому

• Подобається Подобається x 3
  19. Natalka

Natalka Well-Known Member

Лейло, а ви не можете просто не впускати свекруху до квартири, якщо самі не кликали? Якщо кілька разів "поцілує клямку" то може до неї швидше "дійде"?

• Подобається Подобається x 13
  20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І взагалі,Лейла, тут трохи видається чоловікова слабохарактерність(не в обіду). Мама його, він мужик. Та йопересете! Покажи хто хазяїн в домі! Розмова має бути коротка:або Ви мамо звідси або Ми Вас! Чому він так не поговорить з нею???? Нехай біля тебе за тою ж чашкою чаю скаже їй те,що ти говориш, а вона не чує!!!! Мене аж бісить таке. В своїй хаті слухати такий брєд хворої мамаші. А психологи їй не поможуть,бо шо природа не дала-медицина не добавить!

• Подобається Подобається x 9
Thread Status:
Not open for further replies.