Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

НУ МОЯ МАМА один в один
    а свекруха в мене - приколістка
    все каже шо в нас філіал малої дурки
    і каже чоловікові шо йому “заканало, бо якби ми знею гризлися - то йому було би дуже кепсько”

• Подобається Подобається x 12
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Я на десять хвилин з хати вибігла в магазин, то свекруха внукові догодила: в рік нагодувала відбиною :confused:.
    Зате як вона з того тішилася!

• Подобається Подобається x 4
  3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну і чим тут тішитись - не розумію:confused::8::8::8:

Таке якби то чужим людям, а то...:bad:

4. Nata

Nata Well-Known Member

Ну так то є назло невістці, а невістка - чужа кістка :).

• Подобається Подобається x 4
  5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Мені, напевно, зі свекрухою пощастило:) По-перше, я не ставлюся до неї як до свекрухи, мені з нею навіть легше спілкуватися, як зі своєю рідною мамою. І свекруха до мене з якимсь певним острахом ставиться, тобто про якусь самодіяльність і мови бути не може. Не перепитавши, малому ніц їсти не дасть. Бавить лише з мого дозволу:) Можливо то тому, що ми до неї в гості раз на 2-3 місяці приїздимо?

• Подобається Подобається x 3
  6. kati

kati Well-Known Member

В мене теж зі свекрухою все ОК!!!
    Нормальна жінка, в наші сімейні відносини не вмішуеться...внука обожнює, порадами не грузить( просто я зразу так паобудувала наші відносини, що те що стосуеться дитини я вирішую сама, а за допомогою звертаюсь тільки до сімейного лікаря, і не ттреба мені порад різних знайомих і співробітниць)
    Не дуже балує малого подарунками.....але то в неї такий характрер.....подарунки тільки на свята:)))

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А моя вчора так постаралася, що я ревіла весь вечір обнімаючи малого. Навіть не можу розказати, що витворила, бо плакати починаю. Одне скажу, ще трохи старань і я розлучуся (хоч чоловік у мене хороший). Ну за що мене так ненавидіти, щоб намагатися розлучити сина, у якого трьохмісячна дитинка??? І живемо добре, і три роки вже минуло, а вона тільки як потяг розходиться. Не можу писати, бо знову плакати починаю :sad: Добре, що молоко не зникло знову, бо не знаю, що робила-би. :sad:

• Подобається Подобається x 9
  8. Usmishka

Та ми так само бачимось нечасто, і порад ніколи не прошу, і ніби старається не пхатись, але поза спиною печення пхає і "щирими" розповідями допікає до самої печінки:sad: То напевно залежить від людини, її вихованості і почуття місця ,бо в мене свекруха - характером торгівки на базарі, абсолютно ніякого такту і звички думати перед тим як щось говорити:ninja:

9. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Abraira, тримайтеся! Шукайте підтримки у чоловіка! Начиталась Вашого своє згадалось... Я на третьому місяці вагітності, токсикоз страшний, мені двадцять років, досвіду ніякого і свекруха до мого чоловіка : "Ти що, думаєш я буду терпіти її блювання?! Завези її кудись, у лікарню поклади чи що... Чи може ще накажеш їй їсти варити?! Я невістки чекала, щоб мене гляділа, а не я її!" Ось так, а зараз - до рани прикладай...

10. Usmishka

Співчуваю вам шалено:confused:
    ви мусите триматись, заради вашого хлопчика.
    Думаю, вона і так вас ревнувала до чоловіка, а з появою сина, тобто для неї внука, та проблема тільки загострилась, то має пройти час до адаптації. Старайтесь залучитись підтримкою чоловіка, і не думайте про погане, бо думки, на жаль чи на щастя, матеріалізуються.
    Я вірю що у вас все буде ок, бо ви така щаслива на фото де ви на грибах, і памятаю по ваших дописах на вагітній гілці, що ви дружня сімя, то ви просто мусити то перебути.
    Успіхів і ні в якому разі не плачте.

• Подобається Подобається x 6
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Абраіра, тримайтеся. Ваша сім"я - то святе і жодна свекруха не зможе її зруйнувати. Шукайте підтримки у чоловіка.

Знаєте, рік тому я шалено посварилася зі свекрухою (вірніше вона зі мною, але я не втрималася і вже наговорила все що накипіло). Так от, тоді в пориві гніву я її запитала навіщо вона нашу сім"ю руйнує. Вона відповіла, що то наші проблеми:confused:.
    От такої. Тоді я зрозуміла, що боротимусь за свою сім"ю. Не дочекається вона.

Зараз вона приходить, показує як любить внуків, але чоловіка всеодно проти мене налаштовує, я це відчуваю, але терплю, бо нема на то ради. Вона розказує яка я погана, а я ввечері їсти подам, приголублю, дяток під бік підсуну і чоловік розцвітає.

• Подобається Подобається x 8
  12. Златка

Златка Well-Known Member

О, я маю такий скверний характер, що кожне криве слово мені з голови просто не виходить... І як би воно потім не було добре, а є речі, які не дозволяють змінити моє ставлення :ninja: Саме цікаво, що всі кажуть, що моя свекруха і чоловік - то дві каплі води. Але з нею відносини щось не клеяться роками :confused:, а з ним живу, як в Бога за пазухою... Ось що означає любов :)

• Подобається Подобається x 7
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Хочете ще посміятися?
    Коли я була на шостому місяці вгітності, свекруха називала мене (в присутності моєї улюбленої бабусі) жирною коровою...

А минулого тижня заявила, що малого треба лікувати (він в садочку кілька разів не добіг до туалету), бо в нього психічні розлади.
    Ось так. Сміюся з того, бо інакше би в мене ті розлади вже почалися.

• Подобається Подобається x 10
  14. kati

kati Well-Known Member

Правильно!!!! з таких свекрух треба тільки сміятися і не брати до голови!!!!! І ще непотрібно висказуватись на свекруху чоловікові......це нічого не дасть....для нього вона МАМА!

• Подобається Подобається x 5
  15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, а невже не можна якось обмежити спілкування зі свекрухами? Вони самі без запрошення в гості приходять? Чи ви разом живете? Ну нащо ж таке терпіти? В нашого народу так повелося, що часто-густо свекруха руйнує молоду сім"ю. Не дозволяйте зруйнувати своє щастя, а тим більше, що маєте малих діточок, а їм потрібен психологічний комфорт у сім"ї...

• Подобається Подобається x 5
  16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дивно, але й справді в нашого народу так повелося.........
    це проблема виховання, неосвідченості, людська тупість, чи як це назвати?????????
    невже неможливо жити нормально??????
    дівчатка, вам треба пам"ятники ставити, якби мене обізвали жирною коровою, або сказали чоловікц, що не будуть терпіти мого блювання..... я не знаю, чи витерпіла б я таке, чи пережила б....
    дуже хочу сина, цікаво, чи наш менталітет зробить з мене теж таку дурнувату свекруху????
    це справді страшно, не смішно, а СТРАШНО, на що здатні наші люди.

17. Abraira

Це не наш народ такий! Перегляньте стрічку "Якщо свекруха монстр" з Джей Ло... це просто ЛЮДИ.
    Дівчата, дякую всім за підтримку, просто вже четвертий рік пішов, і кінця-краю немає.

• Подобається Подобається x 6
  18. Женічка

Женічка Well-Known Member

та ні, свекрусі Джей Ло до наших таки далеченько :))))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  19. Abraira

Моя, мене ЩЕ не труїла! :bad:

Ой! Збрехала!!! Було діло на мій ДН... червоною ікрою пригостила... ну я і блювала...

• Подобається Подобається x 3
  20. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Маємо їхати завтра до свекрів. То чоловік телефонує, питає, що привезти. Свекруха: "ОЙ, діточки, нічого не везіть, у вас зараз і так грошей нема, бо то тра розум мати, щоб робити ту кухню, коли ти один, сину, заробляєш.:8: А воно ж і Таню тра вдягнути, бо вже дівка, і тобі нову куртку тра, бо ти дома не сидиш (ще раз:8:), на людях весь час. Хіба купіть якого тортика, бо ж спекти нема кому :)8:). А, іще лимонів мені купіть, а татові сиру того такого доброго, бо в нас такого нема :)8:). Ще зо дві пачки сметани і олії пляшку, мо дерунів собі нажарите. Ага, і шкарпеток, таких файних, теплих мені і татові. Що ж то ще? Ще ганчірочок таких до меблів і до підлоги, такі в упаковочці по 8 :)8:) штучок. Ну, порошку, Ленору то як завжди... Ну все, мабуть, у вас же ж грошей нема..."
    П. С. З грошима у нас зараз дійсно :confused:

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.