Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Уляна

Уляна Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

Ой людоньки, а я тиждень часу провела в гостях у свекрухи. Жалітися не маю на що, усе було гаразд. За те висновок зробила для себе.
    Пару тижднів назад мій їздив у відрядження додому по роботі і пішов із своїм другом на пиво, повернувся пізно десь близько 2 години ночі. Коли приїхав додому у Львів розповів про свої нічні гуляння. І коли я натякнула його мамі, що він собі тут відпочиває і пізно приходить додому, ви би бачили її реакцію. Вона так його захищала і виправдовувалася. І дуже довго ще мене переконувала що він додому приходить в часно. З одної сторони мені було смішно, а з іншої таке враження, що вона має мене за якусь істеричку, яка тільки що робить то довбе її сина. Думаю що якщо він там щось утне вона до останнього буде його захищати і нічого мені не розповість.

• Подобається Подобається x 1
  2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я от читаю та й думаю, як же ж добре, що свекри/тещі далеко від нас, що за щасливим збігом обставин нам вдалося купити у Львові власну квартиру та не паритися з тим, щоб навіть тимчасово жити у батьків...Бо мої нерви точно б того не винесли! І тоді навіть подумати боюся, що було б з нашим шлюбом...

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а моя свекруха(вже справжня), після розписки, за столом каже, тепер в мене до тебе одна умова називай мене мама!!! я чуть не вмерла...і як їй пояснити, що мама в мене одна!? не можу я!!! але зате, дали нам з чоловіком домашнє завдання : внуків робити, і поїхали на село!!!)))))))

• Подобається Подобається x 3
  4. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А вмене нема свекрухи, впринципі як і свекра:sad:, і не повірете дуже б хотілося.

Моя мама була з свекрухою в сто раз кращих стосунках ні ж з власною мамою, бо та ніколи її не повчала, а допомагала чим могла, . Та й мене вона вибавила. Так що свекрухи те ж різні бувають.

Дуже важко, коли найрідніші люди коханого не встигли з тобою познайомитися:sad:. Так що в нашої лялі буде тільки одна бабця і один дідусь, і ті досить далеко. А я не взнаю як то бути невісткою

• Подобається Подобається x 9
  5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

назавжди?????:clapping:

• Подобається Подобається x 4
  6. Златка

Златка Well-Known Member

Ой, я думаю, що ліпше не взнати, як то бути невісткою, ніж мати від того якісь неприємні емоції.
    Я собі от думаю, і те нам не подобається, і те дратує ... - а якими ми будемо? Я просто хочу вірити, що коли до того доживу, то добре пам"ятатиму, якою не тре бути :)

А свекруха-свекрусі і дійсно не рівня. В мене братова не може натішитись своєю свекрухою, живуть, слава Богу, душа в душу, не кожна мама з рідною донькою так живе

7. Marianka

Marianka Well-Known Member

Знаєте дівчата, а багато хто колись з нас буде теж свекрухою..:)) Насправді як каже моя свекруха: "З невісткою треба жити дружньо, бо ніхто незнає, що чекає мене на старості". І вона права, вона відразу добре поставила політику по відношенню до мене, за це я її дуже поважаю. Вона підтримує слівцем мене, коли потрібно, а я відповідно її. Звичайно вона не ідеальна, але і я теж не ідеальна, кожен з нас має свої таракани в голові :), плюс різниця у віці, та різний стиль життя в порівнянні з 70-80-90 роками. Дитину я б їй довірила, оскілька вона все ж таки вчителька з великим досвідом роботи, в її педагогічних здібностях я не сумніваюся..А взагалі треба старатися жити дружньо, все ж таки це батьки вашого чоловіка, якщо нема любові, тоді має принаймі бути повага...Я от завжди собі говорю в меншому поступишся, в більшому виграєш..

• Подобається Подобається x 14
  8. Натася

Натася Well-Known Member

а в мене зі свекрушенькою вийшло все точно так, як я і думала. вона і раніше намагалась нами командувати, а з народженням дитини стало ще гірше.
    я і одягаю неправильно, і годую неправильно, і не треба давати груди на першу вимогу, і хай поплаче, і зря дурника не даю і т.д. і т.п.:8:
    гррррррррррр!
    нервує вона мене страшенно!

а ще зараз виникає перспектива в них пожити 2-3 тижні (будемо робити ремонт, бо міняємо квартиру), то я мабуть застрелюсь.:suicide:
    хоча мужа вже попередила, що краще буду жити в ремонті, а він як хоче, то хай йде до своїх жити.

• Подобається Подобається x 2
  9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

свекор поїхав у відпуск на 2 тижні!!!!!!!!!!!!!!!!!! ура!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  10. Gala

Gala Well-Known Member

А свою свекруху я вже не бачу зо 3 місяці-поїхала до своєї доньки в Італію погостювати.Живемо в одному місті,вона на пенсії ,а до внуків приходила відмітитись раз на 2 місяці.Найважливіше для неї це її донька і доньчині внуки-вони найкращі і найрозумніші.За це обідно,а так ніби все нормально.Добре що донька її далеко,бо вона у всіх авторитет і намагається усіх навчити,навіть коли я була вагітна,то прислала мені лист з Італії як я маю поводити себе з її мамою.,хоча ми з нею на живо не були й знайомі.Скоро вже має приїхати свекруха з Італіїї...

• Подобається Подобається x 2
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Позаздріть мені ще раз:xaxa: - в мене не свекруха, а 130 кг ЗОЛОТА:). Люблю її дуже. От тільки що забігла (в таку погодку):8:, щоб мені рибки червоної поїсти... На цоьому тижні ще передавала пляцок з яблук, вареники, голубці з картоплі, купила помідорів, огірків, перцю, баклажанів ,а свекор вчора кг апельсинів, кг мандаринок, кг яблук. А згадала: Юрко позавчора не знайшов для мене гранатів, то свекруха вчора увесь район обшарила і знайшла...Ото собі треба заслужити, нє, дівки?:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 31
  12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Добре Вам, бо все що мені потрібно мушу робити сама, так вчора весь день по дощу бігала, змерзла, змокла добре що не застудилася:)

13. mayscream

mayscream Well-Known Member

Моя мамо,мене й далі тішить неймовірно;-)Мала нещодавно перехворіла шлунковим грипом:лежала моя дитина вимучена рвотой та високою температурою та просила,щоб я задзвонила "бабі Марині" щоб вона приїхала провідати.Краще б я не дзвонила,бо наша бабо не мали настрою та дуже вже хотіли спати,тому запропонувала мені як альтернативу відіслати до нас її "хлопця".Щоб моя дитина так ревіла,я вже давно на памятаю,я ладна була роздерти ту...ку...ма...бл.Ну ви зрозуміли.Теперка наша баба у відпустці,наобіцяла дитині,що приїде до неї,а тер дзвонить і каже: "піду на Південний погуляю - 1 день,погода погана - посиджу вдома,піду на Південний гляну дубльонки - 1 день, піду на Південний куплю дубльонку - 1 день",ой а в суботу мені вже на роботу.Мля...ну нах дитині обіцяти,щоб вона чекала і кожного разу питала,коли та ку... "мамо" до неї приїде.Рррр.

14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ви знаете а от у мене мама чоловіка :)(її називати"свекруха" не підійде мабуть)-дуже приємна людина.:y:Чуйна,памятаю як мене лікарі налякали якімсь "новим"діагнозом,:sad:і я хникала,а вона підійшла сіла поряд,гладить мене,каже :"дитинко не плач-все буде ок"-просто тугу як рукою зняло:xaxa:.всю вагітність мене балувала всякими смакотами,а я к вродився малий-то все як найкраще:cowboy: йому купує.Вона і готує,і на закупи ходить і хоч вже не молода(66років)а ще й під стіл з малим лазить і в казочкі бавляться .І гуляє з малим залюбки.і підтримує якщо бачить що в нас настрій на нулю-якось так з далеку почне а там дивлюсь вже й забула про свої переживання.Єдиний мінус-дуже вже переживають за мале-ой може впасти,:8:вважайте не застудіть і .тд.але думаю бабусі всі такі..тому й незважаю.А саме головне:clapping: ,я завжди можу на неї покластись-це великий плюс коли знаеш що завжди хтось підстрахує.:tanksmile:

• Подобається Подобається x 20
  15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А моя свекруха добра жінка. Просто живемо окремо, не часто бачимося, та й до дитини вона приходить 1-2 рази в місяць. І я золота невістка.
    А от тій невістці, яка з нею живе не повезло!!!!!!!!!!! Жаль її. Хоча що по-правді мою дитину вона не так любить, як ту, яка живе з ними. ОБІДНО..... Взагалі нічого не купляє. Але може воно і на краще........

• Подобається Подобається x 8
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я свиня. Зі свекрухою не спілкуюсь зовсім. Зате моя мама мені заміняє її неодноразово. Ніби любить мене і ніби все робить для мене але нераз так допече що не знаєш де себе діти. І як то навчитись їй відгаркувати, бо як но слово скажу то зразу я нагірша в світі і безбожна дитина і допікаю їй і не шаную її. І так мені нераз боляче, що хоч застрілься.

• Подобається Подобається x 12
  17. Gala

Gala Well-Known Member

Дуже дякую за підтримкуPANADOLKA !!!!! Наші НАЙКРАЩІ!

18. Златка

Златка Well-Known Member

Так-так, Уляночко, але вже мусите тут на форумі поділитись, як то заслужити ;)

• Подобається Подобається x 5
  19. Nata

Nata Well-Known Member

Не можу стриматися. Прийшла в гості "друга мама":8:. Сидить з дітьми в кімнаті і жаліє їх, бо мама погана, а баба добра. Баба памперс поміняла (бо мама певно від ранку не міняла), перевірила що старший їв, позаглядала чи синові речі поскладані (думала, що не бачу :)) :suicide:

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас то вічна пісня-мама мачуха:no:, дитину на руках не носить і іншим не дає, їсти нормпльно не дасть, не колише сиротинку:suicide::suicide::suicide:, а в сусідів (бо цк поки єдина внучка) такий гарний хлопчик, щоки аж на бороді сходяться, їсть манку і все решта, а ми кати:8::no::8:
    При тому сама приїжає рідко, слава богу, а дитині за пів року навіть брязкальця не купили, тільки чути, шо вона в нас розбалувана-позастрілювала б...:ninja::ninja::ninja: Свкеор говорить по телефону, а ми з малечою вовтузимось і вона з радості попискує, відразу діагноз - ви її розпускаєте!!!! - і чим питається, якісь дауни, за перепрошенням:feminist::ireful1::ireful1::suicide::suicide:
    А в суботу довелось залишити на пів години, то прийшли а вона хвалиться, шо давала печеня дитині - дурепа, по іншому не скажеш:no:, і то при тому шо я сто раз....
    Одним словом -АЙ!!!!!!!:sad:

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.