Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

А у мене чоловік навпаки постійно рятує від своєї мами, хоча я з нею ніколи не конфліктувала, але він завжди знає коли її потрібно зупинити , з шквалом її Життєвих порад , які мене ой як дратують, можливо конфліктів не виникало ще й тому , що бачимося максимум раз на тиждень, коли в гості приїзджаємо , а як тільки починається наука як жити далі, ми чемно кланяємося і втікаємо :) А щодо того що чоловік не повинен захищати від мами, то мому багато чого дало на вчання в церкві (передшлюбні науки в церкві Св. Юра) так от там постійно казали що після одруження ви є сім"я , батьків потрібно поважати , але будь-яке намагання влізти у вашу сім"ю ви повинні присікати , там навіть урок спеціальний для батьків був, де священник наголошував їм на це , тому після того чоловік постійно повторює у мене зараз є ти , і лише ми двоє знаємо як нам краще, за що і дякую йому !

• Подобається Подобається x 8
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

як я вам заздрю!!!!!!!! мій вважає,що окрім мене є ше тато і дід,яким важко і з якими треба співжити,бо без нас не зможуть.

Додано через 1 хвилину
    ви думаєте я того не роблю???? не діє,мабуть! каже,не звертати на них увагу і на тому кінець!

• Подобається Подобається x 1
  3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Ага!!! Так само!!! абстрагуйся - каже!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Спробуй тут абстрагнутися!

• Подобається Подобається x 3
  4. olenkastar

Nastynya ,а може познайомимо мого свекра з вашою свекрухою:D

Додано через 56 секунд
    будуть повчати одне одного....і від нас відчепляться

• Подобається Подобається x 5
  5. Nastynya

Точно[​IMG], але думаю мій свекор трохи буде заважати, а ще можна разом поселити їх...

6. olenkastar

третій не лишній,третій запасний:D:D:D

• Подобається Подобається x 4
  7. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Чула дуже багато доброго, гарного і теплого про це навчання... Хто знає, а вже для подружніх пар там є заняття (особливо для їх батьків)

8. Масік

Масік Well-Known Member

там можна і подружжю прийти на передшлюбні науки , багато чого можна взнати для себе, а під час навчання нам казали про товариство подружніх пар , які зустрічаються там, ми детально не взнали , але можна зателефонувати туди у канцелярію і дізнатися.

9. Katrin

Katrin Well-Known Member

а якщо вони поділяться досвідом сімейного життя, цікаво скільки ж пар дійде до вівтаря;):D
    А якщо серьйозно, то одружені пари так само там збираються, в мене знайома відвідує ці зустрічі.

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

Правильно. Як на мене, ані війни, яні хитрощі не допоможуть, а можуть хіба нашкодити. Батьки не повинні втручатися в вашу сім'ю і не треба чоловіка налаштовувати проти своїх батьків. Так, він повинен їм спокійно зі всією повагою до них пояснити, що так не можна. Але, думаю, найкращий вихід - це бачитися з ними рідко

11. mayscream

mayscream Well-Known Member

Ну ось мамо повернулися і я вже маю "до оповідзеня";-)Приїхали в середу,але на малечу час був виділений у суботу.Так сі бавила бабця,що аж "не змогла" дитинку вкласти спати(((З того всього мала шкандаль вдома надвечір,бо в дитини з тих всіх веселощів почався "формєнний розтормоз" і вона себе довела до такої істерики з приводу вмивання личка,що мені аж страшно стало.В неділю встала раніше ніж зазвичай на 2,5 години,а в обід проспала 3,5 години.Повністю збитий графік,та нова істерика з соплями та сльозами вчора ввечері.Аргумент свекрухи був дивовижний:"Ну то ж я таак за нею скучила,а ще родичі приїхали на неї спеціально подивитися".Ага,тре було ще сусідів закликати побавитися...гррр.Сьогодні вже,ттт,ніби встала нормально,сподіваюсь у садочку все буде гаразд,бо я сама була в шоці від таких наслідків того злощасного бавлення з повної відсутністю сну.

• Подобається Подобається x 4
  12. IR@

IR@ Well-Known Member

Я прочитала тут багато СТРАШНИХ речей і тільки можу уявити як важко все це переживати!
    В мене, нащастя,свекруха хороша. І це пишу я не тому що вона може зайти на Львівський форум і все прочитати, і не тому що вона живе в іншому місті, а тому що я навчилася сприймати її позитивно. Було по різному: і поради, і спостерігання і "Я б так зробила", і "шоб ви були у мене" і "народжуй у моєму місті", та ми до чогось прислухаємося, дещо ігноруємо або висловлюємо свою думку. В напружених ситуаціях я кажу собі, або іноді вголос що я мама, я відповідаю за своє маленьке сонечко і мені вирішувати що варто робити а що ні. Правда, признаюся, коли мама чоловіка фотографувала Асю зразу після виписки з роддому і величезнов вспишкою сліпила в очі, від цього я бісилась і забирала дитинку.
    Я знаю що важко, але старайтеся оминати негатив, будьте мудріші поки досить терпіння, а якщо не досить,:aggressive: якщо вже "вголос обмінюєтесь враженнями", то ставте у всіх питаннях "крапки":aggressive:

• Подобається Подобається x 14
  13. V_L_A_S_T_A

V_L_A_S_T_A Member

Привіт всім. Дуже приємно читати, що бувають хороші свекрухи. В мене на роботі дівчата своїх ненавидять! і таке розповідають, що волосся дибки іноді стає. В мене добра свекруха (і це за умови того, що ми вже два роки живемо разом), вона ставиться до мене як до дочки, завжди розрадить, підтримає. Я називаю її мамою з першого дня (правда не зі своєї волі. Моя мама примусила спочатку. Казала корона не спаде, а їй буде приємно. Я подумала і вирішила: мама мого чоловіка-коротко мама. А от рідна мамуля в мене тільки мамуся.Так і звикла;)
    Правда останніми місяцями моєї вагітності керують гормони і я її тихо ненавиджу, але впевнена, що це тимчасово і скоро все налагодиться.

• Подобається Подобається x 9
  14. olenkastar

ги-ги.....любов до родичів вимірюється кілометрами

Додано через 1 хвилину
    вам мої вітання,вірю що є добрі свекрухи...на ці взаємовідносини впливає купа факторів...
    але всеодно,добре,що у вас все так добре....так тримати

Додано через 5 хвилин
    заздрю всім по-добромі в кого добрі свекрухи і свекри...
    тут вже,знаєте,як у житті-є одне та не вистачає іншого...добрий чоловік-свери погані або є навпаки чи ше шось...ідеалу немає....головне,щоб ми з вами найшли вихід з ситуаціїї і було добре і нам і їм(але перш за все нашій сімї)

15. olenkastar

у четвер повернувася свекор з австрії...:shutup:
    2 ніч безсоння....п'ю заспокійливий зелений чай...:shutup:
    а головне,він просто присутній в хаті...і того вистачає...невже то вже на підсвідомому рівні:crazy:

16. Nastynya

я теж за собою помічаю, вже ніби нічо не скаже, але як є в хаті, то я нервова і все мені не подобається!!! Вже пробую себе перевиховати...)

17. olenkastar

то саме.... вже намагаюся читати,думати про шось інше,бо ті нерви довели,що вчора матка тонізувати почала...так налякалася...не хочу передчасно родити.от лежу собі під ковдрою,читаю детективи і переключаюся у інший світ.
    а свекор зранку ше каже до нас з чоловіком" ой,як добре шо ви є в хаті...бо хто би за дідом дивився,а так мені легше вже..." а за нас ні слова! як нам-йому всеодно

18. olenkastar

поклили нас з лялею на підтимку....довели......але і добре,там спокійно,ніхто не дістає,не нервуюсь,не треба їсти по пів дня на всіх готувати....

19. olenkastar

ну ось,заглохла ця гілка шось....або всі свекрухи і свекри на відпочинки розїхалися і всі насолоджуються їхньою відсутністю:)

Додано через 6 хвилин
    а мене чоловік забрав на вихідні додомку,я нажарила оладків на сніданок,так смачно було з вареннячком і кавою:) свекор поїхав десь собі-то ше краще...та я з ним майже не бачусь останнім часом,я в лікарні.правда в хаті такий бардак застала вчора(особливо в холодильнику),але свекор занадився ввечері прибирати і все мити ( мабуть показово)-а я собі думаю"н-да,таж свято таке велике і неділя заходить,а він підлогу миє":shutup: шо сккажеш,кому зараз легко:D
    а взагалі я почала до них спокійніше ставитися(може то дія валер'янки:):D) проасто я вже стільки перенервувалася шо дійшло до загрози вагітності,а їм все пофігу...як жили так і живуть нічого важкого ні в руки ні в душу не беручи,а я страждаю...е,ні!:padonak:тепер промсипається мабуть материнський інтинкт(або хижацький) не ви мене,а я вас:beee:

• Подобається Подобається x 2
  20. Уляна

Уляна Well-Known Member

А мені сьогодні так шкода стало свою свекруху, що аж плакати хотілося. Мій свекор дуже хворий лежить в лікарні, приблизно 1,5 місяця. Вона сама до нього ходить і доглядає. Ми далеко з чоловіком і брат його теж не вдома. В суботу я відправила свого мамі в допомогу, а тих два красавца сіли і поїхали в Яремче на фестиваль. Ось така в мами допомога.

Статус теми:
Закрита.