Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Свекруха-бабуся

Особисто я з свкрухою не живу. Інакше, тут були б інакші історії :)

Додано через 3 хвилини
    Я точно не такою, бо не маю тих "завдатків", пішла у свою матусю, а вона, як я вж писала, просто супер-людина!

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

кльовий оптимізм і життєва позиція! так тримати!
    та я просто маю з чим порівняти( маю на увазі державу), бо жила не в одній країні.

Додано через 55 секунд
    добре,що чекаю дівчинку! отже,буду тещею.

• Подобається Подобається x 2
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Детективні?

Додано через 57 секунд
    Це знаєте, з серії, а нікуди не дінешся :)

Знову ж повторюю, кожен робить свій вибір.

4. Abraira

Та ні, більш "душераздирающие".

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

У нас немає можливості купити житло вже 9 років (точніше кредит на горизонті вже замаячив нарешті:) ) але не зважаючи на це ми з чоловіком весь цей час знімали квартири, хоч і могли жити чи у нього чи у мене разом з батьками, але знаємо що самим нам буде краще, нехай і дорожче:) :) :) І для всіх ми хороші, і всі для нас хороші, бо ніхто нікуди занадто не пхається;) :p :radist: З однієї сторони грошей скільки втрачено - жах, а з іншої - нервів і здоров'я скільки збережено:radist:

• Подобається Подобається x 15
  6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ГРРРРРРРРРР.......... Сьогодні моя припхалася з села:ireful1: , і чого їй там не сиділося?????????????????????????????? Я вже думала або пошлю:ireful1: :ireful1: :ireful1: її куди подалі або сама втечу куди подалі:no: . Ну невже в неї нема чогось доброго в серці ще для когось крім свого синочка:sad: ?! Свою дитину, я їй точно не дам, навіть на день:aggressive:

Додано через 3 хвилини
    от після її слів сижу і плачу:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: ,може вона вампір енергетичний?

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Настуня, а у вас є ляля? Я i не знала :) Старiсть - не радiсть :D
    Тримайтесь - ми невiстки усi з вами!
    Невiстки Львiвського Форуму - Єднаймось!!!! :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Nastynya

Нажаль лялі ще нема, але незабаром буде, якщо зі здоровям все буде ок!

9. Abraira

Моя - 100%, по усім ознакам! :)

• Подобається Подобається x 1
  10. olenkastar

не плачте! ви така гарна молода хороша дівчина! а у неї просто ревність до вас( як і майже у всіх "них"). хоча і я часто плачу від "нього" та потихеньку починаю розуміти що "вони" моїх сліз не вартують.і ви витріть сльозки і включіть собі музику файну!
    до речі,я люблю після чергової "його" образи важку музику послухать,щоб вся агресія вийшла! мабуть треба буде собі боксерську грушу замовити з фотографіями і відриватись))))))

Додано через 2 хвилини
    отож-бо і воно! мене так само мучили нерви і депресія,що не вагітніла.а поїхали на деякий час від них(спочатку в київ,потім до моїх батьків,а потім в австрію на різдво) -то за місяць мала результат,який росте в животику так файно)))

• Подобається Подобається x 8
  11. Nastynya

от і я хочу вирватися від усього цього, тому їдемо відпочивати та змінювати клімат))) Побачимося в кінці місяця, всім цьомки - бомки!!!

• Подобається Подобається x 7
  12. olenkastar

порадьте початківцю!!!! а як ви находили квартири??? ми уже місяць намагаємся знайти,але все якісь агенції інформаційні-які хочуть 180 гр лише за те,що вони дадуть нам телефони тих,хто здає квартиру.а я шось наперед гроші платити не хочу,а якщо ті квартира вже здані,шось ті інфоагенства викликають у мене підозру.і не знаю нікого,хто би через них знайшов,якби хтось сказав ЯК найти квартиру у Львові(я не місцева)

13. Натася

Натася Well-Known Member

ті агенції (які за гроші дають номер телефону) - чистої води "розвод"!
    перевірено знайомими.
    ми шукали колись по "вашому магазину". але треба купувати вранці того дня, коли газета виходить, і бігом дзвонити. якщо щось підходяще - їхати дивитись.

• Подобається Подобається x 3
  14. olenkastar

а куди там дзвонити?по якому телефону там не дзвоню-то все потрапляю на агенцій! чо то може ви маєте на увазі,зранку-поки агенції не працюють можна і на власників натрапити?

15. Натася

Натася Well-Known Member

там в основному агенції. але інколи можна натрапити на власників. ми десь місяць дзвонили (2 рази на тиждень купували газету), поки зловили власника.
    успіхів вам!

16. olenkastar

дякую!будемо намагатися ловити власників!

Додано через 1 годину 55 хвилин
    а наш свекор(після того як поставили його перед фактом шо шукам квартиру) аж подобрішав!не лізе до нас(а може тому бо його дома майже нема),притензій не виставляє....хі-хі...головне щоб чоловік на то не повівся,а то ше може сказати-от бачиш він змінився,лишаемся тут,а потім пройде пару тижнів-і знов все те саме! я не здамся!!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. Abraira

Іду завтра домовлятися з лікарем у пологовий, а зі мною і чоловіком йде свекруха (бо лікар її родич). От набираюся зараз витримки, бо як почне з себе чудо-свекруху і бабцю-піклувальницю строїти, то я їй щось недобре можу сказати!!! Все себе заспокоюю, що підготуюся до найгіршого, то може навіть і не знервуюся, як вона щось утне.

• Подобається Подобається x 7
  18. olenkastar

тримайтеся,Абрйро,як буде собі вона "гнати",наспівуйте тихенько собі шось типу репертуару групи "ленінград" або "а нам все равно,не боимся ми волка и сову"! розкажеш потім,як все пройшло?

19. Abraira

Все ОК! Вела себе майже ідеально. правда маю невличкі притензії, та то таке, чисто людське. Одне мене лякає, вона так хоче щоб я дівчинку народила, може щей захоче бавити???

20. olenkastar

ой Абрайро,шось в неї завеликі плани!а ти ще й не знаеш хто в тебе:D:D ото прикол,як буде хлопчик!!! а у "неї" лише сини?

Статус теми:
Закрита.