Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

На щастя, діти так швидко міняються! Моя як тільки народилася, була дуже схожа на мамину маму, вже за два дні - на чоловікового брата, потім на чоловіка, далі - на чоловікового тата, потім на обох бабусь, тепер - трохи на чоловіка, трохи на мене (ми з нею до того ж обидві однаково патлаті :) ). Дуже цікаво спостерігати, як у її характері проявляються деякі особливості поведінки моєї бабусі, якої, на жаль, вже десять років нема...
    Ну не будеш же недолюблювати власну дитину тільки тому, що вона схожа на "гаряче любимих" бабу-діда...

• Подобається Подобається x 6
  2. Myshka

Myshka Well-Known Member

Щось в тому є. Ви, відповідно, нічого їм не винні. Повний нейтралітет.:agree:

• Подобається Подобається x 2
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Скоро знову побачу свою "любу" свекруху [​IMG][​IMG][​IMG]
    Після Пасхи збираємось до них в гості...з малявкою(це вона вперше потрапить на СЕЛО!)...трохи переживаю як Вікторія буде геагувати, як сприйме чужу їжу...а ше трохи переживаю за те що свекруха її забере і почне водити по селу і показувати яка в неї внучка....[​IMG]
    мені вже навіть вночі усілякі кошмари сняться....

• Подобається Подобається x 6
  4. Олька

Олька Well-Known Member

Надійка, та не переймайся ти так! Якщо не хочеш, щоб водила по селу, то не дозволяй, ти ж мама і тобі вирішувати!

• Подобається Подобається x 3
  5. Nadijka

неа не заканає!!! але я налаштовую чоловіка шо так не буде(добре шо хоч він мене підтримує!!!) Вона просто трохи скажена...от може до хати невелику свиню принести, шоб я подивилась...то для Кусі певно все до хати затаще свиню, коня, кролів, курей зо 2 шт.....то ми їй навіть не кажемо шо приїдемо, шоб нікому не розказувала і не готувала тих несмачних салатів(про які я раніше говорила)

• Подобається Подобається x 7
  6. Олька

Олька Well-Known Member

Моя видрисерувана. Я коли деколи (ДУУУУУУУУУУЖЕ рідко) лишаю їй малу на пів дня, то вона мені за кожний крок дзвонить і питає чи можна!

• Подобається Подобається x 8
  7. Nadijka

А я так боюсь з нею малу залишити...
    Чоловік вже напланував море заходів(там всі його шкільні друзі!!!), а я кажу шо нікуди не піду!!!

8. Олька

Олька Well-Known Member

то йдіть з малою!!!!

• Подобається Подобається x 1
  9. Nadijka

та знаєш в селі всі зі своїх осель вилазять після 23.00, а то вже для Куськи запізно, а ще плюс закурені і обригані бари....фууууууууу...я сама терпіти не можу туди ходити, а з дитиною?! Хай краще сам іде...
    А з Куською вдень десь походимо, хоча сильно нема де ходити...головна гордість села, то СПИРТзавод...:D

• Подобається Подобається x 4
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Так, спецзамовлення - привести "чистого" спирту!!!
    Надя, не хвилюйся, ну походиш трохи по селі, покажешся, яка ти красуня у Володьки, посидиш разочок в "обригайлівці", зате, як приємно буде додому повертатися. А Куська теж нехай загартовується на селі, а то скоро в садочок, а там....

• Подобається Подобається x 7
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

Надійко, з чоловіком обов"язково всюди ходіть. Справді нехай всі бачать яка в нього жінка. Йому ж буде дуже приємно і гордсно перед знайомими:bazar:
    а свекрушище пристройте: так, дитина муркнула- ви мен ідзвоните - ми йдем додому.. ось так. дитині самі зваріть три картопельки чи кашку ікажіть, що вона чужу їжу не звикла їсти. свекрусі ж дорожче здорова внучка;)

• Подобається Подобається x 10
  12. Nadijka

всеодно боюсь, вона Вікторію бачила 3 рази в житті, скажіть як я можу їй довірити дитину? краще почекаю поки Куся засне і тоді нехай за нею дивиться...:no:

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А що з салатами??????????

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

а, ну так. тим паче, що всі заходи, кажете, - пізно.

15. Nadijka

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=291458&postcount=522
    Ну розумієш для них це нормально коли на столі декілька видів салатів з капусти...олів'є і краби з мізерною кількістю майонезу(а я так не люблю!!!), а ше якісь салати з сухариками і мівіною, ну це коротче не для мене!!! Я волію з'їсти один дорогий і смачний салат, аніж 15 гавняних...
    я вже мовчу про умови в яких ті салати готуються...деякі лежать на землі і кури клюють, але то ше фігня буває і крутіше в них!!!...я вже колись казала, шо майже ніколи там нічого не їм...

• Подобається Подобається x 5
  16. Мія

Мія Well-Known Member

Надю, то не добре є так реагувати... яка б свекруха не була це матір вашого чоловіка. І недайбог він побачить вашу зневагу до неї, буде біда.
    Я теж задавалася такими питаннями, бо свекруха мене не любила і колись з свекром називала старою братванкою і що я н езаслуговою на їхнього сина, мені тоді 25 було хоч і виглядала на 18.
    Але я СОБІ то відпустила. Малу вона страшно любить аж руки трясуться, а я як мама немаю права забирати в дитини бабцю. Дитина сама собі вирішить і зробить висновки шо і до чого, а я пхатися не буду.
    Їжа... це ж просто, дитині не можна того чи того... моя хотіла в червні малу вже трускавкам годувати:))) я сказала шо того не буде... подивилася на мене так з під лоба, але думаю зрозуміла.
    Єдине що забороняю то носити на руках поки не плаче, бо з дитиною сама і потім не дам ради. Але вона це зрозуміла. Даю лашки прасувати як приїзжає, тішиться як дитина. На паску їдем до них... теж на село... і як раніше я того не хотіла, зараз маю бажання! Головне що роздратованість свекрухою кудась пропала...
    Тому раджу Вам просто подивитися на свою свекруху троха пад іншим кутом і Вам особисто від того стане легше.

• Подобається Подобається x 14
  17. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

може ще потемніти: я народилась чорною, в 7 років була русявою (наближався відтінок до попелястої блондинки), до кінця школи потемніла знову.

Додано через 7 хвилин
    мамина свекруха також любила "чванитись" (її слово) внуками перед сусідами. ми коли їхала в село, то старались не об"їдатись там (поки малі - то контролювали батьки, далі - на власну відповідольність; відмазка - незвично жирна їжа, засолоне/засолодке - була реальною), а коли відсиділи необхідний час - йшли самі провідувати більш приємних родичів, зводячи спілкування з бабою до необхідного мінімуму. а бабця така, що батька (свого сина, досить стриманого чоловіка) до гикавки могла довести

18. Nadijka

Міє, мій чоловік до неї ше гірше ставиться ніж я!!!! От скажіть це нормально, коли вона телефонує, то він тикає трубку мені і просить сказати шо він занятий??? Я важаю шо то не є нормально...Чоловік не одноразово виказував мені свої притензії до неї... і частенько ставить її на місце, але до неї всеодно не доходить, бо вона знає як краще!!! Люди розумієте, вона настільки наївна...шо я просто в шоці...дивиться на світ крізь рожеві окуляри і навіть не намагається їх зняти!!!(працює вихователькою в д/с) от якби ви знали як вона постійно тих дітей обзиває, то я просто в шоці...і я постійно думаю шо якшо Куся їй чимось не вгодить, то певно також буде тупорилою ідіоткою, а я ше більшою, бо не навчила!!!
    Старалась....дуже старалась...і не один раз...
    Деколи допомагає(на певний час!), але потім все повторюється заново...Коли вона бачить шо я добрішаю, то починає знову мені надзвонювати по декілька разів на день(без причини!!!), а потім ше парочку разів чоловікові(коли він на роботі!)...і давати свої поради шо варити їсти, як виховувати дитину,куди нам поступати вчитись, як нам працювати, коли лягати спати, коли їсти, коли .........
    Якшо хтось з вас може це терпіти, то прошу дуже...а я не можу, тому вибачайте шо нагружаю вас тут своїми дописами!!!

• Подобається Подобається x 3
  19. Олька

Олька Well-Known Member

Ото капець!!!!!!!!!! Моя мала, як приходить з садочка, я кожний день в неї питаю: хто тебе обіжав?, Вона ще жордного разу не поскаржилась на вихователів, та й я вже за 3 роки знаю всі нюанси! А якби мені дитину хтось обізвав подібними словами, я би той садік рознесла!!!!!!!!

20. Мія

Мія Well-Known Member

Хе, мій теж зі своєю говорить так, як ти, нормально, що робите, нічого, як мала, добре, що нового, незнаю. То вона з ним і не говорить бо нема про що... і моє недовольство теж вроді розуміє. Але повірте буде "вдала" нагода то Ви будете погана, бо невістка. Я для себе це усікла, тому поважаю її, хоча на голову вилізти собі не дам, але без хамства і недолюбства. З нею Вам прийдеться прожити велику частину свого життя.
    Щодо її недоліків, то залиште їй їх, це її проблеми. Свою внучку, яку вона хоче всьому селі показати, як НАЙКРАЩУ, вона не обізве, бо то СВОЄ, рідне.
    Не подумайте що я її оправдовую, просто намагаюся змалювати ситуацію під "зовнішнім світлом".

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.