Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

просто, часто люди дуже необ"єктині. незнаючи людини можуть робити висновки. сестра мого чоловіка (я так розумію замість свекрухи) недавно сказала, що я амбітн адівчина і що довго він зі мною не побуде, то може не дуже й старватися в моїй хаті... а ще їй не сподобалося те, що я її Людкою назвала (мала назвати Людою)
    і до чого то? а я справді хотіла якось ніби по-родинному...
    ну, я думаю все поправимо...

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Якщо вона тебе не знає, як людину, то однозначно з чужих слів! Називай Лідкою, Лідяшкою і ще якось, хай собі над своїм біситься а не над чужим.
    А в мене чоловік, одного разу, під час суперечки (а сваримся ми дуже рідко) видав, що всі кажуть, що він з мене пилинки здмухує, а я невдячна! У якості "всіх" він назвав друзів своєї матусі, які нас, за наше сумісне життя, рази 3-4 бачили... От питання, і звідкіля вони могли зробити такі висновки? Невже за 2-годинні сумісні посиденьки за столом, на визначні свята?!

3. Nata

Nata Well-Known Member

Це все ревнощі. Забрали ми їх улюбленців. Звісно, тепер не так подала, не те зготувала... А ми і собі, не те сказала, не так глянула. У мене знайома жила деякий час зі свекрухою, але втекла, бо та її била. Пройшов час, минулося, забулося, треба ж якось жити. Друзями не стали, але і про старе не згадують.

• Подобається Подобається x 4
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

ну й дикість! :eek: :suicide:
    просто неподобство.:ireful1:
    а я маю знайому, яку бувший чоловік бив до струску мізків та поламаних ребрів, а свекруха в сусідній кімнаті навіть не ворушилась, щоб прийти на допомогу.
    то вже не люди, а нелюди.:scare:

• Подобається Подобається x 6
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Так, це вже інша історія. Страшно, що десь по землі такі люди ходять.

• Подобається Подобається x 3
  6. Abraira

А мій чоловік з мамою не жив! Вони зі свекром розлучені і чоловік жив з батьком. Це просто злість, тупа і неприкрита!

7. Галинка

Галинка Well-Known Member

А свою дочку має? Бо пареважно, коли свекруха має свою дочку, то невістка рідною не буде ніколи! Я своїй догоджую-догоджую, а вона мені:"Ти би з чоловіком моєї дочки ніодного дня не жила! Попала моя доня як миш в лапу!:sad:". А я їй:" Може і змоїм чоловіком хтось і одного дня не жив би!?(сарказм, бо з чоловіком знаходимо спільну мову завжди). Може і мені не солодко?!(маючи на увазі, що бути невісткою дууууже тяжко, а ще реабілітаційний переод після родів:sad:)". Як тільки сказала, відразу і пошкодувала за свої слова, бо почалися порівняльні характеристики "дочка-я". Тай взагалі, хтось ту доню заміж гнав??? Що хотіла то має!!! Але поясни то свекрусі:sad::sad::sad:

Додано через 7 хвилин
    В мене схожа історія, тільки я (ми всі троє) жили в батька. Теж все життя напевно буду за то розплачуватися:sad: Чомусь ті, в кого повна сім"я (навіть якщо і сварки кожен день, і стосунки натягнуті до краю) страшно критикують тих дітей, батьки яких розлучені. Невже люди настільки тупі, щоб зрозуміти, що ми не відповідаємо за вчинки своїх батьків, і батьків не вибираємо!!!

• Подобається Подобається x 9
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Галинко, не робіть собі комплексів! Люди говорять... Та багато що люди говорять! Ви чудова дружина, любляча мама і основне зберегти мир у Вашій сім"ї, а що було те вже не повернеться. Дивіться на минуле з усмішкою.

А в мене чоловік один син. І що з того? Я п"ять років намагалася бути зразковою невісткою і зламалася. Не можу більше терпіти. Підозрюю, що свекруха мене так їсть, бо я внучки не народила, після народження другого внука взагалі для мене пекло настало. Добре, що хоч бачимося тепер рідко.

• Подобається Подобається x 3
  9. Abraira

Вона має двох синів. І шалено мріє про онучку! :) Коли моя коліжанка попала у лікарню і її прооперували, то свекруха всю ніч в ногах у неї спала! Оце любов, дійсно, як до рідної дитини.

• Подобається Подобається x 2
  10. Юстина

Юстина Well-Known Member

О! То в неї ще є залишки якоїсь людяності і доброти? Може ще не все втрачено?

11. Abraira

Ти мене напевно не зрозуміла. ЇЇ свекруха до неї ставиться краще, ніж до власних синів! Це її свекруха сказала, що об***ати чужу дитину легше, ніж полюбити!

• Подобається Подобається x 1
  12. Юстина

Юстина Well-Known Member

100 %, що не так. Я аж втішилася...

• Подобається Подобається x 1
  13. mamatu

mamatu Well-Known Member

у мене під час першої вагітності теж була операція на апендицит (із сильними ускладненнями). так моя свекров мало того, що бульйончики у лікарню носила майже 2 місяці, так ще й їздила потім зі мною в Київ на сесію та носила мою віолончель (бо я не те, що віолончель, а себе ледь носила - така слабка після операції була).
    а потім кожну мою сесію брала відпустку "за свій рахунок", щоб з онучкою сидіти.
    я це кажу не для того, щоб мені заздрили, а щоб показати, що є хороші свекрові.
    може вона все це робила і не з любові до мене, а щоб її син щасливим був, та це не має значення, бо не кожен має таку мудрість.
    хоча разом жити знову - ні за які "прянички":agree:

• Подобається Подобається x 22
  14. Abraira

Підтримую, всіх під одну мірку не можна! Чомусь згадала своє спостереження. Кожного дня дивлюся "Планету тварин", програму спасіння. То у Нью-Йорку, 95% заарештованих за жорстоке поводження з тваринами - чорношкірі, а ті, хто бере тварин з притулку - світлошкірі! Я одного разу чоловіку сказала, що так расисткою стану, а потім подумала і сказала, що є багато людей інших рас, яких я поважаю, тому неможна судити по якійсь певній картині. І якщо мені не пощастило, то не значить, що у всіх так-само зле.

• Подобається Подобається x 8
  15. dream

dream Well-Known Member

якби я почала писати всі прикрощі, які мені робить.. ні не свекруха! її ще можна стерпіти (правда не завжди), а власне її мама, тобто бабуля мого чоловіка! мабуть довелось би свій форум на цю тему відкривати... :sad:

• Подобається Подобається x 5
  16. bora

bora Well-Known Member

Це легко пояснити - або редактор расист, або дослідили, що їх основна аудиторія білі - і ввели установку - цих "поганими" не знімати. Вважайте зі ЗМІ, не варто їх недооцінювати в бажанні маніпулювати нашою свідомістю.

• Подобається Подобається x 6
  17. Уляна

Уляна Well-Known Member

А мене свекруха така добра як моя мама. ми ллегко найшли спільну мову з нею. Правда бачимося дуже рідко ( вона далеко(дуже шкода)). Коли завагітніла її радості небуло меж, завжди телефонувала, переживала, передавала гроші на вітаміни,постійно робила настанови своєму сину. Як народилась моя донечка вона мені багато чого порадила, підказала і дуже нас сильно любить. А взагалі вона в мене найкраща. :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 21
  18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Може тому, що так далеко???:D :D :D
    Це я так жартую. І щиро вірю, що справді є такі хороші свекрухи.

А от моя далі не перестає нам завидувати. Моя мама нам на новосілля дарує спальню за 1600$. А свекруха аж не може пережити. Каже вчора моїй бабусі: " От вони хочуть все таке елегантне, дороге. Хай би собі купили на перший час яке-небудь" . А бабуся каже :" А потім що, будуть викидати і два рази гроші тратити?" Але саме головне, що то на гроші моєї мами. Таке враження, що мама їй мала щось купити. Дуже мені з неї дивно і обідно.

• Подобається Подобається x 8
  19. Уляна

Уляна Well-Known Member

Я тобі співчуваю. У мене такий батько. Я навчилася не звертати на нього увагу. Живу так як вмію і як вважаю за потрібне.

• Подобається Подобається x 4
  20. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчатка, всі вони (свекрухи) різні, але як навчиш, так і буде! Я вже другий раз замужем, перша свекруха була справжня відьма, всюди лізла і т.д. Нам купили квартиру мої і його батьки напополам, В квартиру купували майже все мої батьки і ремонт робили напополам. Потім, коли ми розлучились, мої батьки віддали їм ту половину, яку вони вклали і квартира стала моєю, але я не встигла поміняти замки, та і не думала я, що вони на таке здатні, то коли я місяць не була в хаті і прийшла, то обалділа....:eek: В мене не було майже нічого, винесла (потім взнала, що бувша свекруха) все, навіть мою ОБРУЧКУ забрала!!!!!!!!!!! Я спочатку виясняла, але потім з її слів зрозуміла, що краще, забери все і подавись, але я буду вільна від всього зла, що мені заподіяв її син і їхня сім'я!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.