Свекруха-бабуся

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іруня, 5 Лютий 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 голосів
    60,2%
  2. свекрусі

14 голосів
    4,5%
  3. обом

70 голосів
    22,7%
  4. нікому

39 голосів
    12,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

цирк на дроті

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Так, палила. Та коли прийшла на 8 березня сказала, що мені дуже зле від диму, що я буквально задихаюся... от вона вирішила добити.. а сама в церкву ходить... іде на сповідь, спускається в парк і закурює зі словами "пробач Господи, що я така-сяка". От я і думаю, гепну її тихенько, піду на сповідь і скажу її словами.

• Подобається Подобається x 4
  3. Юстина

Юстина Well-Known Member

Та хай собі живе і здравствує. Хотіла бути такою дотепною? Хтось ще так колись може з нею пожартувати... Але безсовісна, сама палить і ще знущається.

4. Abraira

Вона не знущається, вона сама всю вагітність палила, і годувала сина - палила. Вона думає що це нормально... кретинка. Але вона знає, що я кинула палити одразу, як взнала що вагітна.

Додано через 2 хвилини
    Юстино, я, чесно, колись їй того бажала, а зараз не можу, бо ношу дитину, до якої, якщо вона протягне руки - то протягне ноги.

• Подобається Подобається x 7
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я чуть зі стільця не впала...

• Подобається Подобається x 2
  6. Abraira

А я вже практично не реагую... якась атрофована стала... Правда з"явилия напади агресії щодо неї (в собі, вже вдома) і я не уявляю що з ними робити.
    Недавно свекруха домовилась з моїм чоловіком, що вони його батьку подарують комп"ютер (мій тато продає свій старий за 150 у.о) То коли мені чоловік це сказав я ледве не розплакалася, дулася цілий день а під вечір не втрималася і запитала в очі, якого милого його таточко мені на 25 років, цього січня, навіть квіточку не подарував?! І що це за "неземна любов до невістки"?!
    От пишу і сльози навертаються...

• Подобається Подобається x 7
  7. Юстина

Юстина Well-Known Member

Постарайтеся зі всіх сил не реагувати на неї, не слухати її слів, не звертати уваги на її вчинки. Я розумію, що мені зараз простіше про це писати, але, справді, нейтралізуйте цю особу хоча би зі своїх думок. Думайте більше про свою дитинку, насолоджуйтеся своїм станом. І не плачте, будь ласка.

• Подобається Подобається x 3
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

9. Abraira

Таня, я це писала до того, як почула перші рухи малюка. Зараз я стала вовчицею, що маля захищати буде до останньої краплі своєї крові.

Додано через 2 хвилини
    так і моя мама каже, а в мене вагітність якесь шалене відчуття справедливості викликала, ось я і реагую неадекватно, бо по життю знаю, що ніхто не задумував наш світ, як апріорі справедливий! Проте поробити з собою нічого не можу.

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Але я насміялась як почитала твої дописи. А ти молодець-оберігай своє чадо!
    Моя вродє поутихла..тіки вже питає мого, а не мене коли я рожати буду...а він прикалується з неї...а Таня рожать не будет..он сам вылезет:)

• Подобається Подобається x 5
  11. Abraira

Мою теж особливо не тягне, видзвонювати і хвилюватися за мене. Ну і нехай, в мене пам"ять добра. Хоч не буду їй "винна" що вона за мене хвилювалася. Я вже за свекра нахвилювалась, а отримала шматою по писку... доста.

12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Нічого якщо я на ТИ?
    Сонце ,несмій лишній раз нервуватись і плакати.Ми коли вагітні-то дуже швиденько знервовуемось.Запамятай,вагітність скоро пролетить,а зарас від тебе і тільки від тебе залежить чи буде твоя дитинка дорозвинута нормально і здоровенька)))).Я коли вагітна була дуже багато чого пережила.Але зарас заріклась що коли 2 раз завагітнію забью на все і 9 місяців тільки про ляльку буду дбати і тримати себе в руках.Повір це дійсно так.Забий на все.Роди а тоді почуй себе геройкою.Думай про свого карапузика,а потім їм всім такої жари даш)

• Подобається Подобається x 8
  13. Натася

Натася Well-Known Member

а от мені теж ніяк не вдається перестати нервуватись:sad:
    хоча розумію, що то неправильно і т.д., але нічого не можу з собою зробити...

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

У всіх такі печальні історії зі свекрухами, а мене ні:radist: :radist: :radist:
    Моя свекруха - просто супер!!!!!!!!!!!!!!!Розумна, приємна, спокійна, а головне "нікудисамійнепхаюча" жінка. Коли вона дізналась, що я чекаю дитину - то для неї було довгоочікувним святом, бо одружилися як і ми, так і Юрка брат, у 2002 році. А це вже закінчувався 2005 - й, а дітей так і нема (ми ще не хотіли, а ті і по нині щось не можуть завагітніти:sad: :sad: :sad: ). Свекруха у всьому допомагала - передавала щось смачненьке, купувала сочки і фрукти.........і т.д. Правда, коли народився Любчик, то був такий період, що я не хотіла і не могла вже так часто її бачити, бо вона приходила щодня, а до 1,5 місяця, чергуючись з моєю мамою, вона у нас ночувала:ireful1: :ninja: :ireful1: :ninja: :ireful1: :ninja: Але, як я вже сказала, жінка вона розумна, тому відчула, що ЇЇ і її турботи вже трохи забагато і поступово зменшила свої візити:clapping: От тепер, коли я з жовтня працюю вдома в четвер та пятницю, ми відвозимо Любчика до неї на 2 дні і вона з ним "відривається" по повній:) :radist: :) :radist: :) :radist: :)

• Подобається Подобається x 26
  15. Leila

Leila Well-Known Member

Мені б таку розумну свекруху, бо моя теж під час вагітності так нервувала мене, що я весь час через неї була в лікарні, а коли на сьомому місяці я попала в лікарню вона собі поїхала в село (думала якщо рожу, то рожу вижеве ляля, то вижеве так внука хотіла, а чоловік міг приходити тільки в неділю, а вже думала буду вити в тій лікарні (на Мечнікова) мені ж свіже повітря треба, а вставати забороняли навіть в туалет, їсти вітаміни літом (лікарняна їжа - " утром пшено, вечером пшено"). Добре що вони закривалися в серпні на мийку, то мене виписали на свій страх і ризик. А вона приїхала перед родами так наче і нічого не було, ніяких скандалів. І попробуй не нервуватися під час вагітності, ще й так гормони викликають поганий настрій, плаксивість, а таке відношення то тим більше

Додано через 16 хвилин
    А ще під час грудного вигодовування вона мене так нервує що здається що на зло (тільки не знаю кому), навіть тоді коли я тримаю малого на руках і годую. Казали знайомі не пускай до себе, але ж вона тоді ображається і до чоловіка, що я їй малого не даю, а він їй треба? так його чекала?

• Подобається Подобається x 11
  16. Натася

Натася Well-Known Member

ти не ображайся, але я б її справді додому не пускала після того всього і хай собі ображається, скільки їй влізе:ireful1:
    а чоловік має зрозуміти, що важливіше - спокій дружини і відповідно годування його дитини чи бзіки мамаші прибацаної.

17. zet

zet Well-Known Member

Читаю, тихо улыбаюсь... У меня 2 сына, что-то мои будущие невесточки про меня понаписывают? :) :radist: Как я люблю уступать, то вы в теме про аборты уже видели... "умгу, сама лагідність..." :beee:

• Подобається Подобається x 6
  18. Abraira

А тут справа не у поступках, а у тому, що чужу дитину легше (перепрошую) обі**ати і зненавидіти, ніж зрозуміти і полюбити. Я, наприклад, не можу зненавидіти людину просто-так, я взагалі до недавна не розуміла цього відчуття. Можна не поступатися власною думкою, але у разі потреби, вилізти зі шкіри і допомогти, а не топити у багнюці.

Додано через 2 години 59 хвилин
    Прсто "добивати лежачаого", це особливо збочена риса поведінки моєї свекрухи, до неї, я таких людей не знала... та і після неї не зустрічала... і маю надію, що не зустріну.

• Подобається Подобається x 8
  19. Галинка

Галинка Well-Known Member

Святі слова!!!

20. Abraira

Доречі, я їх почула від одногрупниці, в якої свекруха як друга мама. Тому я ніколи не скажу, жо НЕМОЖЛИВО жити з батьками в одній хаті. Ми живемо з моїми батьками, вона - з батьками чоловіка... і так як її любить і оберігає свекруха, дай Бог кожному. ЇЇ мама на заробітках вже років 6, то свекруха як може, дарує їй любов і дбає, як за власною дитиною, то ці слова їй колись сказала сама свекруха.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.