Свекруха-бабуся

Discussion in 'Ти + Він' started by Іруня, Feb 5, 2008.

?

Кому ви більше довіряєте, аби посиділи з вашою дитиною?

1. своїй мамі

186 vote(s)
    60.2%
  2. свекрусі

14 vote(s)
    4.5%
  3. обом

70 vote(s)
    22.7%
  4. нікому

39 vote(s)
    12.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kostuk

kostuk New Member

Відповідь: Свекруха-бабуся

А в мене свекруха в Італії!:girl_tender:
    Хоч вона непогана: може звичайно щось своє сказати на рахунок виховання дитини, але якщо я не погоджуюсь, то вона не наполягає.
    Та багато всетаки залежить від чоловіка. Як на мене, то головний його обов'язок як батька - не дати свекрусі, мамі, тьотям, дядям пхатися у виховання вашої дитини.
    Саме це і робить мій чоловік. І я йому дуже вдячна за це. Хоч до весілля він був спокійний і тихий, аж дивно.

2. Girljanda

Girljanda New Member

Як я вас розумію...

3. Raven

Raven Мама малятка

Свекрухи частіше спілкуються з синами, чим з невістками, тому про перебіг вагітності і питаються в них. Вони вважають, що отримали вичерпну відповідь і нічого дзвонити без потреби ше й невістці і про самопочуття спитають хіба при особистій зустрічі

4. Siania

Siania Love Life

А це погано? Якщо люди давно знайомі, то вони можуть вільно спілкуватись...а якщо бачились кілька раз? Було б дивно, якби мені постійно телефонували і питались про моє самопочуття...щоб відносини стали близькими, потрібен час.:girl_yes2:

5. yanya

yanya Active Member

Я думаю, що найкраще жити окремо, а ще краще подалі, тоді стосунки будуть теплими

6. true

true New Member

О, то правда, менше бачиш-краще спиш. Я собі туманно уявляю життя поруч зі сватами та і всією його родиною.....

7. Raven

Raven Мама малятка

Маю знайому для свекрухи якої відстань не проблема, задзвонить і дістане. Це певне від виховання чи характеру залежить.

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ми проживаємо окремо від чоловікових батьків. Бачимось досить часто, бабуся вона хороша, правда деколи може пробувати щось втулити не те, та скаже мені, а я вже прочитаю трохи мораль. З малим завжди допоможе, правда вона працює, то й виходить це рідко. Звичайно має бзіки, але хто ж їх немає. А загалом як свекруха і бабуся, то не буду жалітись.

9. Farfalla

Farfalla Member

Моя свекруха також була золота людина... доки не приїхала на кілька тижнів погостювати (ми з чоловіком живемо окремо, в той час якраз народилась малеча). І начебто все гаразд, перш ніж зробити щось, завжди запитувала, але все одно робила по своєму. Запитання задавала "для галочки"

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене зараз цікава історія - коли любчик був маленький, свекруха ледве не щодня приходила..чесно, ми інколи навіть втікали, щоб самим погуляти...а тепер все по-іншому: з Марком за півроку тричі гуляла...моя мама двічі....а так хочеться,щоб так, як з Любчиком:girl_sad:...і я б вже не втікала:girl_yes2:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

З Роміком за 1,2 роки - двічі...Не той вже дриг:girl_crazy:не ті роки...

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А наші бабусі до трьох років взагалі з малою не залишалися, раз-другий прабабуся виручала, але яка там вже у неї сила була з малою дитиною сидіти... а так все самі, тижнями мріяли про те, щоб відіспатись. Зате потім, коли я вже вийшла на роботу, сиділи по черзі кожного дня.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в нас зараз також цікава історія. Моя свекруха ще взагалі з народження внучки ні разу з нею не гуляла, але не тому, що дригу не має - просто часу не має - рідна сестра чоловіка вийшла нещодавно заміж, і моя свекруха тепер Теща...

Переключилась в нову роль тещі. Повністю. Зате в нас з нею тепер "коаліція" :)

Last edited: Nov 4, 2010
  14. Vintage

Vintage New Member

Всім привітик.Я вже 10 років,як невістка,правда не "вневісткАх"...:)))про свекрушище своє можу розповідати годинами,то ще ТОЙ фрукт!!!!:))Хвала Богу,я ні дня з нею не жила під одним дахом,але вона і на відстані умудряється регулярно підливати мені смоли за комір:)))гарячої...Почалася наша неприязнь з часу народження 10 років тому моєї доці,котру вона почала "бавити"з 5 років:)))Так от,після родів самі розумієте -- зовнішність моя залишала бажати кращого,грошей бракувало(ми були молодими,заробляли мало),а вона вчитель початкових класів.Її маразми доходили до того,що вона приносила в кімнату набір з 8 парфумів,подарованих їй учнями і казала:понюхай,Марічко...які тобі подобаються?!А тоді додавала до внучки:Христинко,не рухай їх руцями,бо розіб"єш!!!....після чого закривала коробочку і відносила в спальню:)))І ще пригадується момент,коли вона без дозволу відібрала в мене блузку з шафи,і сказала:ти ж її носити не маєш куди -- розповніла,в декреті...От тепер послухайте мене,молоді невістки!!!!!!!!!Тоді я дала собі обіцянку,що подивимся ще хто і кого!.....і я почала жити по-іншому.пройшло багато років -- 10!Я схудла на 15 кг,перетворилася в попелясту блондинку з шикарними формами,вдарилася в кар"єру,назбирала гардероб,яким жінка в 30 може вже гордитися!:),сіла за кермо Сітроєна С1,а тепер вже і за Сузукі СХ4.Я працюю,як віл.В мене дитина доглянута,вихована,вдягнута;чоловік напрасований і нагодований,важить 90 кг(коло мами важив 60 кг:)))...І Я ЗАВЖДИ ПРИЇЖДЖАЮ ДО СВЕКРУХИ В ПОВНОМУ СПОРЯДЖЕННІ! -- з макіяжем,гарною укладкою,і головне -- з запахом Версаче Брайт Крістал:haha:.....Я не злопам"ятна,але зла і маю дооообру пам"ять....Жарт.Нехай живе 100 років:)Лиш би мене не рухала;)і мою сім"ю!

15. kitka

kitka Well-Known Member

16. Vintage

Vintage New Member

:haha:)))))))))))))Всім ж відомо -- дорога до їх сердець через шлунок прокладена:)))Жарт.Вони чим старші,тим їдять краще!;)))

Last edited: Nov 5, 2010
  17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мені здається, що такі історії як ваша , Vintage, дуже класні і здатні надихнути тих жінок, в кого зараз такі самі проблеми в житті.

18. Vintage

Vintage New Member

Так,якщо надихне когось на те,щоб позитивно змінитися в плані зовнішності -- то я буду тільки рада.Моя проблема почалася з того,що свекруха явно виявляла бажання принизити.Я часто чула фрази,типу:Марічко,а скільки ти важиш? -- 68кг. -- оооой,як багато!!!а я як важила в 25 років 53 кг,так і далі важу!:)....як вам такий діалог?!....Але замість того,щоб замкнутися в собі,в комплексах і дозволити їй взяти мене під каблук,я почала жити по-іншому:)і воно дало результат.Не давайте себе принижувати.Та й не у вазі тут справа!Жінка,яка вміє бути привабливою,не буде зважати на свою вагу....Просто я тоді була ще молоденька,вразлива....Зате тепер "його мать" добре знає своє місце в моєму житті;)

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а мені здається, що гарно виглядати і працювати, це перш за все для себе потрібно, а не тому щоб, насолити комусь, тим паче свекрусі. Хизуватися перед кимось не досягення, бути кимось і вміти показово не демонструвати це людям ото досягнення.

20. Vintage

Vintage New Member

Мабуть,ви не так мене зрозуміли:)Звичайно,що я це все роблю для себе,для чоловіка,для донечки...Думка свекрухи для мене давно вже втратила будь-яке значення:)Просто я взяла собі за правило:ні за яких обставин не з"являтися перед нею неохайною,втомленою,сумною чи без усмішки:)Адже саме це і змушує оточуючих поважати нас,хіба ні?;)

Thread Status:
Not open for further replies.