Відповідь: Свекруха-бабуся (2) ееееее, дотримання цих порад ніяк не попередить карієс - зуб даю я собі уявляю, що людина яка написала ці поради думає про нічне гв і гв як засіб заспокоєння ...
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ніц доброго. :xaxa: Там груди і пляшка прирівняні. :shok: Як на мене, я би тим усім не переймалася. І таки не буду далі, як не переймалася досі. ))))
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Моя бабуся теж навіть не зателефонувала до правнука, хоч за день до того їй нагадували про уродини. Образило звичайно (подарунка не потребуємо, але уваги хочеться ), але не смертельно. Якби так вчинила свекруха - то так би й було (ага, я би взагалі тішилася що вона не прийшла ) _____ Їздили ми в село з малими (хатинку купили ми з чоловіком, тобто хата НАША), в неділю ввечері поїхали додому, бабусь із хлопцями залишили, нині мама моя з малими приїхала і переповідала мені як свекруха втішилася що я поїхала і їй більше не треба "тої морди бачити" (це про мене так лагідно). Знаєте, я намагаюся бути стриманою, намагаюся зрозуміти людину, зважити на вік, на певну прогалину у вихованні, але інколи так боляче стає... Сиджу і ледь не плачу.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ну та власне Вже би мені в очі, я звикла А мамі теж було безмежно приємно таке чути.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) а мама що? змовчала у відповідь? Бо моя свекруха часом собі позволяла мамі щось ляпнути стосовно мого характеру ( бо ж вона очікувала зовсім іншого характеру у невістки), чи як зі мною їй важко спілкуватись, і т.д. А моя мама тоді у відповідь їй сказала мол всі ми різні, і маєм право бути такими якими ми є, і крашє бути з характером і давати собі раду в більшості ситуацій, ніж бути суцільною безпорадністю і все життя триматись маминою спідниці. В общєм то був тонкий намьок що мій характер лише свекрусі видається важким. Після того розмови на цю тему з її боку припинились, бо розуміння і підтримки не знаходили.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ви, напевно, дійсно, свекруню не любите , ото й видно по вашому личку)))) Через те їй тяжко його бачити))). А ви не намагайтеся. Кажіть, як є, та й буде добре, бо вона , видать, любить "жестяк". не будьте білими і пухнастими. Чого сидіти і ледь не плакати? Посмійтесь, це дуже добре, що з неї пре назовні, навіть вашої мами не повстидалась. Вона так, то й ви собі говоріть і робіть те , що вам думається. Ну , звичайно, якщо вам подобається "намагатися", то інша справа. ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- моя мама б не переповіла. Вона б свекрусі сказала, все , що думає з того приводу, але мені б нічого не сказала. Для чого це? От, ви розстроїлись, це недобре. І так стосунки не дуже, а тут ще й масло у вогонь.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) маю яскравий приклад свекрухи, розповіді про яку взагалі шокують,і все, вище тут описане просто здастся квіточками. Звичайно, можна багато говорити про невістку, яка до того допустила,але все ж таки. Чоловік повністю на боці матері в любих питаннях. Невістка з біднішої родини,і тим фактом,що свекри оплатили їй навчання, притикаєтьсю кожного разу і кажеться:"ти підеш з цього дому лише тоді,коли покладеш на стіл диплом та наші гроші, витрачені на тебе". Господиня ніяка, мама жахлива, жінка ще гірша,бо синуля жаліється,що після сварок дружина обертається дупцею до нього у ліжку. Це все слова свекрушки. Ну і з мого найбільшнаболілого - невістка після чергового скандалу з побиттям намагається доказати свекрусі,що її син, м'яко кажучи, йолоп,показує синці,а свекрушка :"ти вигадуєш, я нічого не бачу".
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) на жаль, не у нашій країні. бувають особи "недоторкані" у нашому суспільстві. звичайно, і на них можна управу знайти, але вже коли наслідки просто кричатимуть самі за себе.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Якщо свекруха має більший вплив ,в даній ситуації, ніж органи, то дуже рекомендую зробити її своєю союзницею. Якщо терпіти приниження, то вже краще робити це грамотно і з користю, для себе по крайній мірі.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) невістка в тій сім'ї за наймичку,ну і інкубатор для внуків. Чоловік з явними проявами деспотизму, свекруха нов коментс,один свекор нормальний, хоча, якщо він просто прикидається, що не бачить, що твориться у нього під носом -то він з тієї сімейки найпідліший.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Напрошується логічне питання чому ця невістка досі там, і не послала ту всю чудесну сімейку якнайдалі? Абоо її все влаштовує або є ще щось чого ми не знаємо. ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ---------- він просто міцно взят в оборот і права голосу не має
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) їм мега повезло з невісткою. то ще тре на таку попасти. у дівчини, таке відчуття, що викарбувано на підсвідомості під впливом дитинства, стосунків її батьків те, що чоловіки всі козли, всі не поважають дружин, б"ють, принижують. про реальний стан речей у її сім"ї знають одиниці, вона навіть мамі не розповідає своїй, бо не хоче її засмучувати. коли вона мені відкрилась, я просто ходила в шоці, мною теліпало. але з часом зрозуміла, що по якійсь невідомій мені причині, вона не піде з сім"ї. чому так - можна гадати і гадати - чи то під впливом того, що чоловік її реально з-під землі з дитиною дістане, чи то під впливом страху людського осуду, ну не знаю я чому. але людина вона дуже хороша, дуже добра, красуня, прекрасна господиня. можливо, вона підсвідома "жертва" і по іншому жити не може? - не знаю. але терпіти таке своїй свекрусі, і так знущатись над молодою дівчиною і принижувати її - вище мого розуміння.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Я в шоці Але видать їм так підходить, раз мама з свекрухою разом десь їздять, з дітьми сидять.. Йой....сам Орган чи що?
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Скоріше всього, "там" такого добра хватає). Проблема далеко не у свекрусі. Шкода, що отак проживають життя, думаючи , що вороги зовні. А вороги, насправді, в середині себе. так любить? Вона(невістка), скорше всього, теж так думає. І відчуває себе дуже хорошою людиною серед таких "поганих". Напевно, їй приємно від такого усвідомлення себе дуже хорошою.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Та... як сказати Мама поїхала, бо малі дуже в село просилися, а свекруха ж мусить носа встромити Питали чи мама стерпіла - ні звичайно, але від того не тепліше. Чому мені сказала? Та якби не казала, воно би всеодно десь вилізло, наша бабуся вміє догодити
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Через це вона їх усіх терпить і псує собі життя? Чи все таки дуууууже любить свого чоловіка? Справжній чоловік.... мамі пожалівся і що чекає?