Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Та ти дійсно скажи, що хай навіть не везе, бо ти не зможеш в них ходити. Я би назад не взяла.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) А Ви її взуття любиме заховайте, а скажіть що приходила подружка, зламала каблук, і ви їй позичили , подружка обовязково віддасть через 3-5 днів я звичайно не люблю пакостей у відповідь, але деколи на користь. І добре, що в мене золота свекруха
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) А я думаю, що краще забити і забути, а не роздувати конфлікт ще більше. Бо толку з того не буде, тільки нерви зіпсуті.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) забути - так, але поговорити варто бо так і буде позичати твої речі шо то за мода?
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) А я б закатала маленький скандальчик. Бо можна було б хоча б спитатить чи можна взяти. Бо це не свекрухи речі щоб вирішувати кому і коли їх давати. Бо так вчинити вкрай невиховано і якось безпардонно. І якщо це так лишити непоміченим, то так і далі буде продовжуватись
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) казала, хтіла спитати, але ми спали, то не стала будити. Якби то ще рік-два тому, то виказала б своє фе. А зараз втомилась, чоловік казав сам поговорить, але спокійно без криків і сварок. А взуття заберу, віддам на доброчинність. Бо ходити в ньому вже не зможу
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) І це як на мене єдиноправильне рішення. Бо то дійсно нічого не дасть, якщо вчинити скандал (хоча не знаю чи я б втритмалась). Лише буде купа говорення про погану невістку. Хоча говорення і так може бути) А результат буде нульовий.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) А чому не можна? ---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ---------- А тоді навіщо забирати? нехай вже має, якщо всеодно віддаєте на доброчинність. Хіба вона ходити не буде, тоді інша справа. ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ---------- Погоджуюсь, що трошки нетактовно з її боку дати чужі мешти, бо дехто не подумав що може на дощ в босоніжках виходити не варто. А я б відправила дівчинку в босоніжках на дощ, ніц би їй ся не стало. Які б не були мої батьки але моя мама ніколи мої мешти не дасть моїй племінниці чи сестрі, вона свої дасть але не мої. Всетаки мої мешти, це мої. Навіть коли відсилає щось в Україну то мене просить переглянути чи я можу щось віддати, але сама ніколи не візьме.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) ну грибки всякі... бо не буде ходити трошки??? Я ті мешти практично кожен день взувала, бо вони на низькому і зручно в них із слінгом гуляти.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ну та я не знаю що в неї в голові крутилось? Але я думаю що вона навіть і не подумала про ці всі дрібниці що думаєте ви, типу грибок, тамтій дівчинці вони ітак не потрібні, це ваші УЛЮБЛЕНІ мешти!
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) не знаю про що думала, але віддавати чужі речі без дозволу, то занадто. Я б ще зрозуміла, якби я в тих мештах не ходила. От сьогодні в магазин я йшла по дощі і болоті в паразових замшевих мештах. Я навіть одяг чоловіка без його дозволу не викидаю/віддаю, навіть якщо він рік в ньому не ходив
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Та я вас в тому підтримую, я те саме сказала в свому попередньому пості. Моя мама, що б там між нами б не діялось, такого мені не зробить. Щоб там не було, але ваші речі, то ваші речі! І тільки тому що ви спите, не дає зелене світло на роздачу ваших особистих речей. Нехай тепер вам відкупить мешти PS. Колись давно моя мама мені виправа і висушила мою улюблену шерстяну спідницю в машинці. В результаті спідниця вскочилась. Моя мама за це дуже вибачалась, і дала гроші щоб я собі відкупила річ. Звичайно ж, що я грошей не взяла, але сам жест всетаки вважаю позитивним. Хоч я її не просила мені речей прати, і вона проявила ініціативу, але все ж вибачилась.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) та я розумію Просто так зачепило... Я навіть не зла, просто якось образливо.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Я сюди впишусь трошки про нетактовність родини, хоча то не дуже про свекруху але деякі члени родини жіночої статі мене дивують. Вчора ввечері завезла гроші до двойорідної сести щоб передати в Україну. Вона з мужом і дітьми їде провідати свекруху в цю суботу. Так он я прийшла, сидимо, теревені розводимо, я кажу що у нас з чоловіком зараз медовий тиждень, бо не маємо дітей. І тут мені та двойорідна сестра видає - ви тільки дивіться не наробіть наслідків з медового тижня, нумер п’ять. А я їй сказала, та не журись, то ж не тобі годувати. Мене це трохи обурило. Невже це так гарно вказувати іншій людині що вона має робити? Чи ж не моя це справа з чоловіком чи народити ще чи ні? То ж не вона їх годуватиме і ставитиме на ноги? І взагалі, яке людям діло до того що діється у мене в ліжку з моїм чоловіком. Одним словом, про тактовність наших галицьких жіночок можна багато поговорити. Ще хотіла додати, що мій брат двойорідний додав фразу типу, що медовий місяць це добре які наслідки б не були, на що вона йому сказала, ти спочатку зі своїм справся. Він одружився в листопаді, і наразі ще не заводять дітей. Але ж хіба гарно вказувати хто коли і що має робити?
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ото нам вказують, що тре дитини вже, причому то не батьки наші, а дорога родина. Ну яке їхнє діло до того. Свекруха вже потроху хамити на ту безпардонність починає.
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Тю, та сприймайте усе з гумором, віджартуйтесь тай по всьому. А братові може порадьте до чоловіка на консультацію )))) ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ---------- Майте то десь. Чим більше реагуєте, тим більше будуть говорити, бо бачать, що зачіпають за живе
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Та я так і роблю, і ми собі з братом так нераз жартували, але ми це робили коли лишень ми разом. Але просто мене дивує наскільки люди не розуміють що переступати певні рамки таки сприймається як хамство. Колись був такий радянський кавалок, як летить літак і тут відмовляє двигун. Пілот каже стюардессі щоб пішла і відволікла якось пасажирів. Ну вона заходить в салон і каже - Подивіться всі на мене! Зараз я зніму блузку і відпаде праве крило! Зняла, бац! крило відпало. Стюардесса продовжує, - А зараз я зніму спідницю і відпаде ліве крило! Сталось. - А тепер я розщипну станик і ми впадемо і розіб’ємось! Зняла станик, засвітилась і літак впав в море. Випливає один пасажир що врятувався і каже, - Сама б%ть і жарти такі самі!
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) Ми з чоловіком вже п'ять років разом, але з дітьми зразу вирішили не спішити (хоча тепер це вже у близьких планах ). Уявити важко як нас вся "дорога родина" ДІСТАЛА за цей час!!! Ми намагаємось не звертати уваги, віджартовуватись, але деколи вже просто хочеться вбити... При тому я підозрюю, що більша половина вважає, що у нас проблеми з цим... ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- А стосовно свекрухи і моїх майбутніх дітей то "РАЗ В РІК І ТО ЗДАЛЕКА", не дай Бог щоб вона виховувала моїх дітей. Я так прямо і кажу чоловікові, що хочу жити подалі від його мами і що не хочу щоб вона спілкувалась з нашими дітьми. Я з нею у хороших стосунках, але діти, то інше. У нас в сім'ї інші відносини, а її манера поведінки для мене неприйнятна. Мої батьки деколи бувають у повному шоці від неї, хоча вони спілкуються з нею, і без конфліктів. Але я не думаю, що вона буде цим дуже перейматись, у неї ще й зараз бурне особисте життя, вона рідко сидить вдома... У неї вже є одна внучка від дочки, то вона ніби й нею займається - вчить віршики, пісеньки..., але й також може курити при ній, матюкатись!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Свекруха-бабуся (2) У наших зі свекрухою "відносинах" настав епогей.... тепер мене називають не інакше як "Эта"..... ну і як при такому ставленні до мене можна сподіватись на гарне ставлення до неї?