Відповідь: Суха шкіра до речі, суха шкіра несе в собі небезпеку ранніх зморшок, якщо хтось не знав. І тому її доглядати слід регулярно, щоб в швидкому майбутньому вам не накидали лишніх кілька років . Особисто мене виручають масло жожоба, які добавляю в свій звичайний крем або вітаміни А , Е і С ( продаються в кожній аптеці) . Особливо, гарно зволожує шкіру медово-молочна маска з цими же вітамінами. Недавно вичитала, що ще краще з цією проблемою справляються антиоксиданти А і Е, якщо їх приймати всередину, адже всі проблеми саме звідси. Але тепер цього добра стільки, що важко вибрати з усього і не наштовхнутися на підробки.
Відповідь: Суха шкіра а в інструкції до вітамінів АіЕ написано, що можлива сухість шкіри від їх прийому...
Відповідь: Суха шкіра В мене дуже суха шкіра в зимовий період особливо переносиця і чоло, аж шкіра лущилась, хоч здавалось, що там ще може лущитись, якщо вже шкіри скоро там не буде. Мастила різними кремами, і жирними і зволожуючими, ніц...Зараз трохи крем Рятівник рятує.... Але як він СМЕРДИТЬ....:8:
Відповідь: Суха шкіра Підкажіть, будь-ласка, хороший засіб для вмивання сухої шкіри обличчя, який б її ще більше не пересушував.
Відповідь: Суха шкіра Спробуйте оливкову олію, чи реп"яхову. Я правда постйно змащую руки, але вона добре і для обличчя підійде. А ще класно помагає рпи сухості обліпихова олія, правда вона трохи має жовтий колір, треба бути обережною,щоб не зафарбувати речі. Але в мене після насморку були дуже сухі кінчики (пазухи) носа, весь червоний, потрісканий....змастила на ніч, а потім другий раз зранку - і шкіра знов гарненька (раніше по кілька днів ходила з облущеним носом) Сорі, написала, а поітм побачила, що для вмивання. А молочко косметичне не пробували? Або попробувати зробити тонік з білої глини (вона містить кераміди)
Відповідь: Суха шкіра Лаш нормально сприймаєте? Мені на зиму дуже подобається їх засіб для вмивання ангел. В мене, правда, комбінована шкіра, але після вмивання цією штукою навіть крему не потрібно
Відповідь: Суха шкіра Якщо дуже суха шкіра, зробіть маску з фруктів які е під рукою з додаванням оливкової олії або з насіння гарбуза. Я завжди роблю після грязьової маски, замість зволоження кремом. Ще п"ю масло гарбузного насіння. Всього по трошки шкіра як шовкова, переливаеться.
Відповідь: Суха шкіра вмивання сухiй шкiрi взагалi не потрiбно. Очищуюче молочко це максимум. ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- бiла глина-для жирноi шкiри.
Відповідь: Суха шкіра Молочко пробувала, але після молочка я відчувала, що не повністю очистилася шкіра. Та й у мене ще й комбінована шкіра, тому хотілося б підібрати якийсь засіб для вмивання. А що це таке?
Відповідь: Суха шкіра Дівчата, а вітаміни А,Е,С ви купуєте в таблеточках чи капельках і як іх пєте? І олійкою з виноградних кісточок просто обличчя мазаєте чи з чимось її змішуєте? В мене влітку шкіра хороша, а от з пізньої осені до половини весни така суха,що незнаю,що робити, на обличчі(особливо на лобі) дуже лущиться
Відповідь: Суха шкіра так яка шкiра, суха чи комбiнована? Може зневоднена? Поки не визначите проблему, не знайдете правильний догляд. Вiдчуття недоочищеностi може бути справою звички. ---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ---------- якщо шкiра сохне в отоплювальний сезон, значить потребуе зволоження i внутрiшнього i зовнiшнього. На витаминах вказано зазвичай дозування на прийом.
Відповідь: Суха шкіра Косметолог сказала, що в мене комбінована шкіра, в Т-зоні з прищиками і трошки жирна, а на щоках -дуже суха
Відповідь: Суха шкіра Ангел 100 гр. Очищающее и отшелушивающее средство для всех типов кожи Глядя на название сложно предположить, что это средство выглядит столь малопривлекательно. Мы могли бы попробовать улучшить товарный вид "Ангела", но это пошло бы в ущерб его ангельским свойствам очищать лицо и удалять омертвевшие клетки кожи, сохраняя при этом ее влажность. "Ангел" приготовлен по средневековому рецепту, который был очень дорог в то время. Молотый миндаль - отшелушивает, лавандовое масло балансирует выделение жира, каолин (китайская глина) поглощает жир, роза смягчает кожу, а глицерин помогает удерживать влагу. Срок хранения 3 месяца. Способ применения:отломить небольшой кусочек, добавить теплой воды и полученную смесь нанести на кожу лица массажными движениями. Смыть теплой водой. Состав:молотый миндаль (Prunus dulcis), глицерин, каолин, вода (Aqua), масло лаванды (Lavandula augustifolia), масло розы (Rosa damascena), масло римской ромашки (Anthemis nobilis), масло бархатцев (Tagetes minuta), резиноид бензоина (Styrax benzoin), цветки лаванды (Lavandula augustifolia), лимонен*, линалоол*. *Компоненты эфирных масел. Ні в якому разі не рекламую, просто мені подобається цей нетиповий засіб для вмивання у зимню пору року, коли шкіра обезводнюється і схильна до сухості в окремих місцях. Але знаю, що Lush багато хто не сприймає, там запахи специфічні і ефірні олійки, що не всім підходять, бо можуть бути алергенами.
Відповідь: Суха шкіра В Опері-Пасаж(Брокард). Особисто мені Лашівська косметика не підійшла....Але то все індивідуально
Відповідь: Суха шкіра Досить цікаво, але в мене і так лущиться шкіра. Чи не буде ще більше лущитися? А яка ціна і де можна купити?
Відповідь: Суха шкіра Дівчата в гілці вже казали в Опері Пасаж є магазин, знайти можна по запаху)) Я б радила попросити в них пробник для початку, іноді дають. Не думаю, бо в якості скраба він не дуже, частинки занадто гладенькі. Ще один засіб для вмивання, який я люблю ще більше, але то на літо -Аквамарина. Якщо цікаво, то зайдіть на їх сайт подивіться, знайти легко, достатньо в гуглі набрати слово ЛАШ Там і ціни.
Відповідь: Суха шкіра Питання до всіх власниць сухої шкіри обличчя - чи можна, з таким діагнозом, проходити процедуру пілінгу в косметолога??? Якщо так, то який варто обрати, як часто його можна робити і взагалі в цій справі я темний ліс, тому цікаво буде почитати Ваші відгуки.