Відповідь: Суха шкіра Спробуйте вживати в iжу масла рослиннi оливкове,горiхове,насiння гарбуза,льону.Ефект через два тижнi побачите,це точно.До салатiв як заправку,зранку натще чайну ложечку.Я присолюю трошки i помаленьку злизую з ложки,дуже люблю горiхову.Шкiра-показник загального стану органiзму,напевно дiйсно якесь виснаження внутрiшне...Тiльки не мажте шкiру мiнеральними маслами(джонсон на 100%мiн.масло)та всякою дешевою хiмiею,краще тою самою олiйкою(конопля ще супер для сухоi шкiри),але на зволожене лице.Тобто хлюпнули на личко води,ще краще вiдварчику( нп липа) i на вологе лице трошки олiйки.
Відповідь: Суха шкіра зовсім нічого не роблю, намагаюся пити більше, їсти сирих овочів і фруктів, мало зовсім мяса. Не можу без крему до рук нічого зробити. Останні два тижні стало ще гірше зі всією шкірою!
Відповідь: Суха шкіра це й руки? я думала , мова йде про обличчя. виключіть для рук усі подаразники. все в рукавицях. на жаль, особливих порад для рук не знаю - окрім крему. що до обличчя - я б не експерементуавала з жодними олійками. максимум - це термальна вода. можливо краше піти до косметолога - нехай порадить курс для відновлення стану шкіри.
Відповідь: Суха шкіра так і є, більше того на колінах аж до ран може тріскатися шкіра! обличчя просто старіє сильно від сухості не знаю чи варто йти до дерматолога?
Відповідь: Суха шкіра Олю, в мене таке регулярно буваэ, шкiра аж до кровi трicкаэ... В мене таке регулярно на весну. Варто тiльки почати пити вiтамiни i все проходить... Масла i креми помагають лише тимчасово, лiкувати треба органiзм зсередини.
Відповідь: Суха шкіра Чому шкіра суха? Це порушення роботи салових залоз,які мало продукують шкірного жиру(ліпідів),який,в свою чергу ,створює на поверхні шкіри захисний шар,Для захисту сухій шкірі необхідно як зволоження так і живлення,тому обов"язковим є використання кремів з високим вмістом масел,а ми знаєм,що крем це суміш масел і води,тому це не експерименти,а нормальна практика,на якій основана вся косметична промисловість.Багато жінок помилково використовують для сухої шкіри зволожуючі креми,які швидко втягуються,не залишаючи на поверхні шкіри нічого,а волога швидко випаровується,додатково висушуючи шкіру.Також є помилковим використання просто масел,які також будуть висушувати шкіру (так само як жирну шкіру засоби зі спиртом з часом починають зажирнювати).З початком опалювального сезону ситуація погіршується,бо повітря в приміщеннях висушується. Як перевірити чи підходить крем для сухої шкіри-трошки крему розкалатуєм в воді,якщо вода мутніє і крем розчиняється,він вам однозначно не підходить,якщо не розчиняється а плаває кусками-це ваш крем. На рахунок споживання масел всередину,це дуже корисно(для сухої особливо,для інших не менш корисно),наш раціон досить бідний-максимум оливкова олійка,ну тоакж вітамінки якісь пити доцільно... До косметолога піти дуже доречно,краще до дерматолога(хорошого) В мене була проблема з сухими ліктями,хоча шкіра на лиці комбі,та руки -ноги сохнуть сильно,маселками вирішується за три дні мазання(чесно)жила три роки в дуже сухому кліматі,масла це спасіння.
Відповідь: Суха шкіра Як тільки холодає, в мене шкіра рук також тріскає до крові.... знайома, побачивши це, порадила перевірити щитовидку...
Відповідь: Суха шкіра Наприклад,масло грецького горіха Рекомендовано при хронических артритах, заживлении ран, ожогах, язвах и других поражениях кожи; хронических колитах , сопровождающихся запорами, восстановительном лечении после тяжелых операций и травм, лечении язвенных болезней кишечника и желудка. - Понижает выработку холестерина (после четырехнедельного употребления масла грецкого ореха содержание холестерина в крови прекращает повышаться в течение нескольких месяцев), укрепляет сосудистую стенку, снижает процесс свободно-радикального окисления. - Применяется для профилактики и диетического лечения метаболического синдрома, ожирения и сахарного диабета. - Рекомендуется беременным женщинам и кормящим матерям. - Содержит растительный фермент – энтимириазу, который усиливает кровообращение в области половых органов и стимулирует сперматогенез. Косметическое действие: Эффективно при лечении псориаза, экземы, фурункулеза, варикозного расширения вен. Используется для смягчения сухой кожи, а также в качестве средства, улучшающего загар. Обладает сильным ранозаживляющим эффектом. ---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ---------- Масло коноплі увлажняет и защищает кожу от обезвоживания; хорошо впитывается кожей не оставляя жирного блеска; восстанавливает барьерные функции кожи, улучшает цвет лица; предохраняет кожу от преждевременного старения; хорошо разглаживает морщины; обладает антикуперозным действием; особенно рекомендуется для ухода за обезвоженной, утомленной, стареющей кожей; у жирной кожи регулирует работу сальных желез и нормализует состав выделяемого ими секрета, ускоряет процессы регенерации, обладает противовоспалительными свойствами; используется при лечении экземы и псориаза;
Відповідь: Суха шкіра думаю варта. про всяк випадок. не бууду страшити-моя екзема на руках, теж тріскала до крові. але вона руках і ножках тільки буває..
Відповідь: Суха шкіра Ой! В мене не тріскає ніц до крові але шкіра на лиці ДУЖЕ суха. Я знайшла кілька добрих кремів які не дають мені реакції але що зауважую, що коли насмарую кремом лице крем зразу ж всмоктується але вже через кілька годин шкіра знову суха і така що лущиться під рукою. ШО ДЄЛАТЬ? А можна кремом смарувати лице більше ніж один раз на день? тобто є денний, а є нічний, то чи можна денним кілька раз?
Відповідь: Суха шкіра Марусь, думаю і тобі треба шукати причини інсайд... Поки я купила вітаміни АЕС в зеленій аптеці, питиму через день Бо ще не уточнила при ГВ які там дози вітаміну А допустимі
Відповідь: Суха шкіра І в мене така ж біда - шкіра на личку суха така,що капець.Дівчата, може дійсно варто перевіритися.Бо в мене шкіра суха по причині щитовидки(надмірно суха шкіра - один з проявів гіпотиреозу,захворювання щитовидної залози).Тому я б в першу чергу щитовидку перевіряла.
Відповідь: Суха шкіра У мене з нев все в порядку. Так мені дохтіра казала, може не варто дохтірі вірити?
Відповідь: Суха шкіра Аналізи робили? ТТГ,Т3,Т4? Бо візуально на УЗД вона може бути без змін,а власне справа може бути в гормонах щитовидки(звідси може бути і надмірна сухість шкіри,гурсутизм,надімрна вагі і ніші неприємні наслідки). Дохтірі я би вірила,але люблю діяти по принципу "Довіряй,але перевіряй"
Відповідь: Суха шкіра після пологів в мене шкіра стала мега суха, руки і ноги то взагалі лущились... була в косметолога, вкотре почула,що ТАКА суха шкіра зустрічається вкрай рідко. Зробила зволожуючу процедуру на основі екстрактів водоростей, шкіра стала така ммммм, чудо просто, як в немовляти через три дні зробила поживний , зволожуючий, антиоксилітний догляд для обличчя на основі екстрактів гарбуза (лежала і згадувала смаколики конкурсні), шкіра обличчя зараз живе кращим життям сказали крем вранці і ввечері не пропускати ( бо я зараз раз через два, як не забуваю то користуюсь) і головне, що то всетаки брак вітамінів, сказали поки годую ситуація ніякими процедурами суттєво не покращиться, тому оце правда як уточните то поділіться, бо теж цікавить щодо шкіри рук і ніг, то зробила ексклюзивний манікюр-педікюр (з косметикою, акцент саме на догляді за шкірою рук і ніг), ручки і ніжки були файнющі, потім парафінотерапію, але от повернулась додому, помила кілька тарілок, запрала кілька речей і знов тертка , а не руки....маж не маж, треба вітамін А і Е...таке то і ще щодо олії, то сказали, що для шкіри краще лльяна олія ніж оливкова...
Відповідь: Суха шкіра я взагалі вся суха ходжу))))))))))))) - лице, руки, тіло, пятки і т.д., що я тільки на себе не смарувала. Креми перепробувала різні, ніякого результати і лікарі радили вітаміни, буду пробувати з надією на кращий результ
Відповідь: Суха шкіра Справді, наприклад, при недостатку вітамінів С, А шкіра стає сухою та шорсткою Так що є надія, якщо почати приймати вітамінні препарати стан шкіри нормалізується... А може бути така проблема через високу сухість в квартирі при батарейному обігріванні, тоді можна просто придбати собі зволожувач повітря
Відповідь: Суха шкіра Дівчатка,ви всі пишете про внутрішні проблеми,що викликають сухість шкіри,це все вірно,та як ,все таки,ви спасаєтесь суто косметично?Які креми пробували,чи перевіряли їх на придатність для сухої шкіри? Якщо сухість шкіри є проявом негараздів в організмі зверху її лікувати також потрібно,бо дискомфорт від сухості відчувається серйозний... Даруйте,та мало віриться що ніякий крем недопомагає... ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- якщо крем дійсно підходить для сухої шкіри його досить нанести два рази в день,якщо шкіра просить більше-це не ваш крем. Також,звичайно,треба враховувати чим тіло очищається,уникати агресивних миючих засобів.
Відповідь: Суха шкіра І я мучусь від сухої шкіри, особливо з приходом холодів. Так ноги маж не маж кремом, а через декілька годин як снігом покриті, так шкіра лущиться. Лице рятую маслами, відварами трав і ніякого мила. Дерматолог порекомендувала час від часу користуватись кремом Цикапласт (особливо на зиму), так я ним майже все літо користувалась, дуже задоволена.