Відповідь: Сутінки вони там всі крвм Вікторії нежуде подібні....а судячи по тому шо всі 3 вампірки,то і 4 вампірка,та й підборіддя щось дуже схоже.....але невпевнена
Відповідь: Сутінки Як на мене в Есме грубші риси обличчя, особливо підборіддя Я б скоріше подумала, що то Джейн справа
Відповідь: Сутінки оооо, а я її з фільму і не пам"ятаю. Дівчєта, хто ще не зрозумів - це Хайді (заманювачка) з Волтери.
Відповідь: Сутінки Тільки що передивилась фільм, її там показали від сили 30 секунд. Тому так важко здогадатись, що то Хайді.
Відповідь: Сутінки Хайді то з Вальтурі, красуня з фіолетовими очима (по книзі) бо лінзи стоять на червоному сині. Але я і сама не одразу врубалася, вона там дууууже епізодично з"являється. ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ---------- І мені так здається. Вони загримують (аби без мейкапу з тінями і помадою) і буде такий собі хлопчина з бездонними очима. Там фотографії невдалі, а актор на роль файно підходить. Доречі, і на кочівного вампіра теж актора знайшли, але я десь інфу згубила. Такий серцеїд м-м-м-м Ой, хто вміє, поставте нам в темку закріпленим дописом отакий банер (якщо можна, звичайно) http://www.springwidgets.com/widget...rX=10¶m_counterY=200&width=180&height=269 Суперове фото
Відповідь: Сутінки то її весільне фото??а шо вже була фотосесія???а Едварда де загубили?))) така класнюча!!!
Відповідь: Сутінки Мені теж, бо є багато фото Крістен у весільному..... але ця просто супер! І лічильник хочу!!!! То можна його першим дописом вліпити чи нє? Де модератори?????
Відповідь: Сутінки Це фото дизайнерської весільної колекції. Воно десь в мене валяється вже зо два роки. Правда там голова іншої кобіти має бути))))
Відповідь: Сутінки Бідні фанати вже не знають що з тою Беллою зробити, аби вона вже вийшла заміж і народила (про варіації на тему Ренесме я мовчу, будь-яку дитинку тулять )
Відповідь: Сутінки Ту суконку не знаходжу. Може пізніше. Але ті моделі всі на схожих бамбетлях фоткались. Ось одна з них Просю
Відповідь: Сутінки і шо би ви думали? Ліцензійний ДВД виходить в Штатах 4 грудня, я так розумію нам раніше Валентина не світить. *надулась* П.С. тут новий офіційний трейлер Гаріка (Поттера) вийшов - ууух аж пробирає