Відповідь: Сутінки Звичайно, наприклад серіалом "Справжня кров"... хоч я особисто не можу дивитися той серіал, щось не на мій цьогорічний настрій Доречі, я так кінцівку Баффі і не бачила.... в мене тотеж хронічне до серіалів Зафлудимо тему
Відповідь: Сутінки Я тут не давно у Youtob побачила класне інтерв*ю прикол із Паттінсон, перероблене так круто, а особливо ще ті його круті замашки і шухер на голові, а про усмішку я взагалі мовчу. Це було ЩОСЬ, просто вау, я ще до тепер в ауті повному, сміху було що ого го....
Відповідь: Сутінки спешіал для любителів сутінкових хлопів (хотіла занести в "красенів ловеласів" але най будуть тількі наші, моя прееееелєсть ) Ретборн - Джаспер Латц - Еммет Лотнер - Джейкоб Паттінсон - Едвард
Відповідь: Сутінки Джейк просто лапочка)))) Я б на місці Белли вибрала його Тільки от забули мені запропонувати вибрати (хі-хі)
Відповідь: Сутінки "Так нельзя":khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Цікаво, що скаже чоловік, як я в себе на компутері, на заставку ті чотири фотки поставлю? Ретборн і Лотнер просто м-м-м-м-мммммм.
Відповідь: Сутінки дівки, а чо ви офтопами закриваєтесь? То ж по темі, нє? прям з прицілом на тебе виставляла - як знала (ну в смислі я знала - ти десь записувалась в тім-Джаспер)!
Відповідь: Сутінки А й справді - чого приховувати: хлопці гарні Ваші слова, як то кажуть, та у вуха...
Відповідь: Сутінки Мабуть, не лише Вас.... А хтось бачив уже фільм-пародію на Сумірки "Очень вампирское кино"??? А ті хто бачив, які враження? ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ---------- Ваші думки на рахунок цього: p.s. Як на мене, могли б когось ще пошукати..., а можливо це перше враження...
Відповідь: Сутінки щось мені не хочеться це кіно обговорювати тим більше в цій темі. Як дуже хочете, то прошу створити іншу тему. на Бенджаміна дуже навіть підходить ІМХО
Відповідь: Сутінки Коли брали на роль Едварда Роба Паттісона, також було багато противників. Може Малек грати буде класно, припудрять, імідж підберуть
Відповідь: Сутінки Не пам'ятаю, щоб вона у фільмі посміхалась та і колір волосся інший - тому мабуть і не впізнала... Або 2 безсонні ночі дають своє