Відповідь: Сутінки Я таки подивилась п"яту частину Дуже класно, хочу ше!!!... більш нічого не можу сказати, бо ще прокручую все в голові)))
Відповідь: Сутінки дівчата, а шо там прокручувати то ж не арт-кіно, не філософська стрічка екшн, чистої води шо віжу то і є
Відповідь: Сутінки подивилась. цікаво. але зовсім не так, як мені уявлялось під час читання книги. багато моментів, які змушували мене сміятись - це тішить теж сподобався момент роздягання, ааа, кльово. битва сподобалось як показана. наразі це всі емоції... а ну хіба ще мала дуже кльова подивлюсь ще раз, тоді будуть ще коментарі
Відповідь: Сутінки І я нарешті подивилася! Коханий зробив мені подарунок і сам зголосився зі мною сходити, от ми і попали на останній сеанс. Як і думала, під кінець мій почав куняти, але фінальна битва його розбудила! Емоційний сплеск в мене стався аж в кінці, коли зрозуміла, що книжку читала давним-давно і вже не дуже пам'ятаю як там все має закінчитися. І коли почали відривати голови Карлайлу і Джасперу, я не на жарт перелякалася як то так А коли собачки почали гинути - о, то вже пішли сльози! Ну слабкість в мене до собачок Розуміла, що так не може бути, щось тут не так, але не могла згадати А потім був полегшуючий видох - хух, згадала! Сподобалася реакція залу на вислів боягуза-Аро "Любі друзі!" Вже в машині мій сказав, що вже нарешті матиме трохи спокою на деякий час. А я йому "так то ж вже остання частина!". На що він мені відповів: "так ще зроблять, є куди придумувати далі". Було б класно, але книжки вже ж закінчилися. Не може ж кіностудія придумати і зняти продовження фільму, якщо автор вже не передбачив подальшого розвитку подій...інтелектуальна власність, нє?) А ще цікаво скільки дівчаток фанатичні батьки назвуть Ренезмі?:xaxa:
Відповідь: Сутінки В інтернеті хороша якість з"явиться після виходу DVD 20 січня. Це ви так пестливо вовків називаєте ?
Відповідь: Сутінки І я була) Чоловік, правда, попав під "роздачу". Були в КК і я пішов собі в кіно, і чоловік, щоб сам не лазити там пішов зі мною Мені сподобалось, але ржала зі свого мужа) Бо він весь фільм коментував мені Йому найбільше сподобався Аро, сказав, що єдиний нормальний там зі всіх На його думку в Каленів весь фільм був запор, а вовків назвав телятами, бо дуже великі А ще казав, що земля так не тріскає, що щелепа так анатомічно не відривається, як там було, і голови не так відкручуються Заявив, що через ото все спецефекти нереаістичні і фільм кака Але що з ного взяти, чоловік... Зато мені нра, але в фаворі всеодно найперша частина, вона найніжніша якась мені. Шкода, що більше не буде, ой шкода
Відповідь: Сутінки Любі друзі ... оцінки Гільєрмо Наварро (гол. оператор) - 5 вступні титри - це ващєєє бомба! Розенберг (сценарист) - 3. Ну якось же сценаристи Гаріка умудрились викрутитись. Ці теж могли трохи більше напрягтись. Барвел - 5+ - не став видумувати велосипед зробив нове аранжування до саундтреків з першого фільму- і молодець. Тейлор знімає штани! Ну і "любі друзі". Коли Белла заново знайомилась з Беллою, я зразу захотіла подзвонити чоловіку, щоб привіз Варюнью. бракувало напруги... а взагалі не ходіть на сеанси в неділю в обід і нащо тягнути мужика якщо він не хоче? І тобі настрій портить і сусідам... як з"являться нові думки (гггг), поділюсь
Відповідь: Сутінки І я щойно з Кінопалацу. Ходила з чоловіком, трішки позіхав, але сценою битви задоволений! Враження - сподовся! Момент фіналу битви - зал аплодував, я пустила пару слізинок. Але перша частина - краща за всі. Ага, вони теж мені дуже запам"яталися
Відповідь: Сутінки ну шо ж, як це не пічяльно, рекордсмен цього разу з мене не вийшов- лише 4 рази як і минулого року але я би вже більше не дивилась. отак відчуваю. я собі в суботу настроїлась шо то востаннє, пропустила крізь себе всі-всі емоції і попрощалась з ними на великому екрані. це були круті 3 роки. і це буде зі мною завжди.
Відповідь: Сутінки Захотіла купити собі величезний телевізор і передивитись всі фільми на великому, хоч і домашньому, екрані! Заодно і Поттера би переглянула. Скучаю. А то вже можна коментувати і ділитися враженнями в деталях?
Відповідь: Сутінки ще поки всі деталі ховають під а біля мене на перегляді сидів хлопець, який весь фільм проспав, хропів голосно , а потім видав копію сміху Аро: http://www.youtube.com/watch?v=SqzOVuRi190