Відповідь: Сутінки була сьогодні на сеансі... було багато цікавих та кумедних моментів. мені було цього часу замало, хочеться ще....чоловік сказав, що думав, що буде гірше. а чоловіки таки ходять на сутінки. на своєму сеансі нарахувала шістьох.
Відповідь: Сутінки я ета сдєлала було круто, смішно, страшно, сумно виходили ми останні з дівчатами я щасливааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Відповідь: Сутінки Такс, певне вийде мені завтра на 13.00 піти! Йду з чоловіком. він теж фанат. в центр йдемо.
Відповідь: Сутінки заздрю, але як одностайно з мар*ясею вирішили - нам стане і одного разу а муж мій, паразіт, фиркав - іді, смотрі за дєтьмі, а то вон, в кіно ходіла заздрить, ага
Відповідь: Сутінки взагалі сутінки для мене перший фільм, де вампір, не бездушний монстр, що пє кров, а здатний на кохання безсмертний, що захищатиме свою родину і близьких ціною власного життя. і ще мені подобається оця "перевага вампіризму", якщо можна так сказати, ти завжди молодий, сильний, нетреба готувати їсти, нетреба спати.
Відповідь: Сутінки ооо, тааак це плюс вболтала мужа приїде з відрядження - підем ше разок . але не в ІМАХ, в звичайний зал.
Відповідь: Сутінки Ох, була. Ну що тут скажеш! СУПЕР! виникло бажання перечитати книжечку. шкода що вже все! Які ж вони всі гарнюні. і моментів багато було смішних)
Відповідь: Сутінки спойлер ооо точно, ю кен лів йо хет он)))) ше я приколювалась, коли на різдво джейкоб подарував браслет ренесмі. кажу - ошийничок сплів. протиблошиний))))) смішні моменти були. ага)))
Відповідь: Сутінки та Джейкоб взагалі в тому фільмі атжигає! а як Белла його з хати вишвирнула...:xaxa: а я вже цілих три дні не дивилась фільм... тому сьогодні знов йду
Відповідь: Сутінки Дивилась нинька якусь передачу про Стефані Майєр. Обіцялася вона, що буде продовження про Джейкоба і Ренесмі. Так шо той ошийник їй пригодиться. Ну і про смішні місця. Фраза Елеазара: Белла - Щит. І відповідь в залі, що всі так роблять, добила навіть таких вірних фантів як я.
Відповідь: Сутінки Моє задоволення від перегляду ще попереду. Але вже дуже скоро - завтра в планеті-кіно на 21.00 юху!
Відповідь: Сутінки Чоловік приніс сьогодні квиточки на неділю в Кінопалац. Батьки приїдуть посидіти з малим, а то я вже не сподівалась попасти на сеанс. Рада як слонь!