Відповідь: Сутінки Ні, лише в одному - IMAX 2D. ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- Дуже чекаю, на ваші коментарі до фільму .
Відповідь: Сутінки а ось тут на сайті Планети є розклад якраз в Digital cinema http://planeta-kino.com.ua/lvov/movies/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2/#dolby-cinema
Відповідь: Сутінки Це певно, тiльки вiдкрили продаж тих квиткiв, до того був 2D i все. Фiльм без особливих супер-ефектІв, тож можна i простим форматом задовiльнитись. Але
Відповідь: Сутінки Любі друзі!))))) а я вже вчора переглянула)))))))))) Мені дуже сподобалось і хоча мені Белла не дуже подобається, та все ж вампіром їй личить набагато більше. Я вчора цілий день шукала компанію, щоб сходити, навіть подумувала, щоб піти самій...але в останній момент таки найшла охочих і дуже добре, бо цей фільм однозначно тре дивитися з кимось, постійно хочеться з кимось перекинутись слівцем))) Тому раджу якнайшвидше сходити!!!!
Відповідь: Сутінки Напишіть хтось, чи варто йти в IMAX. Будь-ласка! Не хочеться в 2 рази переплачувати за квитки, якщо немає різниці.
Відповідь: Сутінки і я сьогодні вже була! дуже-дуже-дуже сподобався фільм. до речі, як мені,так і моєму чоловікові. дитятко таке файнюще! і момент битви також захоплюючий. а погляди Едварда такі ммм
Відповідь: Сутінки я таки вчора передивилась першу частину по ящику дозволила дітям колупатись в печі і нічого чоловіку не казала за те, шо він захворів (грррррррр) лікую і сподіваюсь що цього тижня він вичухається, бо сутінки ЧЕКАЮЮЮЮЮЮЮЮТЬ
Відповідь: Сутінки Я вважаю що немає різниці, не раджу переплачувати краще піти зранку в кінопац за 20 грн.)))
Відповідь: Сутінки і я, і я! ага!нема слів, одні емоції! аж сумно, що це кінець. добре, що щасливий!!! були сьогодні саме в ньому. окулярів не дають, просто вееееелииикий екран. можете брати на звичайний перегляд. ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ---------- кльово, бо біля нас сиділа сім*я-мама, тато і 6-річний син, тато так виспався файно, аж пограпував а мій чоловік щасливий, що я з коліжанкою сходила і його перегляд оминув
Відповідь: Сутінки а я дивилась навіть з мужом))) весь час він повторював щось типу яка ж то муть, але коли під час реклами я вийшла помити і вкласти малого то кричав щоб поскоріше верталась, бо вже починається)) і зрозумій тих чоловіків)))
Відповідь: Сутінки мій на питання - шо ти там ТАКЕ дивишся, шо діти хату перевертають, коли почув, що сутінки, сказав - ГОСПОДІІІІІІІІІІ
Відповідь: Сутінки Не бийте по рукам, але зовсім випадково натрапила в неті на екранку і подивилась аж 10 хв., як я могла ?! Але вчасно отямилась і виключила, все-таки сила волі Є.
Відповідь: Сутінки щойно я попала на Сутінки, перших кілька хвилин думала, що після хвороби мене "глючить", лае потім зрозуміла, що це переклад наш жорстко, нічого не скажеш...
Відповідь: Сутінки аааааааааааах *випала щелепа* а серйозно - *пошепки* ну і шо??? хоча в мене ломка я ото дивлюсь на фотки з прем*єр і тіхо схожу с ума
Відповідь: Сутінки Серйозно - краще б не дивилась, бо так цікаво! Раджу (ні, не раджу навіть), ЗАБОРОНЯЮ ДИВИТИСЬ то, бо сили волі хватає ненадовго.
Відповідь: Сутінки Однозначно краще піти в кінотеатр. Подивилася сьогодні нарешті, слів бракує, ВАУ! Ну дуже мені сподобалося, чесно чекала чогось класного, але це перевершило мої сподівання, не знаю можливо за рахунок того що дуже вже чекала, чи як за 20 хв заїхала з р-ну Балатону в КК, і забігла на сам початок, реклама вже закінчилась, а муж вже пивце там попивав. Так хочеться зараз щось написати і поділитися думками, але ні краще ще трошки почекати щоб більшість вже встигли переглянути, а тоді можна і пообговорювати все. Ох і багато вражень! Цього тижня однозначно, мабуть 21 йду ще раз, але вже в кінопалац Чоловік як почув це тільки покрутив біля віска, правда тепер моя черга йти з ним на якісь стрілялки
Відповідь: Сутінки Я можу також похвалитись, що проглянула фільм. Кінець дійсно класний. Ще раз би йшла і ще раз і ще. Так шкода, що фільм закінчився...