Відповідь: Сутінки в мене таке враження, що вже нема в них того дня глядача, ціни з дня в день однаковісінькі) нє, то в 2Д така ціна в Планеті Кіно
Відповідь: Сутінки ні, 80 грн це таки формат аймакс. звичайний- по 30, 40, 50 грн відповідно. ну і день глядача на такі грандіозні прем'єри відміняється автоматично, гроші ж треба заробляти
Відповідь: Сутінки Саме так, дивитись у ньому одне задоволення, окулярів не люблю. Я таки попала на перший сеанс. Ну, почати з початку чи з кінця, певне почну з середини ...файне кіно, але мені було його мало. Тим більше, коли знаєш, що це уже кінець. Був момент, де я навіть просльозилась. Усім поціновувачам "Сутінок", звичайно фільм сподобається. Я вам усім, навіть, заздрю, "потому что это у меня уже было, а у вас еще нет" . Бажаю отримати задоволення від перегляду !
Відповідь: Сутінки Я була сьогодні, ну що скажеш класне закінчення, екранізація найліпша зі всіх частин, не буду нічого розказувати бо небуде цікаво дивитись, але дужееее раджу подивитись.
Відповідь: Сутінки і я прийшла. Дууууууууууууже сууупер-файнезно-бомбезно. Уххх, дві години - як одна мить. і трошки шкода, що вже все закінчилось
Їду додому з кінотеатру. Не можу сказати, що аж так супер, чомусь чекала більшого. В кінці правда був момент, який вартував того, щоб дивитись на великому екрані.
Відповідь: Сутінки Починаю чоловіка вмовляти поїхати в Тернопіль "на кіно". він такі фільми не любить, але знайде собі заняття на 2 годинки. думаю що він мене послухає. От думаю: дзвонити замовляти квиток, чи так їхати. того року купилп без проблем за 1 год до початку. П.С. в великі кінотеатри не хожу. хто знає де найкращі місця?
Відповідь: Сутінки ой, той момент я б із задоволенням зараз ще раз переглянула. Я ще досі під враженням, закриваю очі і згадую. ще мені приємно, що цього разу повезло з людьми, ніхто не викрикував, не телінькали мобільні, все було так, як і має бути в кінотеатрі. Чи то люди вчаться культури перегляду кіно на великому екрані? Вкінці навіть аплодували. І після того моменту неочікуваного теж оплески були. А ще я рада, що книгу читала більше року назад. Призабулася і так навіть цікавіше мені було. а тепер хочеться знов книгу почитати.
Відповідь: Сутінки ой, заінтригували на нац!!! завтра їду в КК лічно купляти з коліжанкою квитки, бо бронювання через сайт видає спочатку "не більше одного квитка на руки", а після розподілу з подругою, що вона бронює 20, а я 21 місця видає "ліміт бронювань на цей сеанс вичерпано"
Відповідь: Сутінки Я сьогдні прийшла в Довженка за 5хв. до початку, купила квиток і отримала вагон задоволення від перегляду. Завтра перечитаю книжку П.С. Недалеко коло мене прийшов і сів молодик сам, з пивом і дивився фільм, але втік ще до того, як засвітили світло і не думаю, що він знайомим хлопцям розповість, що ходив на "Сутінки"
Відповідь: Сутінки ми теж ходили на Довжена, за 30хв. до початку купили квиток спокійно (на 19-30). Немає на Довженка ажіотажу) Занудко, а можете книжку позичити, як прочитаєте?
Відповідь: Сутінки ава - ууууууууух в тєму так - даю собі установку - не розкиснути зовсім, не розкусинути зовсім я в фонд походу на ільм відпускаю мужа без напутствій на зустріч з одногрупниками. ОКАК
Відповідь: Сутінки я вчора як в дитинстві з Миколайом- лягла спати, щоб пошвидше настало сьогодні отже, 7 година вечора, Кінг-Крос..я точно вмру там. без варіантів..
Відповідь: Сутінки А на 21.40? Хочу сьогодні піти, от думаю наперед квитки купувати чи перед самим початком...
Відповідь: Сутінки І я вчора була, і я бачила!!!! Ох.. ах...умммм... і все решта, дуже класно, просто без слів. Майже плакала коли перший раз Беллі показали Ренесме, так чудово!!! Вкінці тримала кулаки і ледь сиділа на місці, а коли показали кінець плескала, дуже гарно і круто. Але шкода що це вже кінець!!!!
Відповідь: Сутінки Так заінтригували! Сьогодні чоловік зраненька дає мені два білети в неділю на сеанс Мені досі не віриться що муж зробив такий сюрпрайз, адже він тільки від назви цього фільму вже починає кривитися, правда пообіцяв стойко передивитися цілий фільм з всією серйозністю на яку він здатен. Значить тепер маю проблему як витримати до неділі, хочу щоб вже була неділя! І як я маю встигнути на 14-20 в КК, а на 10-00 маю дві міліровки, буду щось думати.