Відповідь: Сутінки Вчора вже не мала сили нічого писати, бо була сильно втомлена. Але яка задоволена!!!! Фільм мені загалом сподобався. Я звісно маю д-ка претензій, але в принципі я ходила розслабитися і отримати задоволення, тому поки всі наші посиденьківські фанатки фільм не переглянуть буду тримати свої зауваження при собі. Джейкоб
Відповідь: Сутінки а мені не сподобалось як вона в кінці лежить така наряжена і з розчепіреними ногами... якось воно не альо....
Відповідь: Сутінки пожалійте тих, кого таке щастя спіткає ой як не скоро... хоча б у двох словах... плз!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Сутінки в мене таке щастя буде у вівторок, вже забронювали квитки. Але як витримати до вівторка????
Відповідь: Сутінки Дорога solomka, коли не сила терпіти, думайте про те, що я побачу цей фільм тільки тоді, як хтось викладе його в мережі... Це буде не скоро... А до вівторка залишилось всього то кілька днів. Тому вам пощастило
Відповідь: Сутінки Гмм, дитина їй ж хребет переламала, я шось не вкурсі, як там лежать при такому:confused:. Були, мені сподобалися.:shutup:
Відповідь: Сутінки все... думала витримаю... але ні... погнала уже тисячний раз дивитись трейлер!!! хоч тим буду тішитись
Відповідь: Сутінки І я вже переглянула цей чудесний фільм. Дуже гарно все знято, в романтичній частині сидиш і уявляєш себе в прекрасному світі з чарівною природою і музикою muse. Були і смішні моменти. По сценрію серйозні, але знято як в дитячих фільмах. Розборка вовків між собою, коли Сем в образі вовка намагався підкорити Джейкоба і Джейкоб голосом електронного монстра кричав : "Не підкорюсь!". В той момент наш ряд чуть не попадав зі сміху :rofl::rofl::rofl: Чоловічий слад акторів . Не сподобалась Розалі, в попередніх серіях набагато гарніша була. тут ніби як постаріла. Ще велике дякую форумлянці яка дала пораду сидіти після титрів.
Відповідь: Сутінки Навіть після прочитання книги я просто в захваті.......... Тепер чекаю в неті фільм, щоб ще раз подивитись.....
Відповідь: Сутінки УРА! УРА! Я щойно з Планети - все сподобалось, найбільше захопливі сцени битви з вовками і роди (навіть очі заплющювала, страшно!). Коли вже той рік пройде до 2 частини, ех! Таож дякую Martunka за це, а то би одразу з зала вийшла, як це зробила більшість
Відповідь: Сутінки Хто ще не бачив фільму, читати не рекомендую . Дійсно, це було якось смішно, дивно і більше би пасувало страшному мультфільму. Ще, не дуже сподобалась зачіска Белли і сукня (ззаду вона була шикарна ,а спереду - ніяка ). Сподобалось, як Белла правдиво виглядала виснаженою, якщо це може подобатись. Я маю на увазі, що дуже натурально. Ото наплела . А, от на останній хвилині, Белла, виглядала просто шикарно, як сказала моя подруга "вампиризм ей к лицу" .
Відповідь: Сутінки Карапуз, Ви зробили добре діло!!! Можна сказати, напоїли спраглого своїми коментарями
Відповідь: Сутінки Для тих, хто ще буде дивитись фільм. Уважно дивіться на гостей, які будуть на весіллі, побачите знайоме обличчя. Пи.Си. То, Занудка, така спостережлива, я не побачила.
Відповідь: Сутінки А ми сьогодні йдемо в Кінопалац на 16,40. Десь 12 ряд. як хто буде свистіть! підкинемо маленьке зозуленятко батькам і будем дивитись КІНО!!!!!!!
Відповідь: Сутінки так! хто там сильно страждає і не може піти в кіно- в неті з'явився цілий фільм, правда на якійсь італійській чи португальській мові але думаю, то не сильна проблема. хто хоче- кажіть, кину посилання!
Відповідь: Сутінки кіно не погане, але книжка все ж краща... дійсно, варто спочатку подивитися фільм, а потім читати... бо починаєш розуміти, що не зняли... а такі як я, то взагалі... прочитала усі п'ять частин ще після виходу на екрани другої. то ж уявіть, як то було "цікаво" чекати фільму...