Сутінки

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by amurka, Jul 9, 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Сутінки

вони ж розділили не для того, аби все дужде докладно показати у фільмі. Це все гроші, дуже великі.

2. Martunka

Martunka New Member

Приєднуюся до тих хто вже все знає.:girl_cool: :girl_blum:Щойно з кінотеатру:girl_dance:. Задоволення море. Однозначно варте того, щоб сходити і побачити. Багато смішних моментів. А фінальний кадр просто бомба :khomyak: А найголовніше як почнуться титри не іти зразу з залу, бо після них показують ще дещо цікаве.
    Ех....тепер ще рік чекати другу частину :girl_devil:

3. Farfalla

Farfalla Member

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я щойно з прем'єри... Дівчата, то таке кіно!!!!!!!:girl_tender: Я йшла, навіть не знала про що воно, хоча, ні, знала, що про вампірів... Тепер я стала його фанаткою. Завтра буду дивитися попередні дві частини... Мені точно вночі буде снитися))))):girl_blum:

5. Farfalla

Farfalla Member

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Три взагалі-то. Фото класні, дівчата....я прибалділа, а Джейкоб ТАКИЙ... просто...

7. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

От кажу ж, що темнота я... таке кіно профутькала.....Якби не той квиток, який я виграла на прем'єру, то би не знала, що воно таке класне))))

8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Оооо... і я вже з нетерпінням чекаю перегляду. Забронювала квитки на футбол і такий ажіотаж зробили з співробітницею в офісі, що зібралось 16!!! чоловік на перегляд:) Оце буде корпоративний відпочинок на Сутінках:)

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

і я пропустила..... халепа. тепер розкажіть хтось, що ми там пропустили...
    але сам фільм - ммммм... класний :girl_in_love:, я дві години дивиласьі не зрозуміла коли вони промайнули. Варто йти, однозначно! Тепер нехай його ще на торренти викладуть, і я його задивлюсь до дір :girl_smile:....

11. Materynka

Materynka Well-Known Member

Йду завтра, вже не можу дочекатися після ваших вражень

12. Heureuse

Heureuse вірю...

СПОЙЛЕР

13. natorella

natorella Well-Known Member

я тільки цього і чекаю...

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

15. Farfalla

Farfalla Member

однозначно!!!!!!!!!!!!!!!!!! так хочу подивитись, що аж пищу!!!! мо я вже хвора від того... :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

велкам до нашого клубу :girl_wink:

а я тільки встала і тут для мене нова "доза"- ще одна шикарна фотосесія :khomyak:

17. Farfalla

Farfalla Member

Heureuse, майте Бога в серці!!!!!!!!!!! я ОТО ЩЕ ВІД ВЧОРАШНЬОЇ НЕ ВІДІЙШЛА: досі дихаю раз через раз! А тут на тобі: получай фашист гранату!

"сльози мєшают гаваріть" :girl_blush2: а насправді, приємно )))))

18. Heureuse

Heureuse вірю...

ггг, пробачте :blush:
    я сама зараз як той хомяк зі смайликів- просто валяюсь. але це солодкі муки, погодьтесь? :girl_wink:

19. Farfalla

Farfalla Member

20. Raven

Raven Мама малятка

Нарешті вчора в Кінгкорсі подивилася "Сутінки":dance::dance::dance:. Джейкоб така симпатюлька, а від Джаспера я просто взахваті:girl_tender:. Абсолютно не сподобалося весільне плаття Белли, я чекала більшого. А взагалі, від фільму взахваті.