Відповідь: Сутінки І мій теж, а я йому ще вставляла епізоди з книжки, а ще пообіцяв, що піде зі мною в кінотеатр))) так що не такі вони вже й чарстві, десь в п'ятках ще можна відшукати щось романтичне)))
Відповідь: Сутінки Дівчата, прийміть в компанію любителів цієї божевільної історії кохання надумала прочитати "Сутінки", але боюсь натрапити на поганий переклад. Підкажіть, будь ласка, якого видавництва краще брати ці книги?
Відповідь: Сутінки Я піду з сестричкою, а чоловіків лишимо вдома (мій каже, що ще від Гаррі Поттера не відійшов ). Кожен вечір переглядаю по частинці з кожної частини - перша у мене фаворит, бо потім я не можу пробачити Едварду його вчинок і моїм фаворитом стає тільки і тільки Джейкоб красень! а на Едварда злюся
Відповідь: Сутінки нарееешті!!! аймакс змилосердився і я забронювала квитки! йдемо з подругою в неділю..вже не можу дочекатись
Відповідь: Сутінки А ми йдемо ЗАВТРА!!!!!!!!!!!!!! Шкода, що не в 3Д. Вже не дочекаюся того, запаслася серветками, бо від такої кількості романтики в мене очі точно на мокрому місті будуть.
Відповідь: Сутінки АААА!!!Радості немає меж І я йду в суботу з подругою, бо чоловік сказав тих соплів не витримає Тільки забронювала 13 ряд, просвітіть мене будь ласка то дивани...так???
Відповідь: Сутінки їм не панять а взагалі я б хотіла сама піти. і щоб в залі нікого не було- лише я, улюблений фільм і та неймовірна атмосфера... ех, мрії
Відповідь: Сутінки Так-так це дивани. Ага, і я б не відмовилася від такого. А то ці чавкання і шелестіння відволікають.
Відповідь: Сутінки дівчата, обов"язково завтра діліться враженнями!!!!!!!! я ще не скоро виберусь в кіно, але так хочеться дізнатись, що там і як... ех... я трейлер вже напам"ять вивчила ))
Відповідь: Сутінки Ми зібрались в п"ятницю йти в Планету на 20.00. Ажіотаж великий, більшість місць вже розкуплено. Впевнена, що фільм не підведе, тільки тепер поки 2 частину дочекаєшся ...
Відповідь: Сутінки не смій!!!!!! не порть очікування.... бо я йду або в п’ятницю або в суботу-неділю.
Відповідь: Сутінки ліпше не розказуйте...буде вже нецікаво(((трейлер якраз і тримає малу таємницю що й до чого...йой як до суботи ще довгооооо!!
Відповідь: Сутінки Після прочитання всіх книг для мене вже ніяких таємниць немає, але так цікаво подивитись екранізацію того всього!
Відповідь: Сутінки Дівчата, я знайшла таке фото класне.... Слінготатусь "Джеймс" з першої частини саги...така лапочка...