Сутінки

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем amurka, 9 Липень 2010.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

2. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Сутінки

яяяяяяя тааак хочу то побачити

3. In4a

In4a Well-Known Member

дійсно класні коменти :)
    а відео :khomyak:
    блін, коли вжееееее....

4. Vika

Vika Well-Known Member

дівчата а коли ( я шось не в курсі )?

5. natorella

natorella Well-Known Member

а гугла питали?))))

6. Vika

Vika Well-Known Member

нє,я вас спитала.
    але певно краще б гугла.:girl_sad:

7. Lithium

Lithium Active Member

А я взагалі в нірвані..... ще трошки. ум...

8. Heureuse

Heureuse вірю...

17 листопада прем'єра :girl_in_dreams:

а я вже на фоні всіх тих відео кожен день як придурок перевіряю сайт аймаксу чи ще нема розкладу і можливості бронювати квитки :girl_crazy:

9. Bobas

Bobas New Member

:girl_in_love: Як подарунок після робочого тижня- на новому каналі всі серії сутінків-щойно закінчився перший фільм. Завтра два інших... якби то так зробити, щоб своїх сплавити кудись, щоб подивитись?!:girl_in_dreams::girl_blush2:

10. Orman

Orman Модератор-бомба

дивитись з чоловіком Сутінки - це щось!

питає Чарлі про квитки, типу - які квитки? Белла - щоб провідати маму ...
    мій чоловік - ага мою маму в Трансільванії :lol: як я ржала ..

11. Furore

Furore New Member

Ох, вчора зробила собі свято....
    Дівчата, а які ваші найулюбленіші місця в Сутінках?

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Скачала інструментальні треки - сидю, балдію. :girl_in_dreams:
    Скажіть будь-ласка, це лікується???

12. Mаrsela

Mаrsela New Member

Так лікується,і лікарство називається Сутінки 4 :girl_haha:

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Я теж вчора святкувала всією трилогією:girl_cool:

13. Furore

Furore New Member

От і ні!! Якраз навпаки!!! Прочитала четверту книжку. Ох, май гуднесс!!!! Хвороба загострилась і прогресує! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Це якесь божевілля!!!

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Такс, головне, щоб в Кінопалаці показували! Я вже розпланувала що доцю лишу в батьків, вони коло центру живуть. І підемо!!!!!

15. Raven

Raven Мама малятка

Як Едвард просить Беллу вийти за нього. В суботу сиділа з купою серветок на дивані, то було типу "вся в соплях і губній помаді", мужа заздалегідь відправила до батьків на вихідні.:girl_wink:

16. solomka

solomka Active Member

а я спокійно не могла подивитись, чоловік ходив і коментував: як таке можна дивитись, тупішого фільму він ще не бачив і т.п. Цікаво чи то тільки мій муж так негативно сприймає цей фільм....

17. Raven

Raven Мама малятка

Я свого другу частину потягла дивитися в Кінопалац, муж на радостях взяв великий тьохмісний диван в останньому ряді на балконі і я, зараза така, весь фільм не відривалася від екрану. Добре, що куртки в гардероб не здавали, то він файно виспався, а коментарі, як то можна дивитися я чую не перший рік.

18. Furore

Furore New Member

О так!
    А з першого фільму?
    Мій фаворит, звичайно ж, перший фільм. Моя найулюбленіша сцена зізнань в лісі, де лев закохався в овечку. Ну і, звісно ж, там де він відштовхує машину, рятуючи Беллу. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Мій не вмішується...
    ...бо растерзаю, як тузик грелку. :girl_yes2:

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Читаю зараз "Сонце опівночі" - паралізована, практично більше нічого робити не можу. :girl_flag_of_truce:

19. amurka

amurka New Member

мій тоже так казав,але в суботу сам дивився всі серії,то я ходила насміхалась з нього)))

20. Bobas

Bobas New Member

Нє-а. Мій також так реагує, але як побачив, що сльозу пускаю в неділю- то сів біля мене і навіть пару хв. подивився і без глупих коментарів. То вже великий прогрес. Навіть сказав, що купить мені ті кляті книжки( я вже рік тому все перечитала) але хочу, щоб вони просто стояли в хаті- гріли мені душу.