Сутінки

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by amurka, Jul 9, 2010.

1. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Відповідь: Сутінки

Запитання до дівчат, які вже бачили фільм, - там же немає страшних моментів? Тобто вагітним з тонкою душевною організацією дивитися можна? :mocking:

2. allja

allja Well-Known Member

Залежить що для Вас страшны моменти, але я мабуть не радила, якщо Ви вагытна та ще

. Це моя думка:pardon:

3. amurka

amurka New Member

там нема таких дуже страшних моментів,хіба як битва буде то очі закрити...
    для тих хто зібрався на сутінки,то на сихові в кіно писали,що тільки тиждень будуть показувати,а не 2...

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я взагалі про Копернік думала ... але тенденція не надихає. Якби раптом щось, то все-одно буду купувати ліцензійне кіно - закличу на перегляд :)

а вагітним - а ви книжку читали? Я би йшла якби була вагітна (я так собі думаю), але вибір звичайно за вами.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Йду в четвер на 10-20 в Копернік. Приєднуйтеся!

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я бачила перші дві частини - ніц особливого, перша ще куди не йшло... а всю другу - кульмінацію дочекалась аж в кінці фільму, не побачим, що буде в третій :girl_cool:

7. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

читала англійською, але мені книжки взагалі-то не дуже сподобалися - на мою думку, фантазія в Меєр хороша, але письменницького хисту бракує Перший фільм дивилася тричі, страшенно "проперло" :) А другий не вразив.

8. mamulja

mamulja Member

я з задоволенням приєднаюсь, гуртом цікавіше

9. Orman

Orman Модератор-бомба

перший фільм сподобався більше, але другий теж добряче пробирав (особливо в тих місцях де Белла вночі кричить - в мене прям серце стискалось :sad:)

10. airy_cat

airy_cat New Member

Первый фильм понравился - приятные сьемки, атмосфера хорошая, вампиры опять же таки стильные получились... А второй я смотрела глубоко беременная, да еще и в состоянии повышенной воинственности - мне было мало драк, экшна и спецэффектов, а мелодаматические повороты сюжета меня вобще веселили, Бэлла с оборотнем раздражали - вобщем не сложилось :)
    Хотя когда читала всю серию - понравилось :pardon:

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Йду з вами :) Головне не на 10 чи 12 ранку, майте Бога в серці, я ж до 5-ої працюю

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені, після прочитаної книги, теж Сутінки 3 видаються такими не цікавими, у фільмі стільки всього упустили...

13. fanet

fanet New Member

Вчора ходила в Довженка..... суперовий фільм...... я б його кожен день дивилась..... а великий екран робить його ще більш ефектнішим:girl_in_love:

....всіх закликаю подивитися!!!!.... і коханих беріть... буде дуже романтично:girl_in_dreams:

14. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Взяла квитки.скоро підемо!

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Я сьогодні отримала пропозицію від якої не змогла відмовитись: приїхала до мами, а моя сестра якраз збиралась в кіно на "Сутінки" і мама запропонувала лишитись з малим, а я щоб пішла з нею. Я від такого відмовитись не змогла :) Загалом фільм мені сподобався. ну з-а винятком деяких доволі комічних моментів. Переклад такий собі, особливо кумедно звучить мені переклад Еммета (з таким голосом він мені як розумово відсталий виглядав). а загалом не шкодую що пішла і добре, що без чоловіка, бо він би того точно не витримав: цілий зал дівчаток-підлітків по 13-14 років (я була на сеансі на 13:20), поміж ними кілька хлопців, ну а я відчувала себе як переросток :) Але задоволення загалом отримала. Гарна сцена битви. І не пошкодувала, що я знову спершу подивилась фільм, а вже тоді книжку (я якраз дочитую другу і берусь за третю), бо, може, тоді враження були б не такими позитивними (бо так було з першими двома: спешу фільм - сподобалось, потім книжка - сподобалось набагато більше). Думаю, з третью книжкою буде так само.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

тако, я купила квитки на 16 (п"ятниця) на 14-40. В Коперніка. ряд 11, місця 6,7 (там весь ряд вільний). Хто хоче підтягуйтесь там і зал весь вільний :) наразі.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

усьо, місія виконана

пейзажі- супер! Сцени бійок і переслідувань - супер-пупер.

ну що я вам скажу - дуже я цю історію люблю, але все-таки краще дивитись в оригіналі, бо після мульйона переглянутих трейлерів англійською, озвучка мені здавалась "чужою", ну і переклад ... вони могли краще (чого варте "викарбування").

І ота нова Вікторія - це ж якась ганьба. От порівняйте
    Рашель і Брайс
    [​IMG] [​IMG]
    от недарма казали, що тигрицю замінили на кошеня - не справилась вона з довіреним завданням

середній вік глядачів в залі - 15 років - я файно вписалась (ггггг)

висновок - куплю диск, подивлюсь англійською

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

я ж казала :)

ну і добре що ту Вікторію мало показували, бо попередня була краща точно!

19. amurka

amurka New Member

я довго сміялась з того слова,а чоловік пів години мене просив щоб я йому пояснила що сталось і шо то за слово таке)))

і мені вона зовсім несподобалась і була взагалі якоюсь перестрашеною...

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та кіко там тої Вікторії було.... :cowboy: