Відповідь: Сушка овочів та фруктів Я маю якраз таку сушку,як показала veroni4ka -фірми Delfa.Купили ми її в липні і до кінця листопада експлуатували майже цілодобово-спочатку всякі травки,потім пішли яблука/груші,потім виноград,ну а на кінець вирішили насушити айви на пів життя. Хоч вона недорога,але справилася з цим добре.Зараз лежить в коробці і чекає літа. P.S.:я теж думала чи варто купляти Ezirdi(бо вона за такою ціною,що ого-го),але вирішила купити дешеву Delfy,про що ні разу не пожаліла.
Відповідь: Сушка овочів та фруктів світла багато накрутила? Скільки часу сушаться яблука н-д, чи ягоди, а кріп, чи травки на чай?
Відповідь: Сушка овочів та фруктів За світло сказати нічого не можу,бо було не відчутно. На рахунок часу сушіння: -трави висушуються за годину(якщо їх небагато і класти не гамузом); -яблука за кілька годин,але треба перекладати миски час від часу,бо знизу сохне швидше; -довше сохнуть цукати-десь добу(але це скоріш за все пов'язане з тим,що вони дуже цукровані і вологі); -дуже довго сохли у нас сливи і виноград(але ми ніколи не ставили max температуру). Тут основне правили-тонко різати і час від часу міняти місцями рівні.
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Sera, чи використовуєте різні температури для різних продуктів? Не у всіх сушках бачу регулятор температури. Тому цікаво, чи то важлива функціональність, чи можна все сушити при 50 градусах?
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Ми сушили все при 45-50 градусах.Але ми ще не сушили м'ясо(а для нього треба більшу температуру).Тому якщо м'ясо(курку,рибу і т.д.)ви сушити не збираєтеся,то думаю підійде і сушка без регулятора.Хоча,думаю,треба ще в когось спитати,хто сушив м'ясо(може йому і 50 достатньо буде).
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Від 30 до 50 см в діаметрі(у різних виробників по різному).Є також квадратної форми.
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Щойно зареєструвалась на форумі. Цікава мені тема про сушіння овочів та фруктів. Хто точно знає, чи дійсно при сушінні зберігаються всі вітаміни, чи при випаровуванні вологи вони зникають?
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Купила в Метро за 470грн(акційна ціна) і дуже задоволена, правда тут немає багато регуляторів..є лише регулятор середньої і повної потужності і чотири пластикові підноси, - для мене цього достатньо. Час сушіння залежить від товщини нарізання, але при сушінні яблука всихаються їх можна зсипати з двох підносів на один...і т.д. а на пустий піднос досипати свіжі порізані яблука і так процес безкінечний...але свіжі яблука не треба ставити нижче тих які вже підвяли чи майже сухі бо вони набиратимуть вологи. Поки що більше нічого крім яблук не сушила. Вже маю першу порцію сушки з яблук
Відповідь: Сушка овочів та фруктів минулого року мали чудову сушену сливку, а цього року висохла вся м'якоть, залишилася лиш тонка шкірочка будьте уважні, не сушіть нічого крім венгерки, бо нам попався змішаний сорт сливи - фактично 10 кг пропало...
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Чи хтось купував сушку фірми Ezidri?? цікавить мене де саме і скільки коштує?? чи може бачив хто, де вона продається...може в Метро?..
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Я маю сушку вже третій рік. Сушила яблука, груші, кабачки (для першого рикорму дітям). Кажуть, ще добре сушити помідори.
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Я купила нашу сушарку також як більшість тут писали у Метро просто спонтанно! Жінка перед нами пробивала дві сушарки на касі а ми чомусь подумали що це пароварка, на що жінка відповіла що дуже хороша сушарка, купляла собі , а от тепер на презенти! Ну і я також купила і страшенно задоволена, бо сушиться все без проблем! Бо зазвичай та процедура займала багато часу та ще й не завжди просушувалось добре, а тепер малому яблука на сушку, чорницю, трави...
Відповідь: Сушка овочів та фруктів Ми маємо сушку вже другий рік, купували в Польщі, переважно сушимо яблука, але пробували сушити і ківі і банани, зелень. Все нам дуже подобається. Власне спочатку ми позичили сушку у знайомих бо мали багато яблук і щоб вони не пропали насушили їх, нам так сподобалася , що ми відразу і собі купили. Цього року свекруха позичила у нас сушарку і так їй вона сподобалася, що сказала , щоб ми собі купили іншу бо ту вона нам вже не віддасть, не може нею натішитись.
Відповідь: Сушка овочів та фруктів купила сушку Зелмер, і маю проблему... Спочатку нормально працювала, а тепер працює 20-30хв і вимикається. Хтось стикався з таким?