Відповідь: Суші Є спеціальний майонез для суші. Навіть в якомусь відео бачила в які роли його додають
Відповідь: Суші Не дуже знаю як там що до суші, але японці роблять свій особливий майонез. це правда.
Відповідь: Суші А у нас сьогодні були суші на вечерю До речі, дуже смачно з ними йде домашнє солодке вино
Відповідь: Суші До речі, про рибу до суші - раджу прочитати оце обговорення. Для особливо лінивих дам цитату тут, але все одно раджу перечитати коментарі до статті. п.с. зі мною теж ЦЕ було...
Відповідь: Суші La esposa,дякую за інформацію,а то якраз цього тижня хотіла щось згодувати з тої рибки,тепер двічі подумаю
Відповідь: Суші ото ж то..! бо є ще і справжня масляна, але вона виглядає приблизно як невеликий короп або досить великий карась, і то зовсім інша риба
Відповідь: Суші задумала я приготувати місо-суп купила місо -пасту, водорості, кунжут але не наважуюсь приготувати. потрібно поради де купити або як приготувати бульйон даші? можливо хтось готував суп місо і поділиться секретами
Відповідь: Суші Я місо-суп готую дуже часто його люблять усі в сім'ї крім Соні, бульйон даші готую з сухого рибного бульйону хондаші, зараз є в сільпо, соєвий сир тофу замовляла через нет. Мисо-суп я готую так,замочую комбу пару штучок на 20-30хв, потім доводжу до кипіння і проварюю хвилин 20, даю хондаші(десь менше столової ложки), пробую на смак, далі кидаю водорослі вакаме, скручую газ до мінімуму і даю місо-пасту( я люблю темну вона більш насичена), пасту краще попередньо розвести в склянці гарячого бульйону, а вже потім виливати до каструлі, зразу пілся пасти кидаю порізаний на кубики тофу, прогріваю дві-три хвилини, і виключаю, перед подачею посипаю підсмаженим кунжутом.Ще люблю дпапти до місо-супу підсмажені печериці, креветки, лосось посипати зеленою цибулькою, то вже на ваш розсуд. На півтори літри мисо-супу в мене йде пів пачки (120гр) тофу, менше столовою ложки сухого хондаші, два-три кусочки комбу,столова ложка вакаме, 3-4 ст.ложки мисо-пасти світлої, або 2-3ст.л темної, ви як буде готувати то не треба зразу всі інгредієнти додавати, варто додати половину порції наприклад мимо-пасти і попробувати як на ваш смак, я люблю насичений смак.
Відповідь: Суші Ось кілька рецептів приготування місо-супів: 1. Місо з лососем (на 1 порцію - приблизно 400г) Інгредієнти: Вода - 400мл Місо паста світла - 10г Місо паста темна - 5г Хондаші (рибний бульйон) - 5г Хіяши вакаме (сушені водорості) - 5г Сир тофу (соєвий сир) - 20г Лосось - 40-45г (можна більше) Соєвий соус - 2ч. ложки (концентрований) Кунжут - за смаком Приготування: водорості розмочи у воді, нарізати шматочками тофу і лосось. Воду довести до кипіння, вкинути хондаші і місо-пасту. Пасту треба розтерти, щоб не було комочків (можна двома ложками то зробити). Варити, помішуючи, 3-4хв. Потім на 1-2хв. вкинути лосось, щоб трішки проварився і бульйон мав більш насичений смак, долити соєвий соус. В тарілочку викласти тофу, водорості і залити приготованим бульйоном. В кінці посипати кунжутом за смаком. Все місо-суп готовий! Смачного) Пам'ятайте: чим довше Ви варите бульйон (хондаші з місо-пастою), тим солоніший він буде. Який саме він вийде, вибирати Вам. Так само можна зварити Місо Унагі, вкинувши замість лосося вугор)
Відповідь: Суші Я планую на наступні вихідні робити вдома суші-вечірку. Натрапила і неті на цілу купа цікавих рецептів. Скину пару картинок, може комусь прийде натхнення теж таке вдома "замутити" роли "інь-янь" трійна пелюстка Веселка Кадзари-суші з огірком Мій улюблений Дракон
Відповідь: Суші Якщо щось потрібно буде для суші, або ж виникнуть будь-які питання в процесі приготування - звертайтеся. Буду рада допомогти)
Відповідь: Суші Дівчата, а ви , коли вдома робите суші, то даєте до рису заправку з рисового оцту? я ніколи раніше не давала, а тут прочитала в рецептах, що правильно давати заправку..