Суші

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Fanny, 7 Лютий 2007.

1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Суші

Я навчилась робити роли майже з першого разу, одразу вдалося завернути правильно, тепер хіба рис іноді по-іншому виходить - то сильно розварюється то навпаки

начинки роблю вже на свій розсуд,
    і креветки, і краби
    і кусочки риби соленої
    і огірок
    і сир
    і омлет
    і авокадо (мої улюблені)

ось такі були останні:

2. Molecule

Molecule New Member

На вихідних робила (нарешті купила норі) з рибою, огірком(суші навиворіт) зверху кріп. Пробувала робити з кальмаром,але мені не дуже сподобалися.

3. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

На Патона в Арсені поставили біля рибного відділу стойку там є майже все , що потрібно для приготування суші. То я там сьогодні купила рисовий оцет для суші (250 мл приблизно 17 грн, бо точно не пам"ятаю)

4. WildWind

WildWind Member

Шукала цікаві варіанти новорічного столу у власному архіві фото, знайшла фото моїх перших суші. Не судіть строго, тоді тільки вчилась робити суші, зараз вже чомусь не фотографую..
    1. Все ніяк не могла розрахувати, скільки риби потрібно для суші, тому із залишків робила такі кораблики.
    2. О)) то був шедевр, квашені огірки, омлетик, консерва в томаті, та просто червона риба. 3 види суші в різних варіаціях. З залишків щось намутила))
    3. А оце готувала на ДН чоловіка. 4 види суші. Все його улюблене. Тоді тільки навчилась готувати вугра. На жаль фото "в розрізі" не додається, оскільки я викладала то все на себе, про що є згадка у відповідній темі :girl_cool:

Не судіть строго :girl_blush2:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Аааа! не можна таке на ніч показувати,смачне напевно!!!:good::nyam2::nyam2:

6. WildWind

WildWind Member

http://www.youtube.com/watch?v=jXjxHQQxcLw
    А як вам таке суші?)) Розумію, що то стьоб і дуже шкідливо, але слинка потеклааа...

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мене дуже нервує, коли в суші дають омлет і майонез. Фу! особливо майонез.
    А найбільше я люблю з вугрем :girl_in_love:
    WildWind, а ви що самі його готуєте чи купляєте вже посмажений? я купляла посмажений.

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

напевно. дуже смачне

8. Solomi

Solomi New Member

а де купляли?

може теж спробую

9. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

смажений вугор є в Ашані, там де і суші

10. Solomi

Solomi New Member

Купила в сільпо мариновані ракові шийки
    ще зними спробую:girl_in_dreams:

11. WildWind

WildWind Member

Я робила омлет, ну але то не омлет)) Там трішки інший спосіб приготування, і на смак воно інакше.. про майонез ще не чула, що до суші дають..

Купляла двічі вугор, перший раз в Опера, другий вже не згадаю де, чесно не знаю який він був, скоріш за все маринований. Але я його готувала. Робила соус на основі соєвого соусу, додавала цукор і оцет здається, в інеті багато рецептів, і на тому соусі на сковороді "тушила" вугра, виходив дуже м'якенький. Бо якщо нічого з ним не робити, то він жосткуватий.

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Ось і мої перші суші

Останнє редагування: 16 Січень 2011
  13. Відповідь: Суші

І мої... Люблю, коли багато рису :)

14. zetta

zetta Well-Known Member

може кому згодиться для iнформацii. Справжнi сушi мають бути такого розмiру щоб один рол помiщався без "напрягу" у ротi )

15. ysata

ysata Member

Ось і мої перші , правда я їх робила ще рік назад зараз вже вдосконалила свої вміння) але фоток не маю(

16. bora

bora Well-Known Member

А де так роблять??? Бррр.
    Мене дивують ще роли з цибулею... вже тоді тра давати борщу до них - і буде повний комплект)

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в Япі, наприклад

18. ysata

ysata Member

А я методом експераментів для себе знайшла мій ідеальний смак суші) в начинку я даю червону рибу, ікру мойви і зелене пір'я цибулі) дуже смачно) всі хто пробував їх в мене їм сподобалось :girl_in_dreams:

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=yauVD-at8O8
    Дуже класне відео коротко і все зрозуміло :girl_dance:

19. Solomi

Solomi New Member

Дівчата, цікавить чи хтось купляв заморожену ікру летючої риби?

бо бачила в Метро купу всяких смаколиків до суші, але заморожені були і вугор і ікра
    Сумніваюсь чи воно добре.

20. Oneal

Oneal New Member

я купляю постійно. вона дуже добра головне щоб термін був хороший