Відповідь: Суші Я навчилась робити роли майже з першого разу, одразу вдалося завернути правильно, тепер хіба рис іноді по-іншому виходить - то сильно розварюється то навпаки начинки роблю вже на свій розсуд, і креветки, і краби і кусочки риби соленої і огірок і сир і омлет і авокадо (мої улюблені) ось такі були останні:
Відповідь: Суші На вихідних робила (нарешті купила норі) з рибою, огірком(суші навиворіт) зверху кріп. Пробувала робити з кальмаром,але мені не дуже сподобалися.
Відповідь: Суші На Патона в Арсені поставили біля рибного відділу стойку там є майже все , що потрібно для приготування суші. То я там сьогодні купила рисовий оцет для суші (250 мл приблизно 17 грн, бо точно не пам"ятаю)
Відповідь: Суші Шукала цікаві варіанти новорічного столу у власному архіві фото, знайшла фото моїх перших суші. Не судіть строго, тоді тільки вчилась робити суші, зараз вже чомусь не фотографую.. 1. Все ніяк не могла розрахувати, скільки риби потрібно для суші, тому із залишків робила такі кораблики. 2. О)) то був шедевр, квашені огірки, омлетик, консерва в томаті, та просто червона риба. 3 види суші в різних варіаціях. З залишків щось намутила)) 3. А оце готувала на ДН чоловіка. 4 види суші. Все його улюблене. Тоді тільки навчилась готувати вугра. На жаль фото "в розрізі" не додається, оскільки я викладала то все на себе, про що є згадка у відповідній темі Не судіть строго
Відповідь: Суші http://www.youtube.com/watch?v=jXjxHQQxcLw А як вам таке суші?)) Розумію, що то стьоб і дуже шкідливо, але слинка потеклааа...
Відповідь: Суші А мене дуже нервує, коли в суші дають омлет і майонез. Фу! особливо майонез. А найбільше я люблю з вугрем WildWind, а ви що самі його готуєте чи купляєте вже посмажений? я купляла посмажений. ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- напевно. дуже смачне
Відповідь: Суші Я робила омлет, ну але то не омлет)) Там трішки інший спосіб приготування, і на смак воно інакше.. про майонез ще не чула, що до суші дають.. Купляла двічі вугор, перший раз в Опера, другий вже не згадаю де, чесно не знаю який він був, скоріш за все маринований. Але я його готувала. Робила соус на основі соєвого соусу, додавала цукор і оцет здається, в інеті багато рецептів, і на тому соусі на сковороді "тушила" вугра, виходив дуже м'якенький. Бо якщо нічого з ним не робити, то він жосткуватий.
Відповідь: Суші може кому згодиться для iнформацii. Справжнi сушi мають бути такого розмiру щоб один рол помiщався без "напрягу" у ротi )
Відповідь: Суші Ось і мої перші , правда я їх робила ще рік назад зараз вже вдосконалила свої вміння) але фоток не маю(
Відповідь: Суші А де так роблять??? Бррр. Мене дивують ще роли з цибулею... вже тоді тра давати борщу до них - і буде повний комплект)
Відповідь: Суші А я методом експераментів для себе знайшла мій ідеальний смак суші) в начинку я даю червону рибу, ікру мойви і зелене пір'я цибулі) дуже смачно) всі хто пробував їх в мене їм сподобалось ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=yauVD-at8O8 Дуже класне відео коротко і все зрозуміло
Відповідь: Суші Дівчата, цікавить чи хтось купляв заморожену ікру летючої риби? бо бачила в Метро купу всяких смаколиків до суші, але заморожені були і вугор і ікра Сумніваюсь чи воно добре.